Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Σήμερα 14/01/22

Η σημερινή Παρασκευή, φέρνει αισιοδοξία, χαρά, κοινωνικότητα, γνωριμίες, συζητήσεις και διάθεση για αλλαγή! Σελήνη στον χαρούμενο Δίδυμο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, είναι η κατάλληλη ημέρα για να ανοιχθείς στον κοινωνικό σου κύκλο, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Το μυαλό σου τρέχει, είσαι οξυδερκής και ιδιαίτερα επικοινωνιακός και καταφέρνεις μέσα από επαφές, συνομιλίες, μετακινήσεις και συναναστροφές, να πετύχεις σημαντικούς σκοπούς για την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις σήμερα, χαρούμενο φλερτ και αρκετές ερωτικές συνομιλίες, επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, ειδήσεις και ραντεβού! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα να προγραμματίσετε μαζί με το ταίρι σου, μία ψυχαγωγική έξοδο ή ένα ταξίδι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ευφυΐα σου, σε φέρνει πιο κοντά στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα και θα αγχωθείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις αυτοπεποίθηση, ηρεμία, άνεση και όμορφες, γαλήνιες και αρμονικές στιγμές! Κατάλληλη ημέρα, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τα πράγματα που σου αρέσει να καταπιάνεσαι! Ορισμένες καταστάσεις, θα σε κάνουν να αισθανθείς ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, για τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σου δώσει διακριτικά σημάδια, πως έχει αμοιβαία αισθήματα για το πρόσωπο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανικότερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και σκοπούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην αφήνεις εκκρεμότητες για αργότερα! Επιπλέον, θα έχεις απρόσμενη οικονομική εύνοια, την σημερινή ημέρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θες να πετύχεις ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία με τους κοινωνικούς σου κύκλους! Γνωρίζεις τον τρόπο πλέον, πως να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις στο νου σου! Οι διαπροσωπικές σου συναναστροφές, θα σε ικανοποιήσουν πραγματικά! Προσπάθησε μόνο να μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και ξεσπάσματα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να περιμένεις μόνο θετικές εξελίξεις για εσένα και το άλλο σου μισό! Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός, να αποβάλλεις εγωισμό και θα δεις ότι θα πετύχεις τους σκοπούς σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, συζητήσεις, γνωριμίες και συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, χάνεις τον έλεγχο, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Η σημερινή ημέρα, είναι σίγουρα θετική, όσον αφορά ώριμες αποφάσεις και συναισθηματική ανασυγκρότηση! Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να συγχωρέσεις ή ακόμα και να ζητήσεις εσύ συγνώμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα σε απασχολήσει ένας έρωτας ανεκπλήρωτος ή παρελθοντικός! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί οι παρασκηνιακές ενέργειες και οι κρυφές συνομιλίες στον ερωτικό τομέα, να είναι απολαυστικές, ωστόσο πρέπει να προσέχεις τις αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσοχή στα λάθη λόγω αφηρημάδας! Άρπαξε τις πολλές ευκαιρίες που έρχονται, για οικονομική βελτίωση!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, οφείλεις να αποκτήσεις ένα νέο δυνατό όραμα, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, όπως και οι φίλοι σου, που σε βοηθούν με συμβουλές και πράξεις! Επιπλέον, περνάς υπέροχα κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει μία νέα γοητευτική γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου, για υπερβολική ανεξαρτησία και κόντρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, λύνονται όλα τα προβλήματα ξαφνικά! Στον οικονομικό τομέα, κάνεις πολλά έξοδα, που θα μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα οφείλεις να διατηρήσεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Οι συγκυρίες και οι καταστάσεις, θα σε αναγκάσουν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα, ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες! Ήρθε η ώρα, να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση και εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ανεβάζεις τα ερωτικά στάνταρ σου και επικεντρώνεσαι μόνο σε αξιόλογα φλερτ και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις ποιοτικό χρόνο στην σχέση σου, λύνεις προβλήματα και τις βάζεις γερές βάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, επικεντρώνεσαι κυρίως στην καριέρα, πετυχαίνοντας υψηλούς στόχους! Οικονομικά, θα αυξηθούν τα έσοδα σου σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, χορταίνεις ψυχαγωγικές εξόδους, κοινωνική ζωή, συναντήσεις, συναναστροφές, έχεις κέφι, ανεμελιά και αισιοδοξία! Οι προτάσεις για διασκέδαση, θα είναι πολλές και καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, να πεις ναι και σε μία πρόταση για ένα ταξίδι, μία εκδρομή ή απλά μία βόλτα! Εύνοια σε αθλητικές δραστηριότητες, σπουδές και σεμινάρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση σου, είτε με ψυχαγωγικές εξόδους, είτε με ευχάριστες συνομιλίες! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ραντεβού, νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικές συνομιλίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε να μην φερθείς παρορμητικά και επιπόλαια στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, διότι θα έχεις απώλειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα να μειώσεις λίγο τους ρυθμούς σου! Ασχολήσου με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες σου! Θα καταφέρεις να απαλλαχτείς από τοξικές σχέσεις, κρυφούς εχθρούς και πρόσωπα, που ενδεχομένως σε φθονούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις παθιασμένες, καυτές, ερωτικές και αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι η κατάλληλη για να γοητεύσεις, να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις, τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, έρχονται κάποιες σημαντικές και θετικές αποκαλύψεις! Οικονομικά το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε φορολογικά ή χρέη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα απολαμβάνεις μία ημέρα γεμάτη ηρεμία, αρμονικές διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικότητα και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με καλλιτεχνικά, ομορφιά και ψυχαγωγία! Καταφέρνεις με ευκολία, να διορθώσεις παρεξηγήσεις με κάποια πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είχατε προβλήματα στο παρελθόν! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και σίγουρα θα έχεις ανταπόκριση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στο άλλο σου μισό και την σχέση ή τον γάμο σας! Απολαμβάνεις συντροφικότητα, ρομαντισμό και τρυφερές! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης, αλλά και την ακαταμάχητης προσωπικότητας σου, θα έχεις μία σπουδαία κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνεργάζεσαι με διαλλακτικότητα και καλή διάθεση, γεγονός που θα σου φέρει επιτυχία! Οικονομικά, μην πάρεις σπουδαίες αποφάσεις και πες όχι στις μεγάλες αγορές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα, είναι ιδανική, για να ασχοληθείς με την κατάσταση του σώματος σου, της ευεξίας σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να ξεκουραστείς, να προγραμματίσεις το πρόγραμμα σου, να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστική, ακόμα και για να κόψεις κακές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, μην διστάσεις να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να τον πλησιάσεις διακριτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και βάζεις γερές βάσεις στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, βελτιώνεις την απόδοση σου και έχεις επιτυχία! Οικονομικά, αν κάνεις καλύτερη διαχείριση χρημάτων θα έχεις κέρδος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σου προσφέρει μόνο τύχη, την οποία πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο! Κατακτάς επιθυμίες, σκοπούς και φιλοδοξίες, απολαμβάνοντας την διεκδίκηση τους! Αν αποφύγεις έπαρση και εγωιστικές συμπεριφορές, θα απολαύσεις θαυμασμό και αναγνώριση από τον κοινωνικό περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις οι κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που επιθυμείς και δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα το άλλο σου μισό, σου κάνει ένα δωράκι ή μία έκπληξη που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, οφείλεις να δείξεις προσοχή, περιορίζοντας την τάση σου για έπαρση και προβολή! Οικονομικά, παρόλο που κάνεις ανούσια έξοδα, η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, βάζεις προτεραιότητα το σπίτι και την οικογένεια σου! Θα περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα σε χρειάζονται και μάλιστα θα περάσετε όμορφα μαζί. Αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, θα έρθει τώρα η ευκαιρία για εξομάλυνση των οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η πρόταση της συγκατοίκησης είναι πιθανή! Διαφορετικά, έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να έχεις επαφή με ένα πρόσωπο του ερωτικού παρελθόντος και αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις ακόμα και επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, οι εξελίξεις μόνο ευνοϊκές! Ωστόσο, οικονομικά θα έρθουν έξοδα για το σπίτι!

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 19-1-2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/1/2022

Με μία Σελήνη στο Λιοντάρι σήμερα έχουμε διάθεση για ψυχαγωγία, δύναμη και θάρρος! Τα πιο ευνοημένα Ζώδια, είναι εκείνα της Φωτιάς και του Αέρα, οι οποίοι πρέπει να ετοιμάζονται για καλοπέραση και συναισθηματικές στιγμές!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, μία ευνοϊκή ημέρα, είναι εδώ για εσένα! Σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος από τον περίγυρο σου, θα κοινωνικοποιηθείς και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα φώτα, θα είναι στραμμένα επάνω σου, πράγμα που σου προκαλεί ικανοποίηση και ευχαρίστηση! Θέματα δημιουργικής απασχόλησης και παιδιών, ευνοούνται πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις πληθώρα κατακτήσεων και θαυμαστών, αλλά και μπόλικο φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, θα σου αποδείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του και το πάθος σου για εσένα! Περνάτε τέλεια μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πρόσεχε πολύ την τάση σου για έπαρση! Οικονομικά, η τύχη θα σου προσφέρει έσοδα απρόσμενα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα έχεις πραγματικά ανάγκη την ασφάλεια και την ζεστασιά της οικίας σου! Πιθανόν να μην έχεις αρκετή όρεξη για κοινωνικές εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές! Μέσα στην οικογένεια θα λάβεις ουσιαστική αγάπη και ικανοποίηση! Θέματα σπιτιού λύνονται, μετά από συγκυρίες, γεγονότα και συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απογοητεύεται σήμερα, κυρίως λόγω της κυκλοθυμίας σου και της τάσης σου για ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο, από το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν, θα έχεις και μια ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, πετυχαίνεις πολλούς σκοπούς! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα οικογενειακά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα το οξυδερκές, ευφυές και γοργό μυαλό σου, εντυπωσιάζει τον κοινωνικό περίγυρο σου και τους φίλους σου! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου και εκπληρώνεις όνειρα! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες, να υλοποιήσεις ιδέες και να κάνεις θετικές αλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις με το ταίρι σου, την συζήτηση που θες, εδώ και καιρό, ώστε να βρεθούν επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέα ξεκινήματα, γνωριμίες, φλερτ, τηλεφωνήματα και ερωτικά μηνύματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πρέπει να προσαρμοστείς με τις νέες συνθήκες που έρχονται! Οικονομικά, ξοδεύεις επιπόλαια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, θα αισθανθείς επιτέλους, ικανοποίηση και ασφάλεια, όπως και υλική και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις για την υπομονή σου, τις ηθικές αξίες σου και την πειθώ σου! Θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετά από αυτά που θες, με δυναμικότητα και εντιμότητα, κι έτσι ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές αισθησιακές και καυτές στιγμές με το ταίρι σου! Ωστόσο, προσπάθησε να μην τον καταπιέζεις χωρίς λόγο και να μην είσαι κτητικός! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις σταθερότητα στα ερωτικά σου, αφού επικεντρώνεσαι σε μία αξιόλογη κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μάλλον αισθάνεσαι κουρασμένος και παρασύρεσαι σε αργούς ρυθμούς! Στα οικονομικά σου πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, ξέρεις πως να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό , πως να μην περνάς απαρατήρητος και το πως να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου. Ξεχωρίζει η γοητεία και η φλογερή προσωπικότητα σου, όμως ορισμένες φορές είσαι και εγωιστής, χαρακτηριστικό που οφείλεις να περιορίσεις τώρα! Όλοι γύρω σου, σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου, γι’ αυτό μην τα χαλάσεις όλα, λόγω έπαρσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι εγωιστικά απαιτητικός! Εκμεταλλεύσου την σημερινή εύνοια, στην κρεβατοκάμαρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σήμερα, είτε θετικές, είτε αρνητικές στον έρωτα! Το σίγουρο πάντως είναι, πως χορταίνεις κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, φρόντισε να μην είσαι τόσο οξύθυμος και παρορμητικός! Οικονομικά, κάνεις έξοδα χωρίς ουσιαστικό λόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον εσωτερικό σου κόσμο! Καταφέρνεις και ξεπερνάς άγχη και φοβίες, με ευκολία! Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Σήμερα θα καταφέρεις να κλείσεις και τις δικές σου πληγές, να στηρίξεις τα άτομα που αγαπάς και να εκμεταλλευτείς την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες, ιδίως αν κάνεις τώρα μία νέα γνωριμία! Ενδεχομένως, θα νιώσεις συναισθήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο και ύστερα να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις παράλληλες και παράνομες ερωτικές ιστορίες, διότι θα έρθουν αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον χώρο της δουλειάς, οι εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ! Οικονομικά, θα έχεις αρκετές ωφέλιμες εξελίξεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ασχοληθείς και θα αφιερώσεις τους φίλους σου! Η φιλία τώρα, θα είναι για εσένα, ο πιο σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να κάνεις τους φίλους σου, να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Έρχεστε κοντά συναισθηματικά και περνάτε όμορφα! Επιπλέον, ασχολείσαι με αγαθοεργίες και ανθρωπιστικές ανάγκες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς πολύ όμορφα με το ταίρι σου και καλοδέχεσαι θετικές αλλαγές. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι περισσότερο με φιλικές και κοινωνικές υποθέσεις, παρά με τον έρωτα! Ωστόσο, θα υπάρξει μία νέα γνωριμία μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους, που θα σε γοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεχωρίζεις για τις ξεχωριστές ιδέες σου και την γρήγορη σκέψη σου! Οικονομικά, μία λύση να αναμένεις, στα ξαφνικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μένεις επικεντρωμένος στους στόχους και τους σκοπούς σου και γνωρίζεις καλά πως πρέπει να τους διεκδικήσεις! Προβάλλεις τον καλύτερο τον εαυτό σου κοινωνικά και κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των άλλων! Είσαι δυναμικός, ώριμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση! Μέσα από αξιόλογες επαφές, αποκτάς καλή κοινωνική καταξίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε πες όχι σε απαιτητικότητα, ψυχρότητα και δογματικότητα, απέναντι στο άλλο σου μισό, διότι θα προκαλέσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις το ανούσιο φλερτ και ασχολείσαι με μια αξιόλογη κατάκτηση σου, μέσα από τον επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πετυχαίνεις και θα έχεις ικανοποίηση! Οικονομικά, τακτοποιείς αρκετές από τις υποχρεώσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη , σήμερα, η ανάγκη σου για μάθηση και πληροφορίες, είναι πολύ ισχυρή, καθώς επίσης και η επιθυμία σου να την μεταδίδεις στους άλλους, μέσα από συνομιλίες, συναναστροφές και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως όλοι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το σοφό μυαλό σου, το χιούμορ σου και τον τρόπο που επικοινωνείς! Ιδανική ημέρα για ταξίδια, μετακινήσεις και εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις ξεσπάσματα, θα απολαύσεις μία άκρως διασκεδαστική ημέρα με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις, χορταίνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, ραντεβού, ευχάριστα μηνύματα και χαρμόσυνα τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν αναποδιές στις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα! Στην εργασία σου, πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο! Προσοχή μόνο στην τάση σου για κόντρα, που πιθανόν να φέρει παρεξηγήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα κανείς δεν μπορεί να σε ξεγελάσει, αφού είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός! Είσαι αποφασισμένος, να μην ανοίγεσαι πολύ στους γύρω σου, αφού είσαι ικανός, να καταλάβεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, τι ακριβώς γίνεται και τις προθέσεις πίσω από τα λόγια του συνομιλητή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο ζηλιάρης, κτητικός και καταπιεστικός στο άλλο σου μισό, διότι θα νιώσει πιεσμένος! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις εύκολα το άτομο που ποθείς! Μία νέα γοητευτική γνωριμία, είναι επίσης πολύ πιθανό να προκύψει τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα πετυχαίνεις βαθιές επιθυμίες! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι μάλλον αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων και στόχων σου! Σε ενδιαφέρει πολύ το πώς φαίνεσαι στα μάτια των γύρων σου και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από εκείνους! Αυτό βέβαια, θα βοηθήσει στο έπακρο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες σίγουρα θα σε βοηθήσουν, κυρίως σε αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος θα απολαύσεις μία ημέρα τρυφερή, συντροφική και συναισθηματική με το ταίρι σου! Η σχέση σου ενδυναμώνεται και αναζωπυρώνεται! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα αξιόλογη νέα γνωριμία, που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε μια μόνιμη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι εξελίξεις θα είναι απόλυτα θετικές, ιδίως μέσα από συνεργασίες! Οικονομικά, καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές αγορές σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προσφέρεις στους γύρω σου, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, τις δικές σου ανάγκες και υποθέσεις! Επιπλέον, οφείλεις να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Οργάνωσε λοιπόν καλύτερα τον χρόνο σου, για να μπορέσεις και να ξεκουραστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις έμπρακτα την αγάπη σου στο ταίρι σου. Καλό όμως είναι, να γίνεις και τρυφερός στα λόγια που του λες! Αν είσαι ελεύθερος, θετικές ερωτικές εξελίξεις θα έχεις με ένα άτομο από τον χώρο της δουλειάς σου, που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα είσαι αρκετά αποτελεσματικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση! Κάποια οικονομική εκκρεμότητα, διεκπεραιώνεται σήμερα!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 18-1-2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/1/2022

Η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Καρκίνου σήμερα, προκαλεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα στους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου! Προσοχή επίσης, σε θέματα οικογενειακά και εργασιακά!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα έρθουν αρκετές δυσκολίες! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις, γι’αυτό προσπάθησε να παραμείνεις λογικός, ώριμος και ψύχραιμος! Μην επαναφέρεις παλιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν μείνει πίσω! Οφείλεις να επικρατήσεις ηρεμία στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις κόντρες και εντάσεις στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να το φτάσεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις και τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα σε παλαιούς έρωτες, λόγω νοσταλγίας, διότι θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πρέπει οπωσδήποτε να μη κάνει λάθη, που ίσως να πλήξουν την σταθερότητα της δουλειάς σου! Οικονομικά, θα έρθουν ξαφνικά έξοδα, κυρίως για οικογενειακές υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου, αλλά και τις όποιες μετακινήσεις σου! Επίσης, επαφές με αδέρφια, γνωστούς, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου αφού μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις! Να προσέχεις επίσης, την οδήγηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, να αποφύγεις τελεσίδικες συζητήσεις με το ταίρι σου! Θα υπάρξουν ρήξεις και οφείλεις να δείξεις προσοχή στον τρόπο που του μιλάς! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ξεκινήματα και γνωριμίες στον έρωτα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι με ανούσια φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να μείνεις μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες! Οικονομικά θα έχεις ορισμένα έξοδα για μία μετακίνηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα σου φέρει αρκετές ανασφάλειες όσον αφορά τις αξίες σου, τα κεκτημένα σου και τα δεδομένα που έχεις στην ζωή σου! Ωστόσο, εσύ δεν πρέπει να παρασύρεσαι σε καταπιεστική και απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στα άτομα που θα θα έχεις συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες συγκυρίες σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο άλλο σου μισό και έτσι, θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις αρκετή απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με κάποιες εξελίξεις και γεγονότα, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, η ημέρα θα φέρει πολλές δυσκολίες και σίγουρα θα αγχωθείς λίγο! Στην καριέρα, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς και να πεις όχι στους αργούς ρυθμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις μέσα από δύσκολες καταστάσεις, γεγονότα και αρνητικές συγκυρίες, πως πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Επιπλέον, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μείνε μακριά από νεύρα και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με κάποιο τρόπο θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει, λόγω ψυχρής συμπεριφοράς απέναντι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως κλονιστεί η σχέση σου με το άλλο σου μισό σήμερα, με καυγάδες και κόντρες, γι’ αυτό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, αλλά και στον οικονομικό, θα έρθουν κάποιες εξελίξεις, που θα σε απογοητεύσουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα προκαλέσει συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση και θα σου επαναφέρει άγχος, ανασφάλειες, αβεβαιότητα και αδικαιολόγητες φοβίες! Οφείλεις οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, αφού κινδυνεύεις από μεγάλες αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να φέρουν δυσάρεστες συνέπειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και έχεις έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης, γιατί μάλλον δεν θα έχεις την ανταπόκριση που πιστεύεις, ότι θα έχει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παρασκηνιακές σχέσεις, ψέματα και μυστικά, αφού μπορεί να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια παρελθοντικά λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, επανέρχονται και θα φέρουν στενάχωρες συνέπειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα ωθήσει το ενδιαφέρον σου να επικεντρωθεί στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δώσε λοιπόν, προτεραιότητα στις φιλίες σου την σημερινή ημέρα, αλλά χωρίς να είσαι υπερβολικά επιθετικός, απαιτητικός και δογματικός προς τα φιλικά σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και καθαρό μέλλον, διότι θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις νεύρα και κόντρες στην σχέση σου, αν θες να αποφύγεις ρήξεις με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα υπάρξουν σίγουρα διαφωνίες είτε με συναδέλφους, είτε με συνεργάτες! Οικονομικά, θα έχεις κάποιες ξαφνικές δοσοληψίες, που δεν είχες υπολογίσει

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πλήξει σημαντικά τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις κλονίζονται από εντάσεις και παρεξηγήσεις! Μην παρασύρεσαι λοιπόν, λόγω ανασφάλειας, σε λάθη, που ίσως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ύστερα από κάποιες αποκαλύψεις, μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού, θα έρθουν απογοητεύσεις και ίσως έρθετε σε ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες καταστάσεις και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ορισμένα γεγονότα και εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν αρκετά! Οικονομικά, να είσαι έτοιμος για απώλειες, οι οποίες όμως, θα αντιμετωπισθούν σχετικά γρήγορα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Καρκίνο, ενδεχομένως κάποιες απογοητευτικές εξελίξεις, μέσα από συνομιλίες, επαφές, συναναστροφές και μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετούς στόχους και σκοπούς! Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, οι προσδοκίες, οι ελπίδες και τα μέχρι τώρα συμπεράσματα σου, διαψεύδονται και απογοητεύεσαι σημαντικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, μακριά από ανούσιες σπατάλες και περιττά έξοδα! Στην καριέρα, ίσως έρθουν μικρές παρεξηγήσεις μεταξύ συναδέλφων και συνεργατών!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, πιθανόν σήμερα να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κάποιων παρασκηνιακών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα, δεν ήξερες. Κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οφείλεις να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο των γύρων σου και να αλλάξεις στρατηγική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αναμένεις καυγάδες και τσακωμούς, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από συγκυρίες που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν είναι αυτό που νόμιζες ότι ήταν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μπορείς να περιμένεις σοβαρές παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, λόγω της δικής σου επιπόλαιας συμπεριφοράς! Οικονομικά, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, αφού υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η Πανσέληνος απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα φέρει σίγουρα πολλές δυσκολίες και αναποδιές! Πρόκειται για μια κρίσιμη ημέρα για πολλούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένα πρόσωπα, μέσα από συναναστροφές, επαφές και συναντήσεις, πιθανόν να σε εκνευρίσουν και σε απογοητεύσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές καταστάσεις με το ταίρι σου, ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νευρικές αντιδράσεις, που μετά μπορεί θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, για να μην απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις, αντιμετωπίζουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες, που θα σε αναστατώσουν! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς λίγο παραπάνω σήμερα! Απέφυγε αποφάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Καρκίνου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα! Οφείλεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται χωρίς σταματημό! Ακόμα κι αν νιώθεις εξαντλημένος από τα τρεξίματα, θα χρειαστεί να κινηθείς με πρακτικότητα, λογική και οργάνωση και να απαλλαχθείς από αβεβαιότητες και άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν ορισμένες εντάσεις με το ταίρι σου σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να αναλύεις κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί σε εκείνο και να τον κατακρίνεις γκρινιάζοντας! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ορισμένες αισθηματικές εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να προσέχεις τις αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές δυσκολίες θα έρθουν στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε βιαστικές απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν πιέσεις, λόγω ξαφνικών υποχρεώσεων!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών, συναναστροφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Καρκίνου! Θα πρέπει να περιμένεις ορισμένες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες καν και προσγειώνεσαι απότομα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για ανούσια επανάσταση, εντάσεις και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την ήρεμη και ομαλή πορεία της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, χαμήλωσε άμεσα τις ερωτικές σου προσδοκίες και τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φλερτ και απέφυγε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε επιπόλαια λάθη και νεύρα, στον επαγγελματικό τομέα! Θα αντιμετωπίσεις κάποια έξτρα έξοδα σήμερα, αλλά αν σκεφτείς με σύνεση, θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Σήμερα 17/01/22

Η Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο του Καρκίνου και έφτασε η στιγμή για τρυφερότητα, αγάπη και συναίσθημα! Υποδεχόμαστε την σημερινή ημέρα, ακολουθώντας την καρδιά μας!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, τομείς τους οποίους βελτιώνεις στο έπακρο και θα βρεις λύσεις! Μάθε να ακούς τα βαθιά σου συναισθήματα σου και ακολουθείς την διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των άλλων και να ξέρεις πως να κινηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επικοινωνία με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και ίσως συναντηθείτε! Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε σήμερα με το άλλο σου μισό, να απολαύσετε μία ταινία ή μία σειρά μαζί αγκαλιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, πετυχαίνεις σκοπούς και βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις ή συνεργασίες! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η κατάκτηση των στόχων και των σκοπών σου, είναι εύκολη υπόθεση για εσένα την σημερινή ημέρα, χάρη στον σωστό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες τώρα, για να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ και θα ανακτήσεις αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ευκιαρία σήμερα, να κάνεις μία ωφέλιμη συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να λύσετε προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μία κλονισμένη συναδελφική σχέση ή συνεργασία, αποκαθίσταται! Κάποια έξοδα σε αγχώνουν σήμερα, που αφορούν κάποιο όχημα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, μπορείς να αναμένεις σπουδαίες και ουσιαστικές λύσεις για προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και μέρες! Μην πιέζεις καταστάσεις, δώσε χρόνο και δείξε επιμονή και υπομονή και θα δεις, πως θα πετύχεις αυτά που επιθυμείς! Με τον τρόπο αυτό, ανακτάς την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο συγκροτημένος απ’ότι συνήθως σε φλερτ και σε ερωτικές συνομιλίες και νέες γνωριμίες! Ωστόσο, ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, θα κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κτητικότητα και ζήλια και αντ’αυτού, πες ναι στις αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, ενώ στα οικονομικά σου, να αναμένεις αύξηση εσόδων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Καρκίνε και πραγματικά είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πείθεις τους γύρω σου με ευκολία και γοητεύεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές, συνομιλίες και επαφές! Επιπλέον, αρκετοί από τους σκοπούς σου, εκπληρώνονται τώρα και εσύ αισθάνεσαι επιτέλους ευχαριστημένος και ικανοποιημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές, παθιασμένες και συναισθηματικές στιγμές, με το άλλο σου μισό, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και ξεσπάσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα έχεις σίγουρα ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις να αποφύγεις εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, σήμερα! Οικονομικά, μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα πες ναι σε σημαντικές αποφάσεις, στην ενδοσκόπηση, αλλά ιδίως στην ώριμη και σοφή αξιολόγηση κάποιων συγκυριών, σχέσεων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Να ακούς την διαίσθηση και το ένστικτό σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι ακριβώς συμβαίνει δίπλα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα προσπάθησε να μην παρασυρθείς και για άλλη μια φορά να πιστέψεις πάλι σε λάθος αγάπες και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που θα σε πληγώσει ξανά! Αν είσαι δεσμευμένος, όχι στις παρασκηνιακές δράσεις, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι πολύ επιρρεπής σε αφηρημάδα και λάθη στην εργασία και οφείλεις να συγκεντρωθείς! Στα οικονομικά σου προβλήματα, θα βρεις μία αποτελεσματική λύση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, οι φίλοι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου! Συγκεκριμένα, θα σε βοηθήσουν, στην διεκδίκηση ενός μεγάλου σου στόχου! Φρόντισε την σημερινή ημέρα, να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί έρχονται μεγάλες αλλαγές και ξαφνικές ευκαιρίες! Οι πιο πολλές από τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, θα βελτιώσουν την ζωή σου απρόσμενα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από το άλλο σου μισό υπερβολικά και αν δεν μείνεις ψύχραιμος, θα υπάρξουν ρήξεις και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι στο φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι! Πιθανόν μάλιστα, να υπάρξουν νέες γνωριμίες, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ορθές συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την επιτυχία! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις γρήγορες αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με ποικίλους τρόπους, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου, όσον αφορά την κοινωνική σου ζωή! Ξέρεις ακριβώς τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις με οξυδέρκεια, σοβαρότητα, ωριμότητα, αποφασιστικότητα και σύνεση! Βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις δογματικότητα και υπερβολικές απαιτήσεις, που ίσως φέρουν ρήξεις, αλλά και ψυχρότητα στην σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σοβαρή και σταθερή σχέση! Επικεντρώσου μόνο σε αξιόλογες γνωριμίες λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά και επαγγελματικά, να αναμένεις λύσεις, επιτυχία και θετικές εξελίξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, απολαμβάνεις μία υπέροχη ημέρα, γεμάτη θετικότητα, εύνοια και χαρά! Χορταίνεις μηνύματα, τύχη, επικοινωνίες, ωφέλιμες συνομιλίες, όμορφες μετακινήσεις, ταξίδια, εκδρομές, ευχάριστα νέα και κοινωνικές επαφές! Καλωσορίζεις στην ζωή σου, περιπέτεια και νέες εμπειρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα για συζητήσεις με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει άμεσα να περιορίσεις τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες! Ωστόσο, φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα νιώσεις πιο ερωτεύσιμος και επιθυμητός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μέσα από συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται! Ορισμένες οικονομικές δυσκολίες που ενδεχομένως σήμερα έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, σήμερα εσύ κινείς εσύ τα νήματα σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Η ισχυρή πειθώ σου, η προσγειωμένη γοητεία σου και η ενισχυμένη διορατικότητα σου, σε βοηθούν να εκπληρώσεις πολύ εύκολα τα όνειρα και τα σχέδια σου, κυρίως μέσα από παρασκηνιακές δράσεις ή επικοινωνίες με τον κοινωνικό περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλές αξιόλογες κατακτήσεις, αφού η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις ζήλια και να εκφράσεις όλη την ενέργεια σου, στον σεξουαλικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έχεις εύνοια και βρίσκεις λύσεις σε αρκετά προβλήματα! Στην καριέρα, πέφτουν οι μάσκες και επιτέλους, γνωρίζεις με ποιους έχεις να κάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις την σημερινή ημέρα! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα σήμερα, γεγονός που το θες εδώ και καιρό! Επιπλέον, να αναμένεις όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι κλονισμένες σχέσεις, διορθώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον, με ένα άτομο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, με το άλλο σου μισό απολαμβάνεται ο ένας την φροντίδα του άλλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου, βελτιώνονται στο έπακρο! Οικονομικά θα έχεις αρκετές δυσκολίες ή αναποδιές, ιδίως γιατί αμέλησες κάποιες υποχρεώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικοινωνείς και συνομιλείς με οξυδέρκεια και ιδιαίτερη ευφυία, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις αρκετούς πρακτικούς στόχους και σχέδια που αφορούν την καθημερινότητα σου! Η πρακτικότητα και ο τρόπος που σκέφτεσαι, είναι σήμερα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η σημερινή ημέρα, να μην είναι τόσο παθιασμένη ή ρομαντική, όσο θα επιθυμούσες! Ωστόσο, είναι ιδανική, για μία ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η απόδοσή σου βελτιώνεται στο έπακρο και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα έρθουν σπουδαίες λύσεις, σε πολλά από τα προβλήματα που έχεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, είναι σίγουρα μία απόλυτα τυχερή για εσένα! Ετοιμάσου για ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, απολαύσεις και διασκεδάσεις! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και γνωρίζεις πια καλά πως να γοητεύσεις τους άλλους, αφού γίνεσαι πολύ αγαπητός, περιζήτητος και είσαι το επίκεντρο της προσοχής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο απαιτητικός και απότομος απέναντι στο άλλο σου μισό! Θα δεις ότι θα σε κακομάθει, έτσι κι αλλιώς! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, θαυμαστές, κατακτήσεις και αισθηματικές επιτυχίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική σου κίνηση σήμερα, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά πες όχι στο ρίσκο!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: