Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/2/2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/2/2022

Μέρα χαράς, αισιοδοξίας, συντροφικότητας και με την Σελήνη να πορεύεται στο ζώδιο του Ζυγού δεν έχουμε κανέναν λόγο να μείνουμε στην μοναξιά! Ευνοημένοι, είναι τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου σήμερα, κυρίως λόγω της διαλλακτικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους γύρω σου! Επιπλέον, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των άλλων απέναντι σου, είναι ιδιαίτερα καλοπροαίρετες και αισθάνεσαι πολύ αγαπητός και περιζήτητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα σου δίνει μία μεγάλη ευκαιρία, για να βελτιώσεις στο έπακρο την σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι νέες γνωριμίες σήμερα, θα είναι αρκετές και άκρως γοητευτικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την βοήθεια των συναδέλφων σου και των συνεργατών του, θα έχεις επιτυχία στην καριέρα! Οικονομικά, θα έρθουν ορισμένα έξοδα για ψυχαγωγικούς λόγους!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα ετοιμάσου για αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες, απαιτώντας την γρήγορη κινητοποίηση και δράση σου, ώστε να τις διευθετήσεις! Επίσης, η ημέρα σήμερα είναι ιδανική, για να ασχοληθείς με την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης, όπως και της φυσικής σου κατάστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για συζητήσεις με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό ενδιαφέρον που έχεις για ένα συνάδελφο ή συνεργάτη, θα έχει ανταπόκριση με έμμεσο τρόπο, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να πετύχεις κάθε είδους εργασιακό σου στόχο! Οικονομικά, μην αναβάλλεις τίποτα για αργότερα, αφού πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει σίγουρα χαρούμενες στιγμές, ανεμελιά και ικανοποίηση! Θα προβάλλεις την δημιουργικότητα και την προσωπικότητα σου, με επιτυχία στους κοινωνικούς σου κύκλους! Ήρθε η στιγμή, να υλοποιήσεις καινούργια σχέδια με επιτυχία! Βελτιώνεις την φήμη σου και έχεις τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να ανανεώσεις την σχέση σου με το ταίρι σου, διώχνοντας την ρουτίνα με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, όπως και στον οικονομικό τομέα, οι υπερβολές και η έπαρση, θα προκαλέσουν προβλήματα και απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα σίγουρα θα ηρεμήσεις, μετά από θετικές εξελίξεις, γεγονότα και βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις! Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο παρελθόν σου, στις σημαντικές εμπειρίες σου, στις οικογενειακές σου σχέσεις και σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σου! Σε όποια δράση σου, να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και επιτέλους ξέρεις, επιστρέφει στην ζωή σου ξανά. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά, σταθερότητα, ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η επιτυχία είναι σίγουρη την σημερινή ημέρα! Οικονομικά θα υπάρξει άγχος και ανασφάλεια, για ορισμένες υποχρεώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου, τις σκέψεις και τις ιδέες σου στον κοινωνικό σου περίγυρο! Να αναμένεις χαρούμενα τηλεφωνήματα και μηνύματα και ίσως την σημερινή ημέρα, να αυξηθούν και οι μετακινήσεις σου! Όλες οι κοινωνικές σου συναναστροφές και επαφές, βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για κατακτήσεις, φλερτ και νέες συναρπαστικές γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σίγουρα κάποιες απρόσμενες ευχάριστες ειδήσεις από το άλλο σου μισό! Επιπλέον, θα περάσετε μαζί όμορφες και ψυχαγωγικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα απαιτεί την προσοχή σου, διότι είσαι επιρρεπής στα λάθη! Κατάλληλη η σημερινή ημέρα, για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα επικεντρωθείς και θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Προστατεύεις και φροντίζεις αποτελεσματικά ο,τιδήποτε θεωρείς δικό σου και δίνεις μάχη για να διατηρήσεις έτσι την υπάρχουσα κατάσταση! Περιόρισε επίσης, η τάση σου για διατροφικές υπερβολές, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι κάπως επιφυλακτικός, σε μία νέα γνωριμία που τώρα έρχεται! Μην χάσεις λοιπόν, καμία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, αντι να είσαι υπερβολικά ζηλιάρης και κτητικός απέναντι στο ταίρι σου, βγάλε την ενέργεια σου στην κρεβατοκάμαρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, λόγω καταστάσεων στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα! Οικονομικά, βρίσκεις τώρα τρόπους για έξτρα έσοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές αυξάνονται και βελτιώνονται! Αν αποφύγεις μάλιστα την τάση σου να είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και στις συνομιλίες σου με τους άλλους, θα έχεις πολλά κέρδη μέσα από συναναστροφές! Λύνεις παρεξηγήσεις και πετυχαίνεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς σίγουρα όλα τα βλέμματα θαυμασμού επάνω σου! Οι κατακτήσεις σου είναι ακόμα πιο πολλές πια και σίγουρα το απολαμβάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι υπέροχα σήμερα με το άλλο σου μισό, αφού ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Γνωρίζεις τι οφείλεις να κάνεις, ώστε να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους σήμερα! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά και θα το μετανιώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα, να ζήσεις νέες εμπειρίες και να τολμήσεις να δράσεις παρασκηνιακά! Πολλές φορές μέσα στην σημερινή ημέρα, θα αισθανθείς την ανάγκη, να απομακρυνθείς από την κοινωνική ζωή και από τις πολλές συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αισθανθείς σήμερα, πως σου είναι δύσκολο να φλερτάρεις και να υποδεχθείς νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε μία παρασκηνιακή και απαγορευμένη ερωτική ιστορία! Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με τις οικονομικές σου εξελίξεις! Στην καριέρα, κάνεις λάθη και δεν είσαι συνεπής, γεγονός που θα σου φέρει απώλειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή σου προτεραιότητα, είναι σίγουρα ο φιλικός τομέας και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Ένας φίλος θα σε βοηθήσει πολύ στην καθημερινότητα σου, αφού μία σημαντική συμβουλή του, θα σε οδηγήσει την σημερινή ημέρα στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή μεγαλεπήβολου ονείρου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις ευχάριστες και ψυχαγωγικές στιγμές με το άλλο σου μισό, ανανεώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, με ένα άτομο που μέχρι τώρα τον έβλεπες μόνο φιλικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε καριέρα και οικονομικό τομέα, στόχοι επιτυγχάνονται στα ξαφνικά και νιώθεις ικανοποίηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το ενδιαφέρον σου, οι πράξεις σου και οι δράσεις σου επικεντρώνονται σε θέματα βελτίωσης κοινωνικής εικόνας, αλλά και εκπλήρωσης υψηλών φιλοδοξιών! Στον κοινωνικό σου περίγυρο, προκαλείς με ευκολία τον θαυμασμό και τον σεβασμό και έτσι διατηρείς την καλή σου φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα τον έλεγχο στην σχέση σου και θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινηθεί το ερωτικό σου ενδιαφέρον, προς ένα συνάδελφο ή συνεργάτη και εκείνος θα δείξει ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σίγουρα επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα έχεις επίσης εύνοια, αφού έχεις προσπαθήσει αρκετά και έχεις οργανωθεί ορθά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, μία απόλυτα τυχερή ημέρα για εσένα, είναι εδώ! Κάνεις ευχάριστες αλλαγές και περνάς υπέροχα! Θα έχεις πολλές κοινωνικές επαφές, περιπέτεια και καλοπέραση στην καθημερινότητα σου! Μπορείς επίσης, να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή, αφού ευνοούνται και οι μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές νέες γνωριμίες, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης ή ψυχαγωγικής εξόδου! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις γεγονότα, που θα ανανεώσουν και θα αναζωπυρώσουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πετυχαίνεις στόχους , αφού έχεις νέες αξιοθαύμαστες, πρωτοποριακές! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει ωφέλιμες αλλαγές, αλλά και την ευκαιρία μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Επιπλέον, εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη σου διορατικότητα τώρα, πριν κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση, αφού τώρα μπορείς να μαντέψεις τις προθέσεις των γύρων σου, με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας, είτε από σένα είτε από το άλλο σου μισό, λόγω αδικαιολόγητης καχυποψίας ανάμεσα σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός σου θαυμαστής θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σου δώσει μεγάλη ξαφνική χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρίσκονται οικονομικές λύσεις, σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Στην καριέρα, υπάρχει ψυχρότητα και τάση για παρεξηγήσεις στις συναδελφικές σου σχέσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξανά στο προσκήνιο ο αγωγός East Med | Πρώτο “ναι” από το ΥΠΕΝ

Σε θετικό έδαφος φαίνεται να οδεύει ξανά ο αγωγός φυσικού αερίου East Med. Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η ενεργειακή επάρκεια της Ευρώπης έχουν φέρει ξανά στο προσκήνιο την κατασκευή του αγωγού .

Σε αυτό το πλαίσιο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας γνωμοδότησε θετικά για το έργο της κατασκευής και λειτουργίας του Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΑΦΑ) East Med, σύμφωνα με την προτεινόμενη λύση που περιγράφεται και αποτυπώνεται στον φάκελο ΠΠΠΑ.

Οι Μελέτες Προκαταρκτικού Προσδιορισμού Περιβαλλοντικών Απαιτήσεων (ΠΠΠΑ) μπορεί να ζητηθούν από το φορέα που σχεδιάζει ένα έργο , πριν τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ). Σε αυτό το πλαίσιο ο φορέας έχει τη δυνατότητα να ανοίξει δημόσιο διάλογο για τις ενδεχόμενες κύριες περιβαλλοντικές επιπτώσεις του έργου.

Ο East Med προωθείται από την IGI Poseidon, στην οποία συμμετέχουν η ΔΕΠΑ και η ιταλική Edison. Πρόκειται για αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου που θα συνδέει Ισραήλ-Κύπρο-
Ελλάδα. Ο υποδομή του αγωγού έχει ως στόχο να εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου.

Ούριος άνεμος για τον αγωγό

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του σχεδίου RePower EU, έχει θέσει στους κύριους άξονες την απεξάρτηση της Ένωσης από τη ρωσική ενέργεια. Υπό αυτό το πρίσμα ο αγωγός αποτελεί μια υποδομή μέγιστης σημασίας για την επίτευξη του στόχου. Να σημειώσουμε πως στην υπόθεση του αγωγού έχουν εμπλακεί και οι ΗΠΑ, εκφράζοντας ανοικτά τις επιφυλάξεις-αντιρρήσεις τους για την  κατασκευή του έργου.

Ωστόσο, αυτή χρονική στιγμή φαίνεται πως τα δεδομένα για τον αγωγό είναι απόλυτα θετικά. Η ολοκλήρωση του έργου θα προσφέρει μια πολύτιμη ενεργειακή λύση στην Ευρώπη και σχετικά φθηνότερη , συγκριτικά με το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), του οποίου οι ΗΠΑ αποτελούν ένθερμους υποστηρικτές.

Την στήριξη του στο αγωγό  έδειξε  πριν από λίγες ημέρες και ο ύπατος εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ, απαντώντας στην ερώτηση της αντιπροέδρου του ΕΚ, Εύας Καϊλή. Ο κύριος Μπορέλ είχε τονίσει πως η μελέτη του East Med, που έχει αναλάβει η ΕΕ, αναμένεται να ολοκληρωθεί, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις, παρά τις αντιρρήσεις της Αμερικής.

Την πεποίθηση του πως το έργο είναι βιώσιμο είχε εκφράσει προ δύο μηνών και ο διευθύνων σύμβουλος της Edison, Νίκολα Μόντι. Ο κύριος Μόντι είχε αναφέρει πως η υποδομή ήταν βιώσιμη πριν την κρίση , πόσο μάλλον τώρα με τα νέα δεδομένα και τον ενεργειακό πλουραλισμό να έχει στενέψει επικίνδυνα. Επίσης είχε υποστηρίξει πως ο East Med, αποτελεί τη μοναδική υποδομή που μπορεί να καταστήσει δυνατή την ενεργειακή διαφοροποίηση για την Ευρώπη.

Ταυτότητα έργου

Σύμφωνα με τα σχέδιο, ο αγωγός θα έχει μήκος περίπου 2.000 χλμ, εκ των οποίων περισσότερα από 1.400 είναι υποθαλάσσια. Πρόκειται να συνδέει το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ελλάδα , καταλήγοντας στην Ιταλία. Στην ελληνική επικράτεια πρόκειται να περάσει από την Κρήτη και Νοτιοανατολική Πελοπόννησο, όπου στην συνέχεια θα διασχίσει για περίπου 600 χλμ την ελληνική ηπειρωτική χώρα, για να φτάσει στην Ιταλία μέσω του υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού ΠΟΣΕΙΔΩΝ, μήκους περίπου 210 χλμ.

Το υποθαλάσσιο τμήμα του έργου περιλαμβάνει δύο αγωγούς με μέση απόσταση μεταξύ τους 100 μέτρα.
Ειδικότερα: Το τμήμα (Κύπρος – Κρήτη) θα έχει συνολικό μήκος περίπου 690 χλμ, εκ των οποίων περίπου 400 χλμ βρίσκονται εντός της Ελληνικής επικράτειας, και μεταφορική ικανότητα 11 δισ κ.μ./έτος .

Το άλλο τμήμα (Κύπρος – Κρήτη) θα έχει συνολικό μήκος περίπου 740 χλμ, και μεταφορική ικανότητα 10 δισ κ.μ./έτος.

Η συνολική μεταφορική ικανότητα του αγωγού φυσικού αερίου, θα ανέρχεται σε 21 δισ κ.μ. ανά έτος.

RePower EU

Το σχέδιο της Κομισιόν, RePower EU, για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης, έρχεται στην πλέον κατάλληλη συγκυρία για τον αγωγό και  κινείται σε τρεις άξονες.
Πρώτος άξονας η εξοικονόμηση ενέργειας, δεύτερος άξονας η μεγαλύτερη διείσδυση των ΑΠΕ και τρίτος άξονας η διαφοροποίηση των προμηθευτών φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Στα πλαίσια του τρίτου άξονα η Κομισιόν προωθεί νέες συμφωνίες με χώρες προμηθευτές LNG, όπως το Ισραήλ, η Αίγυπτος και η Αλγερία, ενώ σχεδιάζει την κοινή αγορά φυσικού αερίου για όλη την Ένωση.
Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η διάθεση για χρηματοδότηση με 10 δισ. ευρώ νέων υποδομών φυσικού αερίου,  όπως αγωγούς και μονάδες αποθήκευσης.

Μέσα σε αυτό το κλίμα οι συνθήκες που διαγράφονται για τον East Med είναι ιδιαίτερα θετικές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη γειτονική Ιταλία υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν ζεστά το έργο , ενώ παράλληλα ζητούν την ενεργή εμπλοκή της χώρας στις διαδικασίες.

Η περάτωση μιας τέτοιας υποδομής θα παρείχε στην Ευρώπη μεγάλο ποσοστό ανεξαρτησίας, διότι διέρχεται ως επί το πλείστον από κράτη-μέλη της ένωσης με αποτέλεσμα οι γεωπολιτικοί παράγοντες αστάθειας να ελαχιστοποιούνται σε μεγάλο βαθμό.

ypodomes.com.gr

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεγγίνα Μακέδου: “Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ!”

Ακόμη ένα συγκλονιστικό μήνυμα στέλνει η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία μιλά για την ομορφιά της ψυχής και τη δύναμη που βγαίνει από μέσα μας.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, η λευχαιμία της “χτύπησε” ξανά την πόρτα, καθώς υπήρξε υποτροπή και θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, με τον συμβατό δότη να έχει ήδη βρεθεί.

Η Ρεγγίνα Μακέδου ανήρτησε βίντεο στο instagram όπου φαίνεται να έχει κόψει πολύ κοντά τα μιαλλιά της πριν χαθούν από τις θεραπείες.

Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ! Γίνετε δότες μυελού των οστών… ένας από εσάς θα σώσει εμένα… Σας ευχαριστώ!” έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στο Instagram, στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2022

Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στους Διδύμους και συναντά τον ανάδρομο Ερμή, αυτή η “εορταστική” ημέρα έχει πολλές επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος μας! Προσοχή στα λάθη και στις βιασύνες… Ευνοημένοι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα είναι η μέρα που θα βελτιώσεις με ποικίλους τρόπους, κοινωνικές επικοινωνίες και συναναστροφές, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή! Έχεις αρκετή τύχη την σημερινή ημέρα και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις επιθυμίες και να πετύχεις στόχους! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνα νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες, ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα, που σου δίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα με το άλλο σου μισό και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες! Στην καριέρα, πετυχαίνεις με ευκολία στόχους και σκοπούς

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, την σημερινή ημέρα, επιτέλους ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Γενικά, σήμερα αποδεικνύεις την αξία σου και κατακτάς έυκολα αυτό που ποθείς! Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα βρεις λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα και θα απολαύσεις θετικά γεγονότα και εξελίξεις κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην χαραμίζεσαι σε ανούσιο φλερτ και επικεντρώσου μόνο σε αξιόλογες ευκαιρίες και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου, θα έχουν σίγουρα πάθος και άπλετο αισθησιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εξελίξεις και οι συγκυρίες μέσα στον επαγγελματικό τομέα, ωφελούν πολύ την ανέλιξη σου! Οικονομικά, κάθε σου δραστηριότητα και κίνηση σήμερα, θα έχει επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, αν παραμείνεις ώριμος και λογικός μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από επικοινωνίες και συνομιλίες! Εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και παράλληλα βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα, ακόμα κι από το παρελθόν! Αλλάζεις και βελτιώνεις ό,τι σε ενοχλεί μέσα από συναναστροφές, ειδήσεις και νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση ή ο γάμος σου, ευνοείται σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος στις συζητήσεις σου με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για κατακτήσεις, φλερτ, χαρμόσυνα μηνύματα και εκπλήρωση επιθυμιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διατήρησε την ταπεινότητα και την διαλλακτικότητα σου, στον εργασιακό χώρο, για να γλιτώσεις παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έρθει μία απρόσμενη θετική εξέλιξη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, θα βελτιώσει σίγουρα την διάθεση σου και θα σε αναπτερώσει ψυχολογικά, φέρνοντας σου και πάλι την ηρεμία και την σιγουριά! Η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σε βγάζει από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις και επιπλέον, θα σου φέρει παρασκηνιακά μία είδηση, που σε ωφελεί πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες και οι αγώνες σου για την σχέση σου, από το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε έρωτες απαγορευμένους, παλαιούς και ανεκπλήρωτους, όμως τελικά, πληγώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες μικρές δυσκολίες και καθυστερήσεις! Οικονομικά, δέχεσαι μία θετική απάντηση την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, βελτιώνει τα πάντα και μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές αλλαγές στην ζωή σου, που εδώ και καιρό περίμενες, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή! Η ικανότητα σου να διαχωρίσεις καλούς και τοξικούς φίλους, θα φέρει εύνοια στον φιλικό τομέα! Επιπλέον, ένας φίλος που έχετε καιρό να μιλήσετε, θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις θαυμασμό, κομπλιμέντα και κατακτήσεις, μέσα από φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, όπως και δίκαιη ισότητα στην σχέση σου, με το ταίρι σου την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, όπως και στον οικονομικό τομέα, πρέπει οπωδήποτε να αποφύγεις απρόσεχτα και προκλητικά και παρορμητικά λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αν κινηθείς ορθά και ώριμα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα κερδίσεις πολλά και θα πετύχεις ουσιαστικούς στόχους! Επαναφέρονται ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σου και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν στο έπακρο, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στην σχέση σου, να την σταθεροποιήσεις και να νιώσεις και πάλι σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, πολλές αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να μην να φερθείς παρορμητικά και να φροντίσεις να αναγνωρίσεις μόνο τις αξιόλογες ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή σήμερα, άρπαξε τις άπειρες ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου και θα δεις πως θα μπορέσεις να κατακτήσεις υψηλούς και σημαντικούς στόχους! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης διορθώνονται, όπως και θέματα διαπροσωπικών επαφών που διατηρούνται από απόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους και κυρίως να γοητεύσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα είναι ιδανική για ψυχαγωγικές δραστηριότητες με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, σήμερα πρέπει να συγκεντρωθείς παραπάνω και να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα, για συμφωνίες και συμβόλαια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, μπορείς να αναμένεις σπουδαίες λύσεις σε παροντικά ή και παρελθοντικά προβλήματα! Μία αποκάλυψη, θα σε βοηθήσει να πάρεις, σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου! Η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα είναι σύμμαχοι σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι την σημερινή ημέρα για μία συζήτηση σοβαρή, με το άλλο σου μισό! Η γοητεία σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ξεπερνάς ορισμένες δυσκολίες και ανταπεξέρχεσαι άψογα, σε πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο χαρμόσυνες εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η άκρως εποικοδομητική για εσένα, Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, ευνοεί ποικιλοτρόπως τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, με ωφέλιμες συζητήσεις και συνομιλίες! Απολαμβάνεις την αίσθηση της ικανοποίηση και ευχαρίστησης, κυρίως με συναναστροφές με άτομα που έχεις να δεις και να μιλήσεις καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι κατάλληλη ημέρα, για φλερτ, καινούργια ξεκινήματα και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης με συντροφικές, αλλά και πολλές καυτές σεξουαλικές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι ιδανική ημέρα, για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για τελεσίδικες αποφάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα στο παρελθόν και σε είχαν γεμίσει άγχος! Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις, κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και βελτιώνεις την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές καυτές και παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αφού το πάθος σας είναι ασυγκράτητο! Αν είσαι ελεύθερος, θα προκύψει σίγουρα ένα φλερτ μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αποδοτικότητα σου βελτιώνεται και εσύ θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες έρχονται επίσης σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μία άκρως απολαυστική ημέρα για εσένα! Έχεις τον αμέριστο θαυμασμό των γύρω σου και επιπλέον, χορταίνεις άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, σε κοινωνικές επαφές, σε θέματα παιδιών και σε δημιουργικές ασχολίες, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις, ανέλπιστες, απρόσμενες και σπουδαίες ευκαιρίες για νέα σπουδαία ξεκινήματα, φλερτ, και πολλές κατακτήσεις! Επιπλέον, θα έρθει και ένα μήνυμα από έναν έρωτα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σεξουαλικές καυτές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, όπως και στα οικονομικά σου ζητήματα, δεν θα έχεις κανένα εμπόδιο, φτάνει να αποφύγεις υπερβολές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, είναι αρκετά ωφέλιμη για εσένα, κυρίως για θέματα παρελθοντικά, που τώρα θα βρουν επιτέλους την λύση τους! Αν εκμεταλλευτείς την ημέρα ορθά, θα καταφέρεις να απολαύσεις πολλές ευτυχισμένες και συναισθηματικές στιγμές με την οικογένεια σου και να εξομαλύνεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις συναισθηματικά την σχέση σου και επιπλέον, λύνετε προβλήματα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για επικοινωνία και -γιατί όχι- επανασύνδεση, με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έχεις βελτίωση αποδοτικότητας και αναγνώριση! Οικονομικά, την σημερινή ημέρα, έρχονται απρόσμενα έξοδα, που αφορούν το σπίτι!

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: