ΚΑΒΑΛΑ

Τσιτσιλικάκης για μεταφορά εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Αθήνα | Μας αιφνιδίασε η απόφαση!

Προσφάτως έγινε γνωστή η απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΚΑΒ  για την μεταφορά εργαζομένων του ΕΚΑΒ της Καβάλας στην Αθήνα για την αρωγή και την βοήθεια των συναδέλφων τους.

Ωστόσο αντίθετος με την συγκεκριμένη απόφαση φάνηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Καβάλα  Κ. Τσιτσιλικάκης καθώς όπως τόνισε ο ίδιος πρόκειται για μία αιφνιδιαστική απόφαση.

“Αυτή την στιγμή υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων της Όμικρον αλλά υπάρχουν και πάρα πολλά τροχαία ατυχήματα. Χρειαζόμαστε στελέχωση προσωπικού στην Καβάλα και όχι αποδυνάμωση του. Από την άλλη έχουμε και τις αναστολές αλλά και τις άδειες του προσωπικού που έχουν να πάρουν από το 2021! Δεν μπορώ εγώ να πω να μην πάρει άδεια ο συνάδελφος μου για να δουλέψει βάρδια την στιγμή που έχει να πάρει άδεια κοντά 50 μέρες γιατί δεν πήρε καθόλου το 2021. Από την άλλη προκύπτει σοβαρό θέμα και με τα ασθενοφόρα. Μετακινείται σημαντικός αριθμός στην Αθήνα με αποτέλεσμα να μένουμε εδώ με μόλις 3 ασθενοφόρα. Εάν οτιδήποτε χαλάσει γιατί υπάρχουν συχνές βλάβες θα μείνουμε ολόκληρη Π.Ε Καβάλας χωρίς ασθενοφόρο!”

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version