ΠΑΓΓΑΙΟ

Συνάντηση του δημάρχου Παγγαίου με φορείς της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Καβάλας

Στο πλαίσιο της συνεχούς και στενής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Παγγαίου με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τρίτη 22 Μαΐου 2018,  στο δημαρχείο Παγγαίου, συνάντηση του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη με εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο Διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Βασίλης Αποστολόπουλος, η  διευθύντρια της Κεντρικής Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ., Νατάσσα Ξαρχά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, καθώς και ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, Ιωάννης Κούτρας.

Κύρια θέματα συζήτησης ήταν η αύξηση της επιχειρηματικότητας και η βελτίωση της ποιότητας του επιχειρείν, συνδυαστικά, με την ανάγκη αύξησης της απασχόλησης.  Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην εξεύρεση τρόπων διεύρυνσης της συνεργασίας και ενδυνάμωσης των δεσμών της Κ.Ε.Ε.Ε με τους ΟΤΑ με σκοπό τη στήριξη των επαγγελματιών, έτσι ώστε η «αλυσίδα» αυτή να είναι επωφελής και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Προηγήθηκε  ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακές Υπογραφές & Άλλες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες- Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και Νέες Εφαρμογές Ψηφιακές Υπογραφές & Άλλες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, παρουσία φορέων και επαγγελματιών από την ευρύτερη περιοχή.

dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version