Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/5/2022

Οι πιέσεις, οι ευθύνες και οι δοκιμασίες δεν λείπουν, όμως η μέρα είναι κατάλληλη να λειτουργήσουμε δίκαια, πειθαρχημένα, λύνονται διαφωνίες και ακολουθώντας μία πιο ώριμη στάση αντιμετώπισης στους γύρω μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας οι Δίδυμοι – Ζυγοί, Κριοί – Τοξότες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις, να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις κάθε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή! Θα αισθανθείς και πάλι ήρεμος, ικανοποιημένος και ασφαλής, με τα άτομα που σε περιβάλλουν! Ωστόσο, προσπάθησε να μην είσαι τόσο αναποφάσιστος την σημερινή ημέρα, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γοητευτική γνωριμία, η οποία πιθανόν να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση στο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, γαλήνη, ρομαντισμό και συναίσθημα, αφού η σχέση σου με το ταίρι σου, βελτιώνεται στο έπακρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οι βελτιωμένες συναδελφικές σου σχέσεις σε βοηθούν στους σκοπούς που έχεις! Οικονομικά, προσπάθησε να μην ξοδεύεις χωρίς μέτρο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, θα ασχοληθείς κυρίως με πρακτικά θέματα, προκειμένου να διεκπεραιώσεις και τα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Ωστόσο, προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και να είσαι πιο επιεικής μαζί του! Η σημερινή σου τελειομανία, πολύ πιθανόν να σε αγχώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς το άλλο σου μισό, εμπράκτως, με περιποίηση και φροντίδα και αυτός το αναγνωρίζει! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ από ένα άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον, που ήδη εσένα σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι αποτελεσματικός και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, τακτοποιείς εκκρεμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, έχεις μία χαρούμενη διάθεση και ανάγκη να το ρίξεις έξω και να το γλεντήσεις! Κοινωνικοποιείσαι, όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο περιβάλλον σου! Αισθάνεσαι λοιπόν και πάλι περιζήτητος και δημοφιλής, μέσα σε κάθε σου δράση και επαφή! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου κάνει πολλά χατίρια, αποδεικνύοντας σου με κάθε τρόπο την αγάπη, το πάθος και τον έρωτα του για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές και μπόλικο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, ξεχωρίζεις από τους άλλους και πετυχαίνεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, είσαι ευνοημένος, ωστόσο περιόρισε τα περιττά έξοδα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αναζητάς διακαώς την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού! Λες όχι σε εξόδους και ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, αφού προτιμάς και επιλέγεις, να προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στα οικογενειακά σου θέματα! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική, για να διορθώσεις παλιά λάθη και προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία, μέσα από μία απρόσμενη επικοινωνία, για να επιδιώξεις επανασύνδεση με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό ίσως δυσκολευτεί σήμερα μαζί σου, αφού είσαι κάπως γκρινιάρης και παραπονιάρης χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι αποτελεσματικός και πετυχαίνεις σκοπούς! Οικονομικά, έρχονται έξοδα ξαφνικά, για το σπίτι!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ενδυναμώσεις και να ανανεώσεις την κοινωνική σου ζωή! Θα έχεις την ευκαιρία, να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις και να κάνεις δημόσιες σχέσεις που σε ωφελούν με κάθε τρόπο! Να αναμένεις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι νέες γνωριμίες και νέα πρόσωπα στην ζωή σου! Μία ημέρα, γεμάτη φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις με το έτερον σου ήμισυ, αυτήν την συζήτηση που επιθυμείς καιρό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ξοδεύεις δίχως αύριο, απλά για να περάσεις καλά, αλλά στο μέλλον το μετανιώνεις! Στον τομέα της δουλειάς, η ημέρα είναι ιδανική για συναντήσεις και συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, επικεντρώνεσαι στην προστασία των κεκτημένων σου και στις ηθικές σου αξίες! Χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή υπομονή και πειθώ στον λόγο σου, σε κάθε σου διαπροσωπική επαφή και συναναστροφή! Θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις καταστάσεις, να νιώσεις ασφαλής με ποικίλους τρόπους, αλλά να απολαύσεις και συναισθηματική πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές και καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την κτητικότητα σου και την ζήλια σου! Αν είσαι ελεύθερος, ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, λόγω μίας νέας σου κατάκτησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πετυχαίνεις τον στόχο σου, έστω και αργά! Οικονομικά, έρχονται έξτρα έσοδα, από το πουθενά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα θα έρθουν πολλές εξελίξεις που σε αφορούν και θα νιώσεις το επίκεντρο! Γνωρίζεις πως να προωθήσεις τον βελτιωμένο εαυτό σου, τα σχέδια σου και να πετύχεις τους στόχους και τους σκοπούς σου! Χαρακτηρίζεσαι από γοητεία και δυναμισμό, αλλά και από νεύρα και εγωκεντρισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εγωισμό, έπαρση και απαιτήσεις και θα δεις, πως θα μπορέσεις να απολαύσεις παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία, αλλά αργότερα να διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτό που προσδοκούσες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι υπερβολικά παρορμητικός και αυθόρμητος, γεγονός που ίσως φέρει παρεξηγήσεις σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, περιόρισε τις υπερβολές στα έξοδα που κάνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση της ψυχολογίας σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Έτσι, θα καταφέρει να απαλλαχθείς από φοβίες, ανασφάλειες και άγχη με περίσσια ευκολία! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα για να δράσεις παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις σκοπούς και στόχους! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στις ερωτικές αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σήμερα, για να μην απογοητευτείς και για να μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αποφύγεις κρυφές και παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, γιατί θα έρθουν αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, είσαι πολύ αφηρημένος και κάνεις λάθη! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα απρόσμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η φιλία είναι ο τομέας που θα επικεντρωθείς την σημερινή ημέρα! Βασίζεσαι ουσιαστικά στις επαφές με τους φίλους σου και τα γεγονότα που τους αφορούν! Πάρε δυναμικά την απόφαση, να κοιτάξεις μπροστά, να κάνεις αλλαγές και να βοηθήσεις με διάφορους τρόπους κάθε διαπροσωπική σου επαφή και συναναστροφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία, σε καθιστά φαινομενικά απόμακρο απέναντι στο ταίρι σου, το οποίο παραπονιέται! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές επαφές, να αναμένεις κατακτήσεις, νέες γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, όπως και στα οικονομικά σου, έρχεται μία απρόσμενη είδηση που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι στους υψηλούς σου στόχους και ξέρεις τι να κάνεις για να τους πετύχεις! Πετυχαίνεις βελτίωση κοινωνικής εικόνας, αφού κερδίζεις με ευκολία την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Είσαι πλέον ώριμος, δυναμικός, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις την σημερινή ημέρα ψυχρότητα, δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις απέναντι στο ταίρι σου, διότι θα απογοητευτεί! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι πλέον μόνο με μια αξιόλογη κατάκτηση σου μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και επικεντρώνεσαι εκεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις εύκολα σήμερα, κάθε στόχο και φιλοδοξίες! Οικονομικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για συμφωνίες και συμβόλαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ασχολείσαι με διάφορα ενδιαφέροντα που σε ψυχαγωγούν και σε ευχαριστούν! Έχεις ανάγκη, για επικοινωνία, συναναστροφές, πληροφορίες, συνομιλίες, συναντήσεις και κοινωνικότητα! Θα δεις, πως την σημερινή ημέρα, θα βγεις κερδισμένος, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασύστολα σήμερα και έτσι υποδέχεσαι νέες συναρπαστικές γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρότεινε μία συζήτηση στο ταίρι σου, για να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στον τομέα της καριέρας, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν αρκετά ξαφνικά έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είσαι πιο διαισθητικός και διορατικός, γεγονός που σε καθιστά ικανό να καταφέρεις μέσα από παρατήρηση συμπεριφορών και κινήσεων, να καταλάβεις τι ακριβώς κρύβει ο άλλος στον μυαλό του, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σε εσένα! Δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ξεγελάσει, αφού δεν βλέπεις τίποτα επιφανειακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ζηλιάρης, απαιτητικός και καταπιεστικός, απέναντι στο έτερον ήμισυ! Ωστόσο, ο τομέας της κρεβατοκάμαρας, είναι απόλυτα ευνοημένος! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με περίσσια ευκολία το πρόσωπο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές σήμερα! Στον εργασιακό τομέα, η διορατικότητα σου, σε βοηθά να πετύχεις στόχους!

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2022

Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στους Διδύμους και συναντά τον ανάδρομο Ερμή, αυτή η “εορταστική” ημέρα έχει πολλές επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος μας! Προσοχή στα λάθη και στις βιασύνες… Ευνοημένοι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα είναι η μέρα που θα βελτιώσεις με ποικίλους τρόπους, κοινωνικές επικοινωνίες και συναναστροφές, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή! Έχεις αρκετή τύχη την σημερινή ημέρα και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις επιθυμίες και να πετύχεις στόχους! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνα νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες, ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα, που σου δίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα με το άλλο σου μισό και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες! Στην καριέρα, πετυχαίνεις με ευκολία στόχους και σκοπούς

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, την σημερινή ημέρα, επιτέλους ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Γενικά, σήμερα αποδεικνύεις την αξία σου και κατακτάς έυκολα αυτό που ποθείς! Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα βρεις λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα και θα απολαύσεις θετικά γεγονότα και εξελίξεις κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην χαραμίζεσαι σε ανούσιο φλερτ και επικεντρώσου μόνο σε αξιόλογες ευκαιρίες και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου, θα έχουν σίγουρα πάθος και άπλετο αισθησιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εξελίξεις και οι συγκυρίες μέσα στον επαγγελματικό τομέα, ωφελούν πολύ την ανέλιξη σου! Οικονομικά, κάθε σου δραστηριότητα και κίνηση σήμερα, θα έχει επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, αν παραμείνεις ώριμος και λογικός μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από επικοινωνίες και συνομιλίες! Εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και παράλληλα βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα, ακόμα κι από το παρελθόν! Αλλάζεις και βελτιώνεις ό,τι σε ενοχλεί μέσα από συναναστροφές, ειδήσεις και νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση ή ο γάμος σου, ευνοείται σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος στις συζητήσεις σου με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για κατακτήσεις, φλερτ, χαρμόσυνα μηνύματα και εκπλήρωση επιθυμιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διατήρησε την ταπεινότητα και την διαλλακτικότητα σου, στον εργασιακό χώρο, για να γλιτώσεις παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έρθει μία απρόσμενη θετική εξέλιξη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, θα βελτιώσει σίγουρα την διάθεση σου και θα σε αναπτερώσει ψυχολογικά, φέρνοντας σου και πάλι την ηρεμία και την σιγουριά! Η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σε βγάζει από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις και επιπλέον, θα σου φέρει παρασκηνιακά μία είδηση, που σε ωφελεί πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες και οι αγώνες σου για την σχέση σου, από το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε έρωτες απαγορευμένους, παλαιούς και ανεκπλήρωτους, όμως τελικά, πληγώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες μικρές δυσκολίες και καθυστερήσεις! Οικονομικά, δέχεσαι μία θετική απάντηση την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, βελτιώνει τα πάντα και μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές αλλαγές στην ζωή σου, που εδώ και καιρό περίμενες, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή! Η ικανότητα σου να διαχωρίσεις καλούς και τοξικούς φίλους, θα φέρει εύνοια στον φιλικό τομέα! Επιπλέον, ένας φίλος που έχετε καιρό να μιλήσετε, θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις θαυμασμό, κομπλιμέντα και κατακτήσεις, μέσα από φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, όπως και δίκαιη ισότητα στην σχέση σου, με το ταίρι σου την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, όπως και στον οικονομικό τομέα, πρέπει οπωδήποτε να αποφύγεις απρόσεχτα και προκλητικά και παρορμητικά λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αν κινηθείς ορθά και ώριμα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα κερδίσεις πολλά και θα πετύχεις ουσιαστικούς στόχους! Επαναφέρονται ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σου και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν στο έπακρο, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στην σχέση σου, να την σταθεροποιήσεις και να νιώσεις και πάλι σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, πολλές αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να μην να φερθείς παρορμητικά και να φροντίσεις να αναγνωρίσεις μόνο τις αξιόλογες ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή σήμερα, άρπαξε τις άπειρες ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου και θα δεις πως θα μπορέσεις να κατακτήσεις υψηλούς και σημαντικούς στόχους! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης διορθώνονται, όπως και θέματα διαπροσωπικών επαφών που διατηρούνται από απόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους και κυρίως να γοητεύσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα είναι ιδανική για ψυχαγωγικές δραστηριότητες με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, σήμερα πρέπει να συγκεντρωθείς παραπάνω και να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα, για συμφωνίες και συμβόλαια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, μπορείς να αναμένεις σπουδαίες λύσεις σε παροντικά ή και παρελθοντικά προβλήματα! Μία αποκάλυψη, θα σε βοηθήσει να πάρεις, σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου! Η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα είναι σύμμαχοι σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι την σημερινή ημέρα για μία συζήτηση σοβαρή, με το άλλο σου μισό! Η γοητεία σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ξεπερνάς ορισμένες δυσκολίες και ανταπεξέρχεσαι άψογα, σε πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο χαρμόσυνες εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η άκρως εποικοδομητική για εσένα, Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, ευνοεί ποικιλοτρόπως τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, με ωφέλιμες συζητήσεις και συνομιλίες! Απολαμβάνεις την αίσθηση της ικανοποίηση και ευχαρίστησης, κυρίως με συναναστροφές με άτομα που έχεις να δεις και να μιλήσεις καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι κατάλληλη ημέρα, για φλερτ, καινούργια ξεκινήματα και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης με συντροφικές, αλλά και πολλές καυτές σεξουαλικές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι ιδανική ημέρα, για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για τελεσίδικες αποφάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα στο παρελθόν και σε είχαν γεμίσει άγχος! Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις, κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και βελτιώνεις την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές καυτές και παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αφού το πάθος σας είναι ασυγκράτητο! Αν είσαι ελεύθερος, θα προκύψει σίγουρα ένα φλερτ μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αποδοτικότητα σου βελτιώνεται και εσύ θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες έρχονται επίσης σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μία άκρως απολαυστική ημέρα για εσένα! Έχεις τον αμέριστο θαυμασμό των γύρω σου και επιπλέον, χορταίνεις άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, σε κοινωνικές επαφές, σε θέματα παιδιών και σε δημιουργικές ασχολίες, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις, ανέλπιστες, απρόσμενες και σπουδαίες ευκαιρίες για νέα σπουδαία ξεκινήματα, φλερτ, και πολλές κατακτήσεις! Επιπλέον, θα έρθει και ένα μήνυμα από έναν έρωτα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σεξουαλικές καυτές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, όπως και στα οικονομικά σου ζητήματα, δεν θα έχεις κανένα εμπόδιο, φτάνει να αποφύγεις υπερβολές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, είναι αρκετά ωφέλιμη για εσένα, κυρίως για θέματα παρελθοντικά, που τώρα θα βρουν επιτέλους την λύση τους! Αν εκμεταλλευτείς την ημέρα ορθά, θα καταφέρεις να απολαύσεις πολλές ευτυχισμένες και συναισθηματικές στιγμές με την οικογένεια σου και να εξομαλύνεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις συναισθηματικά την σχέση σου και επιπλέον, λύνετε προβλήματα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για επικοινωνία και -γιατί όχι- επανασύνδεση, με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έχεις βελτίωση αποδοτικότητας και αναγνώριση! Οικονομικά, την σημερινή ημέρα, έρχονται απρόσμενα έξοδα, που αφορούν το σπίτι!

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός σήμερα 21/5/2022

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα όμβρων στην Ανατολική Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Προοδευτική εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, ο καιρός σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου 2022, σύμφωνα με το meteo.gr αναμένεται:

στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 30, στην Ήπειρο από 8 έως 29 βαθμούς στη Θεσσαλία από 8 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 27 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ έως το μεσημέρι και περαιτέρω εξασθένηση στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21 ΜΑΪΟΥ

Γεγονότα

 • 1904

  Ιδρύεται στο Παρίσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA).

 • 1924

  Κατατίθεται στη Βουλή των Ελλήνων ψήφισμα για την ίδρυση Γερουσίας, που θα είναι σώμα νομοθετικό και θα αποτελεί φραγμό κατά της παντοδυναμίας των πρωθυπουργών. Θα λειτουργήσει από το 1929 έως το 1935.

 • 1930

  Ο υπουργός Παιδείας, Γεώργιος Παπανδρέου, υλοποιεί την εκπαιδευτική του μεταρρύθμιση, η οποία στηρίζεται στην αναμόρφωση του δημοτικού σχολείου ως εξατάξιου, αυτοτελούς και υποχρεωτικού.

 • 1971

  Η Τσέλσι κατακτά στο στάδιο Καραϊσκάκη το Κύπελλο Κυπελλούχων Ομάδων Ευρώπης, νικώντας στον επαναληπτικό τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Στα προκριματικά, η Τσέλσι είχε αποκλείσει τον Άρη με 1-1 και 5-1.

 • 1995

  Πραγματοποιείται η πρώτη κατεδάφιση με δυναμίτη στην Ελλάδα, στο 15ώροφο και επί 30 χρόνια ημιτελές κτήριο του Ερυθρού Σταυρού, στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Σλίμαν.

 • 2005

  Διεξάγεται ο 50ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας. Νικήτρια αναδεικνύεται για λογαριασμό της Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου, με το τραγούδι «My Number One», σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού. Είναι η πρώτη νίκη της Ελλάδα στα 31 χρόνια συμμετοχής της στο θεσμό.

Γεννήσεις

 • 1860

  Βίλεμ Αϊντχόφεν, ολλανδός γιατρός, που ανακάλυψε το ηλεκτροκαρδιογράφημα το 1903 και τιμήθηκε με Νόμπελ Ιατρικής το 1924. (Θαν. 29/9/1927)

 • 1902

  Λεωνίδας Ζέρβας, έλληνας χημικός, παγκόσμια αυθεντία σε θέματα πεπτιδικής σύνθεσης (σύνθεση Μπέργκμαν – Ζέρβα). (Θαν. 10/7/1980)

 • 1921

  Αντρέι Ζαχάροφ, σοβιετικός φυσικός και ακτιβιστής. Πάλεψε για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα του και βραβεύτηκε με Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο όμως αρνήθηκε. (Θαν. 14/12/1989)

Θάνατοι

 • 2000

  Τζον Γκίλγκουντ, άγγλος ηθοποιός. (Γεν. 14/4/1904)

 • 2006

  Γεράσιμος Βασιλόπουλος, έλληνας επιχειρηματίας, ιδρυτής της αλυσίδας τροφίμων «Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε.» και του ιδρύματος «Τράπεζα Τροφίμων για την Καταπολέμηση της Πείνας». (Γεν. 1917)

 • 2018

  Βασίλης Τριανταφυλλίδης, έλληνας ηθοποιός και συγγραφέας, γνωστός ως Χάρρυ Κλυνν. (Γεν. 7/5/1940)

Πηγή: https://www.sansimera.gr/almanac/2105

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: