Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Το «κυκλαδίτικο» παρεκκλήσι για γάμο – παραμύθι είναι στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας!

Γάμος – παραμύθι σα να βρίσκεστε στις Κυκλάδες, μόλις μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη!

Το παρεκκλήσι της «Αγίας Μαρίνας» στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας με την απαράμιλλη ομορφιά του έχει αποκτήσει πανελλαδική και διεθνή φήμη, κάνοντας το μυστήριο αλλά και τη δεξίωση του γάμου και της βάφτισης μία ακόμη πιο αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Φέτος ήδη ετοιμάζεται να υποδεχτεί πάνω από 100 μυστήρια από κάθε γωνιά της χώρας καθώς και από δεκάδες χώρες του εξωτερικού, μέσα σε ένα καταπράσινο ειδυλλιακό τοπίο, δίπλα στα καταγάλανα νερά του Β. Αιγαίου. Το παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας είναι Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ολόλευκο με γαλάζιο τρούλο, πλακόστρωτο με λευκό αρμό και λευκό νησιώτικο κάγκελο με γαλάζια κουπαστή.

Το μπαλκόνι με μια μοναδική θέα χαρακτηρισμένο ως αξιοθέατο όλης της περιοχής, θα μαγέψει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας και θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη σας. Ένας ξεχωριστός χώρος που βοηθάει να δημιουργηθούν ωραίες φωτογραφίες πριν και μετά το Μυστήριο, αλλά ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για τη δεξίωση και τους καλεσμένους σας.

Αυτό που κάνει το Γάμο ή τη Βάπτιση να ξεχωρίζουν είναι ότι όλοι οι καλεσμένοι παρακολουθούν το Μυστήριο από τον εξωτερικό χώρο, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με θέα τη θάλασσα που θαυμάζει ο/η κάθε επισκέπτης/τρια. Η άφιξη της νύφης με σκάφος από τη θάλασσα, η άφιξη ζευγαριού με άμαξα, οι συναντήσεις οικογενειών από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς, τα λαμπερά πυροτεχνήματα είναι κάποιες από τις ιδιαιτερότητες που έχουν επιλέξει νεόνυμφοι.

Η Νέα Ηρακλείτσα του Δήμου Παγγαίου, ένα γραφικό ψαροχώρι, έγινε ευρέως γνωστή τα τελευταία καλοκαίρια από την επισκεψιμότητα ανθρώπων που είτε αγνοούσαν είτε επέλεγαν διαφορετικούς προορισμούς για την τέλεση των Μυστηρίων τους.

Με καλεσμένους που ξεπέρασαν τους 50.000 τα τελευταία 3 καλοκαίρια, τα Σαββατοκύριακα δε θυμίζουν σε τίποτε τα προηγούμενα χρόνια. Όπως αναφέρει ο εκκλησιαστικός επίτροπος, κ. Λάζαρος Μαυρίδης: «Είναι τιμή τόσο για τον Ιερέα όσο και για μένα προσωπικά ως παλαιότερου εκκλησιαστικού επιτρόπου όλο αυτό το εγχείρημα που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε με πολύ κόπο και ιδρώτα, δίνοντας χαρά σε πολύ κόσμο και ακούγοντας μόνο θετικές κριτικές από τα ζευγάρια και τους καλεσμένους

Για εσάς που ονειρεύεστε ένα ρομαντικό γάμο ή μια παραμυθένια βάπτιση σε ένα γραφικό Κυκλαδίτικο παρεκκλήσι που δεν υστερεί σε τίποτα από παρόμοια κυκλαδίτικα παρεκκλήσια, δίπλα στη θάλασσα, με μπαλκόνι πιάτο στο πέλαγος, μέσα σε ένα πευκόφυτο περιβάλλον, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη Νέα Ηρακλείτσα και να θαυμάσετε από κοντά τη συγκεκριμένη τοποθεσία που θα σας αποζημιώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον εκκλησιαστικό επίτροπο κ. Λάζαρο Μαυρίδη καθώς και στα social media όπου θα βρείτε ιδέες και για το δικό σας Μυστήριο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945107966

Facebook: AgiaMarinaNeasIraklitsas

Instagram: agiamarinaneasiraklitsas

Δείτε φωτογραφίες από μυστήρια στο παραμυθένιο παρεκκλήσι στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

gamos-nea-irakleitsa-27.jpg
gamos-nea-irakleitsa-25.jpg

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

ΣτΕ | Συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60

Συνταγματικά ανεκτό έκρινε το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Mε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, δημοσιοποίησε το αποτέλεσμα της διάσκεψης της 27ης Ιουνίου που εξετάστηκαν 4 υποθέσεις, μετά τις προσφυγές κατά συγκεκριμένων αποφάσεων και ειδικότερα των :

α) ΓΠ.οικ.81185/27.12.2021 των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας, Επικρατείας, του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων «Διαδικασία και λόγοι απαλλαγής από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 4865/2021 (Α΄ 238)» (Β΄ 6324/30.12.2021)  και β) ΓΠ.οικ.7586/7.2.2022 των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Επικρατείας και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων «Καθορισμός διαδικασίας προσδιορισμού των υπόχρεων προσώπων και επιβολής του διοικητικού προστίμου της παρ. 4 του άρθρου 24 του ν. 4865/2021 (Α΄ 238)» (Β΄ 608/12.2.2022)

Οι Σύμβουλοι μεταξύ άλλων έκριναν ότι το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των φυσικών προσώπων άνω των 60 ετών, «αποτελεί συνταγματικά ανεκτό περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων των διαδίκων, επειδή βασίζεται σε επίκαιρα και τεκμηριωμένα επιστημονικά και επιδημιολογικά δεδομένα και αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση σκοπών μείζονος δημόσιου συμφέροντος, δηλαδή στην προστασία των ατόμων της ηλικιακής αυτής ομάδας έναντι της βαριάς νόσησης και του θανάτου, στην αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας και στην αποσόβηση του κινδύνου κατάληψης όλων των ΜΕΘ.»

Εύλογο κίνητρο το πρόστιμο των 100 ευρώ

Το Δικαστήριο έκρινε ακόμη ότι το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως που προβλέπεται στη διάταξη του άρθρου 24 του ν. 4865/2021 συνιστά κατ’ αρχήν εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών προσώπων, «ενόψει των προαναφερόμενων σκοπών δημόσιου συμφέροντος, πολύ περισσότερο δε που, μετά την αναστολή του άρθρου 24 για το χρονικό διάστημα από 15.4.2022 μέχρι 30.9.2022 δυνάμει του άρθρου εικοστού ενάτου του ν. 4917/2022 και της Γ.Π. οικ. 20906/11.4.2022 απόφασης του Υπουργού Υγείας, η οποία εχώρησε πριν από τη συζήτηση των αιτήσεων την 6η.5.2022, το συνολικό ποσό του προστίμου, περιοριζόμενο για το ήμισυ των μηνών Ιανουαρίου και Απριλίου και για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2022, δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ.»

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Τράγος έκανε βόλτες στην περιοχή της Καλαμίτσας

Ένας τράγος έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή της Καλαμίτσας και της Κηπούπολης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Δήμος Παγγαίου τίμησε τον Ιωάννη Μελισσανίδη

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, ο Δήμος Παγγαίου, βράβευσε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022 τον χρυσό ολυμπιονίκη στην ενόργανη γυμναστική στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1996, Ιωάννη Μελισσανίδη.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: