ΚΑΒΑΛΑ

Τι σχεδιάζεται στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Καβάλας;

Τρέχουν, και από ότι μαθαίνουμε, με γοργούς ρυθμούς οι εξελίξεις για το Ανοιχτό Κολυμβητήριο Καβάλας.

Ένα ανοιχτό κολυμβητήριο που δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα έχει αφεθεί στο πέρασμα του χρόνου να “σαπίζει” φαίνεται πως σιγά σιγά αναμένεται ωστόσο αυτό να αλλάξει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enanews.gr βασικός στόχος τόσο του Δήμου Καβάλας όσο και του Ο.Λ.Κ φαίνεται πως είναι η δημιουργία δεύτερου λιμενίσκου στην συγκεκριμένη περιοχή που αναμένεται να φιλοξενήσει μάλιστα εκεί και ένα αναψυκτήριο.

Ωστόσο αυτό θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει (μπορεί και πάνω από 5 χρόνια) με αποτέλεσμα ήδη η δημοτική αρχή να ψάχνει να βρει και κάποιες άλλες λύσεις.

Μία λύση φαίνεται πως βρέθηκε από έναν επαγγελματία της εστίασης ο οποίος δραστηριοποιείται ενεργά τα τελευταία χρόνια στην Καβάλα (και όχι μόνο).

Όπως μαθαίνουμε έχει ήδη κανονιστεί συνάντηση μεταξύ του συγκεκριμένου επαγγελματία και του Δημάρχου έτσι ώστε να προχωρήσει μία σοβαρή συζήτηση για την δημιουργία χώρου εστίασης στο σημείο.

Φυσικά θα χρειαστεί να υπάρξει ένα ολικό “λίφτινγκ” στον χώρο καθώς η εικόνα δεν είναι και η καλύτερη, ενώ σε αυτό θα συμβάλλει και ο Δήμος Καβάλας.

Μένει φυσικά να τα βρουν οι δύο πλευρές και να προχωρήσει η συγκεκριμένη επένδυση…

Δείτε τα όσα δήλωσε για το Ανοιχτό Κολυμβητήριο Καβάλας μέσα από την εκπομπή Αναλυτής του ENA Channel ο Δήμαρχος Καβάλας Θ. Μουριάδης :

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version