ΚΑΒΑΛΑ

Συναντήσεις του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια σε Νέστο Θάσο

η Θάσο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας συνοδευόμενος από τους βουλευτές της ΝΔ Γιάννη Πασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου Πάρη Παρασχούδη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνη Μιτζάλη και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Καβάλας Μπάμπη Δράκο.

Σε διαδοχικές συσκέψεις που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο του νησιού Λευτέρη Κυριακίδη και την αντιπεριφερειάρχη Διεθνών Σχέσεων Μαρία Πολυμέρου, καθώς και με ξενοδόχους- ιδιοκτήτες καταλυμάτων και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, ο κ. Κικίλιας ενημερώθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις που κατέγραψε φέτος ο τουρισμός στη Θάσο, όπου οι πληρότητες έφτασαν το 100% και οι αφίξεις στην κορύφωση της σεζόν έσπασαν κάθε ρεκόρ, υπερβαίνοντας ακόμα και τις αντίστοιχες του 2019.

Ο υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι μετά τη φετινή επιτυχημένη τουριστική περίοδο, στόχος είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Θάσου, με ανάπτυξη έργων υποδομής και προβολή του νησιού ως ένας ξεχωριστός, εναλλακτικός προορισμός που συνδυάζει το βουνό και την απαράμιλλης ομορφιάς φύση με τη θάλασσα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version