Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Τσανάκα | Η ”Ανάσα” τελειώνει το 2023 με εμένα

Η πρώην Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Ανάσα για τον Δήμο” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΕΝΑ LIVE NEWS με την Μαρία Παπάζογλου σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ένα από τα κυρίαρχα θέματα ωστόσο που κουριαρχούν στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα είναι φυσικά και η επόμενη ημέρα που αφορά την παράταξη της Ανάσας, μία παράταξη που απασχολεί την τοπική επικαιρότητα για το μέλλον της αλλά και την επόμενη ημέρα.

Η κα. Τσανάκα λοιπόν ξεκαθαρίζει ότι αυτή θα είναι που θα βρίσκεται στο τιμόνι της παράταξης μέχρι και το τέλος του 2023 και μετά πρόκειται απλά να διαλυθεί. Η κα. Τσανάκα τονίζει ότι η συγκεκριμένη παράταξη δημιουργήθηκε από την ίδια και ότι φυσικά είναι ”δικό” της παιδί,όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να συνεχίσει από την νυν παράταξη και να διεκδικήσει την θέση του δημάρχου για τηνΚαβάλα θα πρέπει να δημιουργήσει εκ νέου την δική του παράταξη με νέο όνομα, με νέο όραμα.

Όσον αφορά την κα. Ιωσηφίδου και τον κ. Παπαδόπουλο που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους μέχρι στιγμής ξεκαθαρίζει η κα. Τσανάκα ότι πρόκειται να τους συναντήσει τις επόμενες ημέρες για να τους παρουσιάσει το κλίμα αλλά και τις συζητήσεις που έχει κάνει με τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης σχετικά με την πρόθεσή τους να βρεθούν στο τιμόνι μίας παράταξης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ταυτοχρόνως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει η ίδια μία θέση σε κάποιο άλλης μορφής ψηφοδέλτιο, καθώς η δική της πορεία στα ”δημοτικά” τελειώνει το 2023.

Πολιτικό σχόλιο; Ίσως μερικές φορές δεν υπάρχει. Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος λοιπόν για την Καβάλα ”αποχαιρετά” τα δημοτικά το 2023, αφήνοντας την δική της πορεία και το δικό της χρώμα με δυσκολίες, με επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την κα. Τσανάκα κλείνει και ίσως ανοίξει ένα νέο..Ένα νέο κεφάλαιο ωστόσο που θα ανοίξει και για άλλους…και το ζήτημα που τελικά προκύπτει ποιός θα είναι αυτός που θα πείσει τελικά τους Καβαλιώτες ότι αξίζει να βρεθεί στην θέση του Δημάρχου, σε μία από τις πιο δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές της ανθρωπότητας και της κοινής γνώμης…

Η επόμενη ημέρα τελικά για την ”Ανάσα” είναι ίσως και το κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου για την πορεία της κα. Τσανάκα και σίγουρα από δω και πέρα ξεκινάει και το μεγαλύτερο παραπολιτικό ρεπορταζ που θα περιλαμβάνει φιλοδοξίες, όνειρα, όραμα, φόβο, αμφιβολία αλλά και αρκετό θάρρος..

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Καβάλας

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται αρκετές περιοχές της Καβάλας μετά από διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου λόγω μίας βλάβης που αναζητούν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που δεν έχουν ρεύμα είναι :

Άγιος Λουκάς

Κηπούπολη

Νεάπολη

Βύρωνας

Καλαμίτσα

Χρυσοστόμου Σμύρνης – Ραψάνη

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ Σπύρος Καρανικόλας

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και οι επισκέψεις από Υποψήφιους Ευρωβουλευτές είναι πλέον συχνές.

Το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου την Καβάλα επισκέφθηκε ο κ. Σπύρος Καρανικόλας Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κατά την άφιξη του πέρασε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου ενώ στην συνέχεια της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υποψήφιος ήρθε σε επικοινωνία με φορείς της πόλης, συζητώντας τα όσα προβλήματα υπάρχουν έχοντας ως μέλημα να μεταφέρει τις πληροφορίες στην κεντρική διοίκηση.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα για το Πάσχα στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία της Καβάλας

Μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και φαίνεται πως τα καταστήματα στην Καβάλα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους πολίτες με διαφορά εδέσματα.

Πασχαλινά τσουρέκια σε διάφορες γεύσεις , πασχαλινά αυγά αλλά και κεράσματα  για τις πασχαλινές επισκέψεις είναι όλα στις θέσεις τους. Ενώ φημολογίες θέλουν τις τιμές να αυξάνονται, συγκριτικά με άλλες χρονιές, κάποια καταστήματα στην Καβάλα κρατούν σταθερή την τιμή τους για τα προϊόντα τους ενώ ήδη είναι μεγάλο το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την αφορά τους βλέποντας τους Καβαλιώτες πολίτες να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία των δώρων τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en