Quantcast
Connect with us

/var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 181
">
Warning: Undefined array key 0 in /var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 181

Warning: Attempt to read property "cat_name" on null in /var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 181

Το πόθεν έσχες του Φιλιππίδη

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει από τις φυλακές της Τουρκίας ο Άγγελος Φιλιππίδης. “Κάποιοι δεν θέλουν να έρθω στην Ελλάδα», είπε ο πρώην ισχυρός άντρας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε μέλη της οικογένειάς του που τον επισκέφθηκαν στην Τουρκία, στις φυλακές του Μαλτεπέ όπου κρατείται, ή που μίλησαν τηλεφωνικά μαζί του.

Σύμφωνα με τη “Real News» το “βασικό χαρτί» του πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αναμένεται να είναι οι δηλώσεις της περιουσιακής τους κατάστασης, στις οποίες φαίνεται να διαθέτει περιουσιακά στοιχεία ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα στο πόθεν έσχες του 2012, για τη χρήση του 2011, φαίνονται καταθέσεις 15,8 εκατ. ευρώ, ενώ σ” αυτά θα πρέπει να προστεθούν και τα ακίνητα που διαθέτει.

“Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, καθώς θα αποδείξω ότι δεν είχα ανάγκη να πάρω παρανόμως χρήματα από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο» επαναλαμβάνει στους δικούς του ανθρώπους.

 

Πηγή: arouraios.gr

Click to comment

Απάντηση


Warning: Undefined array key 0 in /var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 493

Warning: Attempt to read property "cat_ID" on null in /var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 493

ΚΑΒΑΛΑ

Στην Ξάνθη ο πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός

Στην Ξάνθη, βρέθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργος Στασινός, ο οποίος αρχικά συνάντησε φορείς της περιοχής και ενημερώθηκε απο τους ίδιος για θέματα που αφορούν την πόλη της Ξάνθης και γενικότερα για θέματα της θράκης. Ενω στην συνέχεια ο κ. Στασινός, συμμετείχε σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Ξάνθης, όπου στην εκδήλωση αυτή ενημερώθηκαν οι μηχανικοί του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Θράκης για σημαντικά έργα του Τεχνικού Επιμελητηρίου τόσο Παννελλαδικά όσο σε τοπικό επίπεδο, όπως είναι ο ενιαίος ψηφιακός χάρτης, ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα γεωχωρικά δεδομένα που απετούνται για οποιδήποτε αδειοδότηση, ενω στην ενημέρωση τέθηκε και το θέμα του Εθνικού Μητρωόυ Υποδομών, το οποίο θα περιλαμβάνει τα δεδομένα απο όλες τις δημόσιες υποδομές.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αυξημένη η καταναλωτική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης

Ικανοποιήση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης, με την καταναλωτική κίνηση να εμφανίζει άνοδο, καθώς στην περιοχή απο τις 22 Απριλίου φιλοξενούνται πανω απο 1400 μαθητές μουσικών σχολείων με τους συνοδούς τους και τους καθηγητές τους, στα πλαίσια της εκδήλωσης” Ξάνθη, πόλις Ονείρων”, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου.

Η αισιοδοξία ωστόσο, απο την πλευρά των επαγγελματιών συνεχίζεται και για τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένεται οτι θα υπάρξει αυξημένη καταναώτική κίνηση και κατα την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, με τους καταναλωτές να κάνουν ψώνια και δώρα για τους αγαπημένους τους για το Πάσχα.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Η επιστολική ψήφος για τις Ευρωεκλογές 2024

Ένας μήνας σχεδόν πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης  Ιουνίου , και τα πολιτικά κόμματα έχουν μπει στον ρυθμό για τα καλά.

Το ίδιο φαίνεται πως έχει γίνει και με το τμήμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα, όπου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Airotel Galaxy” συνέντευξη τύπου για την επιστολική ψήφο.

Βασικός σκοπός ; Να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες του εξωτερικού και για το πως θα μπορέσουν μέσα από αυτήν την διαδικασία να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en