LIFESTYLE

Τρεις διάσημες pornstars πριν και μετά το make up! | Όλη η αλήθεια για την βιομηχανία του αισθησιακού κινηματογράφου.

Μην μου πείτε ότι δεν παθαίνετε ζαβλαμά όταν βλέπεται αυτές τις γυναικάρες της βιομηχανίας του αισθησιακού κινηματογράφου όταν χαρίζουν ατελείωτη χαρά στο κοινό μπροστά από τις κάμερες. Μην κρύβεστε! Το ωραίο πρέπει να το θαυμάζουμε!

Η αλήθεια είναι ότι η βιομηχανία του αισθησιακού κινηματογράφου είναι πολύ – πολύ μεγάλη και το συνολικό μέγεθος της μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες φτάνει περίπου τα 12 Δις Δολάρια. Κάθε μέρα μεγαλώνει αφού η ταχύτητα του internet ανοίγει αγορές στην πολυπληθέστατη Ασία (Ινδία, Ινδονησία) και Νότια Αμερική (Βραζιλία, Αργεντινή) κλπ.

Το ζήτημα του αισθησιακού κινηματογράφου δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με taboo και προκατάληψη. Είναι πολύ απλά ακόμη μια μορφή διασκέδασης και κατά την άποψη μας με πολλαπλασιαστικά οφέλη.

Επειδή το θέμα αρχή έχει και τελειωμό δεν βρίσκει ας επιστρέψουμε στο ζήτημα μας. Και να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε. Είναι πράγματι οι pornstars όπως η Jenna Jameson, Nikki Benz, Holly Body, Lisa Lips και άλλες πολλές τόσο όμορφες όπως τις βλέπουμε και τις θαυμάζουμε στην οθόνη της τηλεόρασης ή του lap top ή του κινητού τηλεφώνου.

Η αλήθεια είναι ότι στην πραγματική τους ζωή δεν είναι τόσο υπεραξίες. Κάποιες μάλιστα είναι πολύ άσχημες. Οι κακομοίρες όμως παρόλα αυτά κατάφεραν και βρήκαν τον δρόμο τους προς τον κινηματογράφο της ηδονής.

Για να είμαστε δίκαιοι και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας. Ολόκληρη η βιομηχανία του κινηματογράφου, δηλαδή η έβδομη τέχνη, βασίζεται στην «τέχνη των οπτικών ψευδαισθήσεων».

Άλλωστε η πρώτη ταινία όλων των εποχών «Ταξίδι στο Φεγγάρι» ακόμη από την εποχή του βουβού κινηματογράφου βασίζονταν στα οπτικά εφέ. Σκεφτείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, δείτε τις πρώτες είκοσι σκηνές με κατεβασμένη την φωνή και προσέξτε ότι υπάρχουν πάρα μα παρά πολλά εφέ.  Είναι μετρημένες οι ταινίες που δεν χρησιμοποιούν την «τέχνη της οπτικής παραπλάνησης».

Η βιομηχανία του αισθησιακού κινηματογράφου ή του κινηματογράφου για ενήλικες είναι ποιο «αθώα» από αυτήν την οπτική γωνία. Χρησιμοποιεί πολύ απλά μέσα για να πολλαπλασιάσει την σεξουαλικότητα των πρωταγωνιστριών όπως καλό make up, ψηλά τακούνια, πολύ καλά εσώρουχα και προσθετικές επεμβάσεις σιλικόνης στο στήθος.

Μερικές φωτογραφίες από διάσημες pornstars πριν και μετά το make up.

Nikki Benz

Puma Swede

Samantha Saint

Τώρα δείτε και μερικά video με τις ανωτέρω pornstars για να καταλάβετε τι γίνεται.

Nikki Benz

Puma Swede

Samantha Saint

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version