Σε ένα μπολ ρίχνετε τα ξηρά συστατικά μαζί με τα υγρά και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός. Προσθέστε τις σταφίδες και αφήστε στην άκρη για 10-15 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο βούτυρο και ζεσταίνετε σε μέτρια εστία. Στη συνέχεια ρίχνετε δύο κουταλιές της σούπας από το χυλό στο τηγάνι και ζεσταίνετε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Επαναλαμβάνετε με το υπόλοιπο μείγμα, βάζετε τις τηγανίτες σε μια πιατέλα και σερβίρετε με μέλι και έξτρα σταφίδες.