MEDIA

Το απίθανο παρασκήνιο της σύλληψης του εφοπλιστή !!!

Ατελείωτο ψωμί με προεκτάσεις πολιτικές στην Ρωσία και πολιτικο-τηλεοπτικές με την Ελλάδα έχει η πολύ… αθώα είδηση ότι συνελήφθη ο 65χρονος εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης. Κατ’ αρχήν, ο συλληφθείς, κατηγορούμενος για κομπίνες σε μπίζνες του στην Ολλανδία, που είχε απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, με παρέμβαση του Βαρδή Βαρδινογιάννη, δεν είχε σχέση με τον μακαρίτη Αριστομένη Καραγιώργη.

Έπαιζε για χρόνια τέτοια παρεξήγηση στο αθλητικό ρεπορτάζ. Ότι ο εν λόγω Γιάννης ήταν γιος του προέδρου της Ένωσης Εφοπλιστών και μετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επί Νταϊφά. Καμία σχέση.

Ο συλληφθείς εφοπλιστής, που σήμερα δεν έχει ούτε ένα καράβι, διότι ο άνθρωπος εγκατέλειψε τη ναυτιλία, ήταν φίλος του Γιώργου Βαρδινογιάννη και είχε την τυφλή εμπιστοσύνη της οικογενείας. Μέχρι που κάποια στιγμή ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ θεώρησε το «μεγάλο λάθος» της ζωής του τη σχέση του με τον Γιάννη Καραγεώργη, σήμερα ιδιοκτήτη… αλυσίδας περιφερειακών καναλιών.

Δεν είμαι εισαγγελέας και δεν δικάζω την ηθική κανενός. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν το δίκαιο να το ‘χει η πλευρά του Γιάννη Καραγεώργη κι όχι η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία τον προόριζε για «μπροστινό» σε κάποιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Μια κυρία, Ρωσίδα με βαθμό ταγματάρχη των μυστικών υπηρεσιών, ήταν η επικεφαλής 16 σωματοφυλάκων που φρουρούσαν την οικία του στην Αθήνα του Γιάννη Καραγεώργη, πολλά χρόνια κολλητό του συγκυβερνήτη και προέδρου των Ανέλ Πάνου Καμμένου.

Πρώτος και καλύτερος ο Πάνος Καμμένος στο δεύτερο γάμο του Καραγεώργη που έγινε το 2014 στη Μόσχα με κουμπάρο τον δισεκατομμυριούχο και αρχηγό της «Χρυσής Αυγής» της Ρωσίας Κονσταντίν Μελοφεβ, του οποίου επιτρέπεται η έξοδος από την πατρίδα του, αλλά του απαγορεύεται η είσοδος σε κάθε χώρα της Ευρώπης.

Δεν είναι αστείο, ότι ο Ρώσος ακροδεξιός πολιτικός διακηρύσσει την επιστροφή στην προ του κομουνιστικού καθεστώτος μοναρχία. Ότι η Ρωσία χρειάζεται έναν τσάρο. Αυτά, βέβαια, δεν ενδιαφέρουν τον συνέταιρό του Καραγεώργη, ο οποίος απλά έχει φιλικές και επιχειρηματικές σχέσεις με τον Ρώσο «Μιχαλολιάκο».

Μετά την πρώτη εκλογική νίκη του Σύριζα ο Γιάννης Καραγεώργης αρχίζει να αγοράζει, το ένα μετά το άλλο, τοπικά κανάλια. Το Θράκη TV, το TRT Μαγνησίας, το Ένα της Λαμίας, το Διόν της Κατερίνης, τον Άλφα της Δράμας, τον Κόσμος της Πάτρας, το Ίριδα της Ρόδου, το Δίκτυο της Δυτικής Μακεδονία, το Sitia TV του Λασηθίου, το TVΜ του Βορείου Αιγαίου, το Corfu Channel της Κέρκυρας. Κι όλα αυτά τα πακετάρει με ναυαρχίδα το αθηναϊκό Attica TV.

Αντιληπτό ότι ο κατηγορούμενος για απάτη και πλαστογραφία, καθώς και δολεία πτώχευση Γιάννης Καραγεώργης, κάποτε ιδιοκτήτης σε 15 παπόρια, έχει συγκεκριμένο πλάνο στο χώρο της τηλεόρασης. Συνεργάζεται με τον γνωστό φιλοκυβερνητικό εκδότη-δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ενώ τον ψυχαγωγικό τομέα του προγράμματος των καναλιών ανέλαβε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Καμία σχέση η κυρία Μάρα Ζαχαρέα που κι αυτή ήταν παρούσα στο γάμο του Καραγεώργη στη Μόσχα.

Μούφα ήταν οι πληροφορίες περί εμπλοκής του στην ΑΕΚ του Γιάννη Καραγεώργη, προ επιστροφής Μελισσανίδη, στα δύσκολα χρόνια της ΠΑΕ στη σούπερ ληγκ. Είχαν βγει στον αέρα λόγω της φιλικής του σχέσης με τον πρώην πρόεδρο της ερασιτεχνικής Εδουάρδου Καρέρ. Το φοβερό τρίο, Καραγεώργης, Καρέρ, Καμμένος.

Μην ασχοληθούμε με την καταγγελία δωροδοκίας του από τον ηθοποιό και βουλευτή του Καμμένου, Πάνο Χαϊκάλη.

apodytiriakias.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version