ΕΚΛΟΓΕΣ

Το “ευχαριστώ” του νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου

Ο εκλεγείς στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, με δελτίο τύπου που εξέδωσε ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές τονίζοντας πως δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά. Αναλυτικά ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Καβάλας και του Νομού Καβάλας που, με την ψήφο τους, βοήθησαν να γυρίσει σελίδα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Πρώτος στόχος μας είναι να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ζωντανέψει ο θεσμός της Περιφέρειας για να καταστεί χρήσιμος για όλους τους πολίτες.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, είναι ώρα για δουλειά, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας προς όφελος της περιοχής μας και όλων των πολιτών.

Τέλος, ευχαριστίες οφείλονται σε όσους εθελοντικά συντέλεσαν στην προεκλογική προσπάθεια της Περιφερειακής Αναγέννησης.»
Ο νεοεκλεγείς στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος θα αναλύσει αύριο βράδυ στις 8 στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τον Σάκη Κολυβά το όραμα και τους στόχους του για τη νέα διοίκηση στην περιφέρεια μας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version