Quantcast
Connect with us

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συμφωνούν στην δια ζώσης εξεταστική οι φοιτητές αλλά με προυποθέσεις

Κατά πλειοψηφία σύμφωνους τους βρίσκει η δια ζώσης εξεταστική τους φοιτητές.

Όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του στο enanews.gr ο εκπρόσωπος φοιτητικού συλλόγου από την Κομοτηνή και φοιτητής ΤΕΦΑΑ Βασίλης Πιτσιλός η εξεταστική πρέπει να γίνεται δια ζώσης αλλά με προυποθέσεις για την ασφάλεια των φοιτητών και των καθηγητών.

Για παράδειγμα θεώρησε ως κάτι το ανούσιο να μην γίνεται ένα rapid test για όλους τους φοιτητές πριν μπουν στην αίθουσα παρα μόνο οι εμβολιασμένοι να δείχνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους από την στιγμή που και οι εμβολιασμένοι μπορούν και να νοσήσουν και να κολλήσουν.

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός ορθογραφίας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

Με ικανοποιητική συμμετοχή μαθητών πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ο 9ος  Διαγωνισμός Ορθογραφίας στην Καβάλα.

Το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί ο τελικός γύρος ενώ πάνω από 70 μαθητές φαίνεται πως έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Continue Reading

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

8ος Κύκλος “ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ”: «Το ζήτημα της περιβαλλοντικής μετανάστευσης»

Την Τετάρτη 3 Μαϊου 2023, θα συνεχιστούν οι διαδικτυακές διαλέξεις του 8ου κύκλου της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα, θέμα προς συζήτηση και μελέτη είναι “το ζήτημα της περιβαλλοντικής μετανάστευσης” που θα παρουσιάσει η κα Πασχαλίνα Σίσκου ,Διδάκτωρ του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης
Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Γενικότερα, η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ» αποτελεί μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δράση, κατά την οποία καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδoς παραδίδουν διαλέξεις για όλους τους πολίτες σε επιμέρους γνωστικά αντικείμενα και θεματικά πεδία. Το πρόγραμμα υλοποιείται ταυτόχρονα σε έξι πόλεις σε όλη την Περιφέρεια (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα) και έχει στόχο την εκπαίδευση των πολιτών, καθώς και τη διασύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας με την τοπική κοινωνία. Οι διαλέξεις της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας CiscoWebex. 

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τις 05 Απριλίου 2023. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, κάτοικοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με μόνο κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας εγγραφής, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στην «ΑΚΑΔΗΜΙΑ» εντελώς δωρεάν, αφού πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική εγγραφή. Όσοι εκ των συμμετεχόντων παρακολουθήσουν το 60% των διαλέξεων, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του προγράμματος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές, καθώς και όλες οι πληροφορίες που αφορούν στη δράση της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ»: http://www.acadimia.eu.

 

Continue Reading

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΜΟ.ΔΙ.Π : Ημερίδα για την Διοίκηση Ποιότητας στην Καβάλα

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση Προσωπικού και Φοιτητών σε θέματα Διοίκησης Ποιότητας», στις 10 Μαίου 2023 από τις 10.00 π.μ – 4.00 μμ.  , στο Φουαγιέ του Μεγάλου Αμφιθεάτρου της Πανεπιστημιούπολης.

Η εκπαίδευση αφορά όλα τα γενικά και ειδικά θέματα ποιότητας τα οποία εντάσσονται στη λειτουργία και στον ευρύτερο ρόλο του Πανεπιστημίου στην κοινωνία. Η ημερίδα αυτή αποτελεί μέρος του τρίτου κύκλου εκπαιδεύσεων που υλοποιούνται στην Καβάλα μετά την επιτυχή υλοποίηση των εκπαιδευτικών Ημερίδων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κατά την πρώτη ημερίδα (10 Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί Εναρκτήρια εκδήλωση στις
9:30, την οποία θα χαιρετήσουν Μέλη της Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε..
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου 2023, στο Φουαγιέ του Μεγάλου Αμφιθεάτρου της
Πανεπιστημιούπολης, μεταξύ των ωρών 10:00 – 16:00 και απευθύνεται στο Προσωπικό της
ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα στελέχη της Διοίκησης.

Εισηγητές των εκπαιδεύσεων είναι καταξιωμένα στελέχη των Συμβουλευτικών και Εκπαιδευτικών
Εταιρειών AQS &ABPM. Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση και το ωρολόγιο πρόγραμμα της
ημερίδας.
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά (μέχρι 2 μέρες πριν την εκδήλωση) στο linkhttps://www.ihu.gr/modip/imerides/

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: