Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜΘ ΜΕ τον Γ.Γ. Δημόσιας τάξης κ. Καραμαλάκη

Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ. Επίσης, παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούνταν από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο, τον Πρόεδρο της Ένωσης ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο ΖΙΩΓΑ Γεώργιο και τον Αντιπρόσωπό μας στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη. Αρχικά ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και ο Πρόεδρος της Ένωσής μας καλωσόρισαν τον κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ στην ακριτική μας Περιφέρεια και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Κατόπιν, ακολούθησε ανάλυση των κυριότερων θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων καθώς και των ειδικότερων θεμάτων που απασχολούν τα υπηρετούντα στελέχη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, ενισχύοντας τις Υπηρεσίες μας τόσο με έμψυχο δυναμικό, όσο και με τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό και μέσα. Ο κ. Γενικός Γραμματέας, έχοντας ευρεία γνώση των ειδικότερων ζητημάτων, ένεκα και της τριετής του θητείας ως Αρχηγός του Σώματος, δεσμεύτηκε στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του για τη διευθέτησή τους σε συνεργασία με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ακολούθησε η επίδοση στον κ. Γενικό Γραμματέα αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων και πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

2η Έκθεση Φωτογραφίας Κλασσικού Αθλητισμού | Αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη που διετέλεσε γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας.

Παρουσία αρκετού κόσμου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/11, στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης ,η 2η Έκθεση Κλασσικού Αθλητισμού του Νομού Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι κ. Σκυλακάκης και Μέτιος τόνισαν ότι τα επόμενα χρόνια θα διατεθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, τα οποία, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, καθώς επίσης των αυξημένων πόρων του νέου ΕΣΠΑ, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του ρόλου της
Περιφέρειας ΑΜΘ ως γεωπολιτικού κόμβου στις μεταφορές, στην ενέργεια και στο εμπόριο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πατριωτική Ενωση | Αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης σε κάθε επίπεδο

Η περίπτωση των Ελλήνων δικηγόρων στην Θράκη, που είχαν αναπτύξει «δεσμούς» οικονομικής φύσης με τα κυκλώματα δουλεμπόρων που συνεχίζουν να δρούν στην περιοχή αναδεικνύει την προβληματική φύση του συστήματος ασύλου. 

Όσο η λαθρομετανάστευση επιβραβεύεται αντί να δίδεται βάρος σε απελάσεις και επιστροφές τα κέρδη των δουλεμπόρων αυξάνονται. Κέρδη αστρονομικά που έχουν ως αποτέλεσμα την διάχυση της διαφθοράς. 

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι αντί η χώρα μας να διαφημίζει το «λειτουργικό» δήθεν σύστημα ασύλου της θα έπρεπε να αποτρέπει σε κάθε επίπεδο την παράνομη μετανάστευση.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: