ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριάρα ο Νέστος!

Ο Νέστος συνάντησε δυσκολίες στο πρώτο μέρος απέναντι στην ομάδα του Λαγκαδά, όμως στην επανάληψη έχοντας ηγέτη τον Ρετζέπ Χασάνογλου, έφτασε σε μια ακόμη νίκη, με δίκαιο τρόπο (3-1) και πλέον είναι μόνος δεύτερος πίσω από τον Άρη!

Η ανωτερότητα της ομάδας του Μπάμπη Χρυσοστομίδη, φάνηκε καθαρά, στο β` μέρος, όπου εκτός από τα 2 γκολ είχε και 2 δοκάρια.

Στο 30′ με δυνατό σουτ ο Μπουλγούρας πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, στο 42` όταν από έμμεσο φάουλ ο Πολίτης με συρτό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και στο 65` μετά την πάσα του Κούτεφ, ο Χασάνογλου με φοβερό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας για το 2-1.

Στο 68` ο Χασάνογλου σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι ενώ στο 82` ο Κούτεφ το οριζόντιο. Στο 86` από σέντρα του Κούτεφ, με καρφωτή κεφαλιά ο Νίκου πέτυχε το 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Νέστος: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Μκρτσιάν, Χασάνογλου 88` Καπετάνος, Δεσύλας, Παπαδάτος, Μαχαιρούδης 54` Νίκου, Κούτεφ, Λαζαρίδης 86` Κουτσούμπας.

ΑΠΕ Λαγκαδάς: Καλογεράκης, Μπάμπης 79` Παπαναστασίου, Πολίτης, Σακαλής, Αθανασίου, Λεμονής, Ξανθόπουλος 71` Γκούντας, Τσερκέζης 73` Κωνσταντινίδης, Κράβαρης, Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης.

Πηγή: Proininews

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version