ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το σενάριο για εκλογές τον Μάιο και δεύτερες τον Ιούλιο

Το είπε στην Αλεξανδρούπολη, στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, αλλά και χθες στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ: “Δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι Απρίλιος ή Μάιος”.

Μάλιστα, απο τα γραφεία της Πειραιώς χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εκλογική ετοιμότητα, λέγοντας ότι από την πρώτη Κυριακή του Απριλίου αλλά και τον Μάιο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να στηθούν οι πρώτες κάλπες.

Θέλουμε ισχυρό αποτελέσμα

Μιλώντας χθες στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε στα στελέχη του ότι τα χρονοδιαγράμματα αρχίζουν να ειναι “σφιχτά”, με βασικό στόχο οι πρώτες εκλογές να αποτελέσουν τον βατήρα για την αυτοδυναμία στη δεύτερη κάλπη.

“Βλέπω τις μετρήσεις, αλλά κυρίως βλέπω τον κοσμο” ειπε ο Κ. Μητοτάκης στα στελέχη της ΝΔ, κάνοντας λόγο για ένα πολυ καλό κλίμα στις περιοχές όπου περιοδεύει και προτρέποντας τους συνεργάτες του να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας. Την ίδια ώρα χτύπησε και την… καμπάνα, λέγοντας ότι η αλαζονεία είναι ο χειρότερος σύμβουλος. “Να μην προεξοφλούμε το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι καλό που μπαίνουμε στην καμπάνια με αέρα, αλλά αυτό δεν πρέπει να οδηγήσει σε εφησυχασμό”, προειδοποίησε, καταλήγοντας.

Στη μάχη πάντως αναμένεται να μπουν σιγά σιγά και στελέχη που δεν θα δώσουν τη μάχη του σταυρού, πλαισιώνοντας τις “ομάδες κρούσεις” της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες “τρέχουν” τα ψηφοδέλτια, το προεκλογικό πρόγραμμα, τις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και το οργανόγραμμα των εκλογών.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version