Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 18/10/2021

Ο Ερμής στον Ζυγό. από σήμερα σε ορθή πορεία και ανακουφίζει από επικοινωνιακά προβλήματα ή από προβλήματα στις μετακινήσεις, τους Παρορμητικούς του Ζωδιακού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από δικαιοσύνη, αρμονία, ηρεμία και ισορροπία, αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά! Ευνοείσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών τρόπων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Θα διαπιστώσεις από εδώ και πέρα, πως όλα σταδιακά ισορροπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τέλεια ημέρα για ερωτικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις όμορφες στιγμές και ηρεμία, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλούς θαυμαστές! Γενικά η αισθηματική ζωή, σου δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε καριέρα, αλλά και χρήμα, καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που θες! Αναγνωρίζεται η αξία και η προσπάθεια σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα ορθόδρομος, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Προσπάθησε να μην είσαι επιπόλαιος και να επικεντρωθείς σοβαρά σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, ευεξίας και διατροφής, πετυχαίνοντας σε αυτούς τους τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φλερτ, θαυμαστές, κατακτήσεις και νέες γνωριμίες θα έχεις αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε το ταίρι σου, με ποικίλους τρόπους! Μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα, που κυλά ανάλογα με τις επιθυμίες και τους στόχους σου στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται, ακόμα και με επιπλέον οικονομικές αποδοχές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, θα νιώσεις ιδιαίτερα δημοφιλής, αγαπητός και περιζήτητος, σήμερα! Η κοινωνική σου ζωή και η κοινωνική φήμη σου, βελτιώνονται με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά! Κατάλληλη ημέρα, για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε κάθε σου δραστηριότητα! Πέρασε όσο πιο όμορφα σήμερα και μην πεις όχι σε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φλερτ, εξομολογήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα θα έχεις σήμερα! Νέες γνωριμίες, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος είναι πιθανά τώρα! Οι δεσμευμένοι, απολαμβάνουν συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις αγορές σήμερα, διότι μάλλον είσαι λίγο παραπάνω σπάταλος και αργότερα θα το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή πορεία, επικεντρώνεσαι στο σπίτι και την οικογένεια! Είσαι ώριμος και μπορείς να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα και σύνεση. Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει σε μία υπόθεση με ακίνητα. Πέρασε όμορφα, με τα άτομα της οικογένειας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν, θα σε προσεγγίσει σήμερα! Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση, που είχες ξεγραμμένη, πριν το σκεφτείς ώριμα και κυρίως πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του άλλου! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, θα έχεις! Κάποια έξτρα έξοδα θα προκύψουν για το σπίτι ή ένας συγγενής, θα ζητήσει την οικονομική σου βοήθεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μέσα από συνομιλίες και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα, φίλε Λέοντα! Είσαι συμπαθής, κοινωνικός και δημοφιλής και ενισχύεις τα εκφραστικά σου ταλέντα και την πειθώ σου, γεγονός που σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Ετοιμάσου, με τον Ερμή στον Ζυγό να κινείται από σήμερα, σε ορθή πορεία, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, βελτίωση σχέσεων, φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η επικοινωνία με το άλλο σου μισό, είναι στα καλύτερα της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα βρεις λύσεις για ένα οικονομικό ή επαγγελματικό! Καλή ημέρα για επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία ή πρόταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα ορθόδρομος, θα καταφέρεις, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να μιλάς ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους! Ένας στόχος σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή, αλλά και επιμονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συναισθηματική σταθερότητα και βεβαιότητα θα απολαύσεις σήμερα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος και για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να σε φέρει σε σημείο να χάσεις επαγγελματικές ευκαιρίες! Οικονομική άνοδο θα έχεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή στο Ζώδιο σου, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, χαρμόσυνες μετακινήσεις και λαμβάνεις θετικά μηνύματα και τηλεφωνήματα! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά και αυτό θα φέρει καλές σχέσεις με γείτονες, αλλά και με αδέρφια ή γενικά συγγενείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες γνωριμίες θα σε ανανεώσουν αν είσαι ελεύθερος! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα! Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις ένα μήνυμα προσέγγισης, κάνε το σήμερα! Ιδανική ημέρα, για σένα που είσαι δεσμευμένος και θες να συζητήσεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, τις οποίες οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς! Έρχονται προτάσεις και συμφωνίες σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και έχεις ανάγκη από την ζωή σου! Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική ευσυνειδησία, ανασυγκρότηση δυνάμεων, αλλά και τρόπο για να διαφυλάξεις τα μυστικά σου! Έρχονται αποκαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά στο εργασιακό σου περιβάλλον! Οι δεσμευμένοι, καταφέρνουν μέσα από συζήτηση και ωριμότητα, να κάνουν το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλουν γερές βάσεις στα κοινά τους όνειρα και επιδιώξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα απρόσμενα! Στον τομέα της καριέρας όμως, λόγω κάποιων λαθών που θα κάνεις εξαιτίας της αφηρημάδας σου, θα υπάρξουν προβλήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός φίλε Τοξότη και φανερώνεις τον αισιόδοξο και κεφάτο χαρακτήρα σου! Με τον Ερμή στον Ζυγό, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, είσαι κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές, αλλά και ανατροπή! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επικοινωνίες, επαφές και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι ανανεωτικές για εσένα! Νέες γνωριμίες και φλερτ για τους ελεύθερους, αλλά και βελτίωση με την σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις! Πιθανόν ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί, μέσα από μία φιλία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προοδεύεις επαγγελματικά και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά, προσοχή χρειάζεται, γιατί βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Πρέπει σήμερα να δείξεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου Αιγόκερε και να βγεις κερδισμένος! Μπορείς να καταφέρεις πολύ ουσιαστικά πράγματα , σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής, αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα τον Ερμή στον Ζυγό που είναι από σήμερα, σε ορθή φορά και να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες και αξιόλογο φλερτ, αναμένονται σήμερα για τους ελεύθερους! Επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχεις αν είσαι δεσμευμένος! Μία όμορφη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα θα έχεις πάντως, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική στιγμή για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού η επιτυχία είναι εδώ και θα απολαύσεις αναγνώριση στις προσπάθειες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με τον Ερμή στον Ζυγό, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, μπορείς να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για ψυχαγωγία και καλοπέραση! Είσαι ευχάριστος, δημοφιλής και επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν αδιάφορο το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι πιο τυχεροί θα απολαύσουν ατέλειωτες καυτές στιγμές με το αντικείμενο του πόθου τους, είτε είναι δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, φαίνονται πιο προσιτές, λόγω της αυξημένης διορατικότητας σου! Βρίσκεις σήμερα, μία οικονομική λύση που ήθελες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες. Είσαι ιδιαίτερα ικανός να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με συμμάχους την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι έντιμοι απέναντι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή η σημερινή μέρα για τους δεσμευμένους, που απολαμβάνουν πάθος και ρομαντισμό! Οι ελεύθεροι έχουν μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και διαφορετική, από αυτά που έχουν συνηθίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και είναι θετικές οι σχέσεις σου με συναδέλφους! Μία οικονομική συμφωνία ή είδηση, σου δίνει χαρά!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/

Click to comment

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 3-12-2021

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/12/2021

Η Σελήνη στο Τοξότη σήμερα, θα φέρει κοινωνικότητα, ευχάριστες επαφές, επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, περιπέτεια και εξόδους! Οι πιο τυχεροί σαφώς, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, πρέπει να την εκμεταλλευτείς ώστε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Πες χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα μεγάλο ναι στην περιπέτεια, την γνώση, τις νέες συναρπαστικές εμπειρίες, τις κοινωνικές επαφές και γνωριμίες! Άλλαξε παραστάσεις και νοοτροπία και δέξου νέα, ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, που θα σου δώσουν χαρά και αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι ξεσπάσματα και τσακωμούς, λόγω ανούσιας επανάστασης απέναντι στο ταίρι σου! Αντ’αυτού, βγείτε έξω μαζί και περάστε υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανώριμες και επιπόλαιες δράσεις και κινήσεις σε επάγγελμα και χρήμα, φέρνει απώλειες, γι’αυτό προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, οι συγκυρίες, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και κάποια γεγονότα σήμερα, ξυπνούν την καχυποψία σου για κάποιο λόγο, την επιφυλακτικότητα, αλλά και τον εγωκεντρισμό σου! Προσπαθείς πεισματικά, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, συναναστροφή και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα! Πρόσεξε μόνο, μην γυρίσει εναντίον σου, όλη αυτή η συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικότητας στην σχέση σου! Ίσως αισθανθείς σήμερα, πως σε διακατέχει μια έντονη αβεβαιότητα που μετατρέπεται σταδιακά σε ζήλια, απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, πως θα σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες με προσπάθεια και αγώνα! Οικονομικές συναλλαγές θα έχουν μόνο επιτυχία την σημερινή ημέρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα έχεις πραγματικά ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και βάζεις τα δυνατά σου, ώστε να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό! Μην ξεχνάς ωστόσο, να δώσεις την απαραίτητη σημασία και σε πιο ουσιαστικά και πρακτικά θέματα κι όχι μόνο στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές! Πάντως γενικά, είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές μεγάλες ευκαιρίες για μία νέα σταθερή σχέση! Μην κολλάς σε εξωτερικά χαρίσματα ωστόσο, αλλά κυρίως στα ουσιαστικά, που χρειάζεται μία σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση και βελτίωση σχέσης ή γάμου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, θα απολαύσεις βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα οφείλεις να σκεφτείς με σοβαρότητα την εξέλιξη και την μετέπειτα πορεία της ζωής σου, φίλε Καρκίνε! Δεν σε αφορούν πια επιφανειακές συμπεριφορές από τους άλλους, με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά το βάθος και η ουσία στις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και σε κάθε είδους συναναστροφή! Επιπλέον, επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα και στην οργάνωση του χρόνου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πάρα πολλές κατακτήσεις, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και το απολαμβάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η προσκόλληση σου με τα πρακτικά πράγματα και την λεπτομέρεια, ίσως προκαλέσει προβλήματα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις, αφού έχεις καλή απόδοση! Μία οικονομική λύση έρχεται απρόσμενα και σε απαλλάσσει επιτέλους από τα άγχη!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, μία ημέρα αισιόδοξη, χαρούμενη και κεφάτη! Για άλλη μία φορά, βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου! Καταφέρνεις και προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και προσφέρεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματα σου και οι άλλοι απλά σε λατρεύουν, γι’αυτό που είσαι! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δράση σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για παθιασμένες και τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό! Δεν αποκλείεται να πάρεις και ένα δώρο! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, θαυμαστές και κατακτήσεις! Ναι, σήμερα μπορεί να βρεις ακόμα και τον μεγάλο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης, επειδή απλά θες να είσαι αρεστός! Οικονομικά, είναι η καλύτερη ημέρα για αγορές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, είσαι ιδιαίτερα γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους γύρω σου, χαρακτηριστικά που σε βοηθούν να κερδίσεις πολλά, μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές! Όμως και ο περίγυρος σου, σου έχει συμπάθεια και σου προσφέρει την αποδοχή και την αγάπη του! Ιδανική ημέρα για διαχείριση θεμάτων και δυσκολιών, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά υπερπροστατευτικός με το ταίρι σου και μάλλον το πιέζεις! Επιπλέον, προσπάθησε να μην γκρινιάζεις για παλαιά θέματα που έχουν ξεπεραστεί! Αν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι σήμερα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αφού θα μάθεις μία είδηση για αυτόν ή θα λάβεις μήνυμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναμένονται έξοδα που αφορούν το σπίτι! Να είσαι προσεκτικός στον τομέα της καριέρας, αφού η τάση σου για παράπονα και γκρίνια, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με συναδέλφους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μέσα από συναναστροφές και διαπροσωπικές σχέσεις, κάποιοι θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις όμορφες σκέψεις τους με κάθε διάφορους τρόπους! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου και τα υλοποιήσεις με ευκολία, πετυχαίνοντας στόχους και σκοπούς! Πάρε-δώσε με γείτονες, αδέρφια και μακρινούς συγγενείς, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χορταίνεις φλερτ, ιδίως διαδικτυακά και με τον τρόπο αυτό έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα είναι ιδανική στιγμή, για συζητήσεις σοβαρές, αλλά και για εξόδους ψυχαγωγίας και εκδρομές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι αποτελεσματικές και έξυπνες σου ιδέες, θα σου φέρουν θετικά αποτελέσματα! Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες σήμερα, λόγω κάποιας μετακίνησης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα καταφέρεις, επιτέλους να νιώσεις ήρεμος και ανακουφισμένος! Θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά! Ίσως ορισμένες στιγμές, να γίνεσαι υπερβολικά επίμονος και δεσποτικός με τους γύρω σου και αυτό θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις, γι’αυτό προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις αισθησιακές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση, όπως και την ζήλια σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου δώσει ικανοποίηση και ουσιαστική χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ίσως υπάρξει άγχος και καθυστερήσεις, αλλά ευτυχώς όχι με σημαντικές συνέπειες! Οικονομικά, θα υπάρξει αύξηση εσόδων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, είναι σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα, λόγω των καταστάσεων που θα έρθουν και των γεγονότων που θα συμβούν, αλλά και λόγω της λάμψης σου και της ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου! Ωστόσο, πες όχι στην τάση σου για εγωκεντρισμό, συναισθηματικά ξεσπάσματα και απαιτήσεις, αν δεν θες να χάσεις την εύνοια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις την τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και παρορμητικός, αν θες να μην έχεις εντάσεις! Σεξουαλικά, είστε στην καλύτερη σας φάση ως ζευγάρι! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα με μία νέα γνωριμία, αλλά πρώτα τέσταρε αν είναι πραγματικά αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έχεις θετικές εξελίξεις, αφού η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθά να πετύχεις! Οικονομικά μην σπαταλάς απερίσκεπτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, παραδόξως θα είσαι συναισθηματικά ευάλωτος και ψυχολογικά ασταθής! Αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα θελήσεις να μείνει μόνος και να αφιερώσεις χρόνο σε ενδοσκόπηση του εαυτού σου και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράσεις και κινήσεις. Αν όντως νιώθεις καλύτερα έτσι και συμφωνεί και το ένστικτό σου, κάνε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να κρατάς ευχαριστημένο το άλλο σου μισό συνεχώς, χωρίς να κοιτάς και τις δικές σου ανάγκες! Επίσης, μείνε μακριά από απαγορευμένες ιστορίες την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις με κλειστά σε μία νέα γνωριμία τώρα, γιατί ενδεχομένως να έρθουν απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη λόγω αφηρημάδας, γι’αυτό προσοχή! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα για άλλη μία φορά, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι φανερά πιο επικοινωνιακός, ευχάριστος, δοτικός και προσιτός και έτσι με ευκολία καταφέρνεις και εξομαλύνεις φιλικές σχέσεις και συναναστροφές! Επιπλέον και οι φίλοι σε βοηθούν σε προσωπικούς σου στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές, εκπλήξεις και πολλές χαρούμενες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, κυρίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου με τις πρωτοπόρες ιδέες σου! Οικονομικά, μην δανείζεις σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, πιθανόν να αντιμετωπίσεις στην ψυχρή συμπεριφορά του περίγυρου σου και για το λόγο ίσως γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ και απόμακρος! Δυστυχώς όμως, αυτή σου η συμπεριφορά, ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις, βλάπτοντας την καλή κοινωνική σου εικόνα! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, ένα οικογενειακό θέμα θα λυθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου σήμερα και βάζετε γερές βάσεις στην σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις αξιόλογες κατακτήσεις, που θα σου δώσουν ελπίδα για μέλλον! Επιπλέον, θα έχεις ένα νέο θαυμαστή μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι κινήσεις σου, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 2-12-2021

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/12/2021

Η Σελήνη στο Σκορπιό την σημερινή ημέρα, μας ωθεί να στραφούμε προς τον ψυχικό μας κόσμο και τα βαθιά μας συναισθήματα. Θέματα οικονομικά και ερωτικά, είναι τώρα προτεραιότητα και ο σεξουαλικός τομέας βελτιώνεται!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, βάζεις προτεραιότητα επιθυμίες και στόχους και καταφέρνεις να τα εκπληρώσεις, μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της ισχυρής σου πειθούς, αλλά και της αυξημένης σου διορατικότητας! Καταφέρνεις με ευκολία, να πετύχεις γοργά και σίγουρα στόχους και σκοπούς, αποφεύγοντας μάλιστα, τα πολλά ανούσια λόγια με γνωστούς και κοινωνικό περίγυρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αρπάζεις ευκαιρίες για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το άλλο σου μισό! Πες όχι όμως, οπωσδήποτε στην τάση σου για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ακαταμάχητη γοητεία και καταφέρνεις να κατακτήσεις, το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχονται λύσεις και θετικές εξελίξεις! Στα επαγγελματικά σου, να περιμένεις να αλλάξουν οι σχέσεις σου με κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, χαρακτηρίζονται από αρμονία και ηρεμία! Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς! Γυρνάς την πλάτη, σε όλες τις αρνητικές καταστάσεις και εμπειρίες, βρίσκεις λύσεις, λες όχι στην μοναξιά και επιτέλους νιώθεις γαλήνια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις είτε να κάνεις μία γοητευτική νέα γνωριμία, είτε να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε περιποιείται, περνάτε όμορφα και απολαμβάνετε μαζί ρομαντικές και τρυφερές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, είναι η ιδανική ημέρα για χρήματα που αφορούν καλλωπισμό! Στην καριέρα, βρίσκεις τις ισορροπίες που ήθελες στις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να αναμένεις ηρεμία και λύσεις στην καθημερινότητα σου σήμερα! Επιπλέον, ξεχωρίζεις για την ήρεμη και προσγειωμένη δυναμικότητα σου, όπως και για την αποτελεσματική πρακτικότητα σου! Θα καταφέρεις με ευκολία να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους υψηλούς σου στόχους! Ιδανική ημέρα, να ασχοληθείς με το σώμα και την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να κάνεις σοβαρές και ήρεμες συζητήσεις με το ταίρι σου κι έτσι θα βρείτε μόνιμες λύσεις σε τυχόν προβλήματα της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και τώρα σου δείχνει κι αυτό το ενδιαφέρον του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική επιτυχία, αλλά και οικονομικές λύσεις, να αναμένεις! Απαλλάσσεσαι από άγχη και προβληματισμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, μία διασκεδαστική ημέρα είναι εδώ μόνο για εσένα! Οι σημερινές συγκυρίες, θα σου προσφέρουν ενθουσιασμό, κοινωνικότητα, χαρά και καλοπέραση! Θα διαπιστώσεις, πως το ενδιαφέρον των γύρω σου, είναι στραμμένο επάνω σου, αφού καταφέρνεις να γοητεύεις τους πάντες! Η τύχη είναι στα χέρια σου, σε κάθε σου κίνηση και δράση, γι’αυτό εκμεταλλεύσου την!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις εγωκεντρισμό και έπαρση, μπορείς να αναμένεις άπειρες στιγμές ρομαντισμού και πάθους με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις, που θα επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι στις πρωτοβουλίες και αποφάσεις σήμερα, στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα και δεν θα χάσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, συγκεντρώσου σήμερα στον εσωτερικό σου κόσμο και στο τι πραγματικά επιθυμείς από την ζωή σου! Την σημερινή ημέρα, θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις, ώστε αργότερα να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο σε οικογενειακές σχέσεις και διαπροσωπικές συναναστροφές! Μάθε να ακούς και ακολουθείς τα βαθιά σου συναισθήματα και την φωνή της διαίσθησης σου και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε ανούσια γκρίνια και μουρμούρα! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα ή από το ερωτικό σου παρελθόν! Σκέψου πολύ πριν πάρεις πρωτοβουλία, διότι μπορεί να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανταποκρίνεσαι σήμερα άψογα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! Οικονομικά, πέφτεις σε μικρά λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, ο τρόπος που επικοινωνείς σήμερα, είναι γοργός, ευφυής, αποτελεσματικός, οξυδερκής, ευχάριστος και αξιοθαύμαστος! Καταφέρνεις και διεκδικείς τους στόχους σου και τους πετυχαίνεις! Επιπλέον, τακτοποιείς διάφορες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, με ευκολία! Επίσης, θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, εξόδους και ταξίδια, ευνοούνται στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις ερωτικό παιχνίδι, νέες γνωριμίες και φλερτ! Ίσως μάλιστα, πάρεις μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις παράλληλες ερωτικές ιστορίες, η ημέρα υπόσχεται ευχάριστες στιγμές, χαρμόσυνες συζητήσεις και ανανέωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο ορθός τρόπος που συνεργάζεσαι και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου φέρουν θετικές εξελίξεις στην εργασία! Έξοδα προκύπτουν για κάποιο ταξίδι ή γενικά, μετακίνηση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να αγχώνεσαι! Γύρνα την πλάτη σε πιεστικές συμπεριφορές στις κοινωνικές συναναστροφές σου, όπως και στις πιο στενές διαπροσωπικές σου επαφές, που λειτουργούν τοξικά! Φρόντισε να είσαι ήρεμος και αποφασιστικός και δώσε χρόνο στις εξελίξεις και τα γεγονότα που θα έρθουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να απολαύσεις μία αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου! Προσπάθησε μόνο, να μην αντιδράς με κτητικότητα και ζήλια, κατά την διάρκεια της συζήτησης, για να μην υπάρξουν κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία είδηση ή ένα μήνυμα, που σε χαροποιεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην φοβάσαι απέναντι σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, στην καριέρα! Οικονομικά η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και σίγουρα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σένα! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και την δύναμη σου Αν μάλιστα, περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και συναισθηματικά ξεσπάσματα, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες με την λάμψη σου, μέσα από συναναστροφές και επαφές στις οποίες πραγματικά είσαι ο πρωταγωνιστής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις! Φλέρταρε χωρίς δεύτερη σκέψη και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου, σε βοηθούν να πετύχεις ερωτικούς στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ερωτισμός χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα με το ταίρι σου, αρκεί να πεις όχι σε ανούσια ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις να αποφύγεις εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όπως και την τάση σου για ανταγωνιστικότητα! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ημέρα, που οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά και με αργούς ρυθμούς, για να πετύχεις αυτό που θες! Κάνει την ενδοσκόπηση σου και να πάρε σωστές αποφάσεις, για τις επόμενες ημέρες, τις οποίες όμως πρέπει να τις υλοποιήσεις, στο άμεσο μέλλον! Ακολούθησε το ένστικτό σου κι αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, μεγάλα και κολακευτικά λόγια σήμερα, αφού μάλλον θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ένα μεγάλο όχι σε παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, μυστικά και ψέματα, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις οπωσδήποτε να αποφύγεις παραλήψεις ή λάθη στον εργασιακό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις ένα καλό νέο ή ένα μικρό έσοδο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την βοήθεια των φίλων σου, θα καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα, αλλά και να εκπληρώσεις έναν μεγάλο σου στόχο! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα σε θαυμάζουν για την οξυδέρκεια σου και την ξεχωριστή γοητεία σου, σε κάθε διαπροσωπική συναναστροφή και επαφή! Τέλος, να αναμένεις πολλές θετικές αλλαγές και εκπλήξεις στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και περνάς τέλεια στην σχέση σου με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι οι λύσεις που τόσο καιρό έψαχνες! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, βελτιώνονται σήμερα! Στα οικονομικά σου θέματα, είσαι πολύ παρορμητικός, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος διαχείριση χρημάτων!.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θες κοντά σου μόνο αξιόλογους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν! Συναναστρέφεσαι μόνο με άτομα που μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επίσης, ένα οικογενειακό θέμα ή κλονισμένες συγγενικές σχέσεις, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς! Αποζητάς ηρεμία, ποιότητα και ουσία από την ζωή σου την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επιλέγεις να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο κοινωνικά έχει ιδιαίτερα καλή εικόνα και το θαυμάζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε δογματικότητα και απότομη συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κατακτάς με ευκολία τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου σήμερα στην δουλειά! Οικονομικά, υλοποιείς σχέδια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα εκμεταλλεύσου την τύχη σου και την αισιοδοξία σου! Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμησε και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει τόλμη, ανάγκη για ελευθερία, κοινωνικότητα, θέληση για ψυχαγωγία και περιπέτεια! Ιδανική ημέρα μάλιστα, για ταξίδια, εξόδους, συναντήσεις και κάθε είδους μετακίνηση! Ό,τι κι αν θελήσεις, θα το έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για κάποιες νέες συναρπαστικές γνωριμίες και πολύ φλερτ, που θα ανανεώσουν την καθημερινότητα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το άλλο σου καλοπέραση και συζητήσεις! Πείτε ναι σε μία ψυχαγωγική έξοδο και περάστε όσο όμορφα μπορείτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα έρθουν σήμερα, λόγω επιπόλαιας διαχείρισης των χρημάτων σου! Στην καριέρα, πετυχαίνεις στόχους με ευκολία!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 1-12-2021

Καλό Μήνα με σταθερότητα και ουσιαστικές εξελίξεις! Στόχοι υψηλοί εκπληρώνονται και οι ώριμες συμπεριφορές, επιβραβεύονται! Εμπιστευόμαστε το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Φωτιάς ή του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι μία τυχερή όψη για εσένα! Σου προσφέρει ουσιαστική εύνοια, σε ό,τι κι αν επιδιώξεις σήμερα! Ορισμένες καταστάσεις, μέσα από επαφές, συνομιλίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες, να πετύχεις υψηλούς στόχους και να είσαι πραγματικά, αλλά και προσγειωμένα αισιόδοξος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα με το άλλο σου μισό! Επίσης, ευνοείσαι αν έχεις σχέση από απόσταση! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις απίστευτη ερωτική τύχη! Θα έχεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευχάριστα μηνύματα, ραντεβού και φλερτ που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πες ναι σε μία νέα αρχή, που θα σου δώσει επιτυχία! Οικονομικά πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Εδώ και καιρό θες να εκπληρώσεις βαθιές σου επιθυμίες και στόχους! Το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα σου δώσει την δυνατότητα, την ευκαιρία και την λύση, για να το πετύχεις! Σε βοηθά, ενισχύοντας την διορατικότητα και την πειθώ σου σε συναναστροφές και επικοινωνίες, να υλοποιήσεις σπουδαία σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις αυτό που θες στην σχέση σου, ωστόσο μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς το άλλο σου μισό! Όπως και να’χει, η ημέρα υπόσχεται ποιοτικές σεξουαλικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ακαταμάχητα γοητευτικός, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις το άτομο της καρδιάς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα απαλλάσσεσαι από οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις! Στην καριέρα, ίσως οι συναδελφικές σου σχέσεις, αντιμετωπίσουν προβλήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι η ιδανική όψη, για σοβαρές, ουσιαστικές και εποικοδομητικές αποφάσεις, αλλά και δράσεις! Βελτιώνεις μακροπρόθεσμα διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές, πράγμα που θα καλυτερεύσει την ζωή σου, αφού μέσα από αυτές θα εκπληρώσεις επιθυμίες, στόχους και σκοπούς! Επιπλέον, εξομαλύνεις προβληματικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις σταθερότητα, σιγουριά και ουσιαστική ανανέωση στην σχέση σου με τον ταίρι σου! Αποφάσεις επισημοποίησης, ευνοούνται ιδιαίτερα! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες, ουσιαστικά γοητευτικές γνωριμίες που υπόσχονται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, βελτιώνεις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, είσαι αποφασιστικός και αποτελεσματικός στις δράσεις σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου αγαπητέ Καρκίνε, θα σου προσφέρει ηρεμία ισορροπία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Μπορείς να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις ωφέλιμες και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου να τακτοποιηθούν! Επίσης, η όψη σε βοηθά, να κόψεις κακές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι απόμακρος, ψυχρός και επικριτικός, απέναντι στο ταίρι σου, διότι θα τον απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρα, κερδίζεις ό,τι επιθυμείς σήμερα, αρκεί να αρπάξεις κάθε ευκαιρία! Οικονομικά, τα προβλήματα τελειώνουν, αφού κλείνουν υποχρεώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, υπόσχεται μία υπέροχη ημέρα για εσένα φίλε Λέοντα! Θα έχεις αρκετές απολαύσεις, αλλά και ουσιαστικές θετικές εξελίξεις, σε κάθε σου ζήτημα! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη, θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις αυτοπεποίθηση! Εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, αφού εκμεταλλεύεσαι την τύχη σου! Κοινωνικά, βγαίνεις επίσης απόλυτα κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι τόσο γοητευτικός, που σίγουρα θα έχεις μία ή και περισσότερες αξιόλογες κατακτήσεις που υπόσχονται μέλλον! Η έντονη ερωτική διάθεση και η παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα σου, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με ποικίλους τρόπους και περνάτε τέλεια μαζί με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα ξεχωρίσεις από συναδέλφους, λόγω της δημιουργικότητας σου! Οικονομικά, κάνεις έξοδα για λόγους ψυχαγωγίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, ήρθε η ώρα να φροντίσεις και να δραστηριοποιηθείς για να βελτιώσεις, ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια σου. Ιδανική η όψη, για να εξομαλύνεις μόνιμα συγγενικές σχέσεις, που ενδεχομένως έως τώρα ήταν προβληματικές! Γενικά, θα καταφέρεις να λύσεις σημαντικά προβλήματα και να σβήσεις κάθε ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, να συζητήσεις με το άλλο σου μισό, είτε για να αποφασίσετε συμβίωση, είτε για να επιλύσετε παλιά προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας, μια για πάντα! Αν είσαι ελεύθερος, η πιθανότητα μίας μόνιμης επανασύνδεσης, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αποδίδεις όπως πρέπει κι αυτό αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σου! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις οικογενειακές ξαφνικές υποχρεώσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, μπορείς να αναμένεις την απόλυτη εύνοια, ιδιαίτερα μέσα από τις επαφές σου, τις επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα που επιθυμείς να κάνεις, τις μετακινήσεις σου και φυσικά, τις σχέσεις σου με αδέλφια και γείτονες! Γνωριμίες, συναντήσεις και ταξίδια, ευνοούνται ιδιαίτερα με την όψη αυτή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και έχεις βαθιά συναισθηματική και ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου και φυσικά, οι συζητήσεις σας, θα φέρει θετικές συνέπειες και λύσεις στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία νέα γνωριμία, που πολύ πιθανόν, να οδηγήσει σε μία σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα θετικές, κυρίως μέσα από επικοινωνίες! Οικονομικά, πες ναι συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, γεγονότα και καταστάσεις, θα αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου! Σπουδαία για σένα θέματα και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου, επιτέλους σταθεροποιούνται και εσύ αισθάνεσαι επιτέλους σιγουριά και ηρεμία! Επιπλέον, απολαμβάνεις με πολλούς τρόπους, τις μικρές και απλές στιγμές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία σήμερα, η οποία, ακόμα κι αν δεν σε ενθουσιάσει άμεσα, θα δεις αργά ή γρήγορα, πως αξίζει να της δώσεις μία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε ζήλια και κτητικότητα, αλλά απόλαυσε πολλές αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, λόγω αργών ρυθμών θα αγχωθείς! Στα οικονομικά θα έχεις σίγουρα θετικές και μόνο, εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, έχεις τύχη και εύνοια, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα οι θετικές συνέπειες που θα έρθουν, θα είναι μακροπρόθεσμες! Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα έρθει τώρα και κάνε τις βαθιές σου επιθυμίες και τα μεγαλεπήβολα όνειρα σου, πραγματικότητα! Όλες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές βελτιώνονται στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σήμερα, θα σου φέρει μία καλή είδηση, η οποία θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που γύρευες καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πλέον επιλεκτικός ερωτικά! Ενδεχομένως, μία νέα γνωριμία που έρχεται σήμερα, να εξελιχθεί αργότερα σε μία σταθερή, ουσιαστική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές δυσκολίες που σε απασχολούν, λαμβάνουν επιτέλους τέλος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα έχεις την εποικοδομητική ευκαιρία, να κάνεις μια ωφέλιμη ενδοσκόπηση! Οφείλεις να αντιληφθείς άμεσα, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ήρεμος και ευτυχισμένος, προκειμένου να αισθανθείς ξανά δυνατός ψυχολογικά! Επίσης, φρόντισε να ακούς χωρίς δεύτερη σκέψη τη διαίσθηση σου και δρας παρασκηνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σου δώσει συναισθηματική ηρεμία και σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μία χαρά από έναν έρωτα ανεκπλήρωτο ή παλαιό! Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις και δράσεις και ενδεχομένως να είστε ξανά μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές! Οικονομικά, έρχονται σπουδαίες λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Υδροχόε, έρχονται θετικές, εποικοδομητικές και ανανεωτικές εξελίξεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου! Οι φίλοι σου σε βοηθούν με κάθε τρόπο και σου προσφέρουν σπουδαία οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα όνειρα σου! Επιπλέον, όποια αλλαγή έρθει τώρα, δέξου την άφοβα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις με το ταίρι σου! Επιπλέον, αν είχατε προβλήματα τελευταία στην σχέση σας, οι φίλοι, θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και θα τα ξεπεράσετε! Αν είσαι ελεύθερος, μία ερωτική γνωριμία να αναμένεις, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις μέσα από συζητήσει και συμφωνίες, υψηλούς στόχους!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, φίλε Ιχθύ, θα καταφέρεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αφού δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Θα αισθανθείς πως ο περίγυρος σου, σε αποδέχεται, σε σέβεται και σε θαυμάζει ουσιαστικά για αυτό που είσαι! Οικογενειακά θέματα, επίσης ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις τέλος στο ανούσιο φλερτ από εδώ και από κει! Επικεντρώνεσαι σε μία σπουδαία γνωριμία, που υπόσχεται μακροπρόθεσμο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνετε σπουδαίους στόχους με το ταίρι σου και βάζετε γερές βάσεις στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά , τα πράγματα εξελίσσονται ακριβώς όπως επιθυμείς και ένας μεγαλεπήβολος στόχος πραγματοποιείται! Οικονομικά, έχεις εύνοια επίσης!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: