ΚΑΒΑΛΑ

Τσανάκα | Η ”Ανάσα” τελειώνει το 2023 με εμένα

Η πρώην Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Ανάσα για τον Δήμο” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΕΝΑ LIVE NEWS με την Μαρία Παπάζογλου σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ένα από τα κυρίαρχα θέματα ωστόσο που κουριαρχούν στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα είναι φυσικά και η επόμενη ημέρα που αφορά την παράταξη της Ανάσας, μία παράταξη που απασχολεί την τοπική επικαιρότητα για το μέλλον της αλλά και την επόμενη ημέρα.

Η κα. Τσανάκα λοιπόν ξεκαθαρίζει ότι αυτή θα είναι που θα βρίσκεται στο τιμόνι της παράταξης μέχρι και το τέλος του 2023 και μετά πρόκειται απλά να διαλυθεί. Η κα. Τσανάκα τονίζει ότι η συγκεκριμένη παράταξη δημιουργήθηκε από την ίδια και ότι φυσικά είναι ”δικό” της παιδί,όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να συνεχίσει από την νυν παράταξη και να διεκδικήσει την θέση του δημάρχου για τηνΚαβάλα θα πρέπει να δημιουργήσει εκ νέου την δική του παράταξη με νέο όνομα, με νέο όραμα.

Όσον αφορά την κα. Ιωσηφίδου και τον κ. Παπαδόπουλο που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους μέχρι στιγμής ξεκαθαρίζει η κα. Τσανάκα ότι πρόκειται να τους συναντήσει τις επόμενες ημέρες για να τους παρουσιάσει το κλίμα αλλά και τις συζητήσεις που έχει κάνει με τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης σχετικά με την πρόθεσή τους να βρεθούν στο τιμόνι μίας παράταξης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ταυτοχρόνως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει η ίδια μία θέση σε κάποιο άλλης μορφής ψηφοδέλτιο, καθώς η δική της πορεία στα ”δημοτικά” τελειώνει το 2023.

Πολιτικό σχόλιο; Ίσως μερικές φορές δεν υπάρχει. Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος λοιπόν για την Καβάλα ”αποχαιρετά” τα δημοτικά το 2023, αφήνοντας την δική της πορεία και το δικό της χρώμα με δυσκολίες, με επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την κα. Τσανάκα κλείνει και ίσως ανοίξει ένα νέο..Ένα νέο κεφάλαιο ωστόσο που θα ανοίξει και για άλλους…και το ζήτημα που τελικά προκύπτει ποιός θα είναι αυτός που θα πείσει τελικά τους Καβαλιώτες ότι αξίζει να βρεθεί στην θέση του Δημάρχου, σε μία από τις πιο δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές της ανθρωπότητας και της κοινής γνώμης…

Η επόμενη ημέρα τελικά για την ”Ανάσα” είναι ίσως και το κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου για την πορεία της κα. Τσανάκα και σίγουρα από δω και πέρα ξεκινάει και το μεγαλύτερο παραπολιτικό ρεπορταζ που θα περιλαμβάνει φιλοδοξίες, όνειρα, όραμα, φόβο, αμφιβολία αλλά και αρκετό θάρρος..

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version