ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία για τη προβολή της γαστρονομίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Στις 16 Απριλίου επισημοποιήθηκε με υπογραφή πρωτοκόλλου συμφωνίας μεταξύ των προέδρων κ. Δίγκα Στυλιανό και κ. Derviş Göçmen της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και των TAŞPAKON, AKAPAFED, καθώς και της ADAPADER.

Η συμφωνία υπογράφει ηλεκτρονικά λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει φέρει η πανδημία του Covid-19. Με την υπογραφή της οι πρόεδροι των ενώσεων ευχήθηκαν να μπορέσουν οι ίδιοι αλλά και τα χιλιάδες μέλη να βρεθούν όσο τον δυνατόν συντομότερα και από κοντά.

Οι δύο πρόεδροι επιδιώκουν μέσω αυτής της συμφωνίας την προβολή της γαστρονομίας των χωρών της Ελλάδας και της Τουρκίας αλλά και την πολιτιστική σύσφιξη καθώς και τον σεβασμό και συνεργασία με γνώμονα την προβολή της γαστρονομίας και του πολιτισμού των κρατών μας, καθώς και τον σεβασμό την ειρήνη και την φιλία μεταξύ των δύο χωρών.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια!

 

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version