ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στρατόπεδο Ασημακοπούλου | Το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει σχέση με την δομή εντός του στρατοπέδου

Το στρατόπεδο Ασημακοπούλου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.
Μετά από τις επαφές του Δημάρχου Καβάλας στην Αθήνα προ ολίγων ημερών έγινε γνωστό ότι θα κατασκευαστεί ένας δρόμος πλησίον του στρατοπέδου, κάτι που είχε κάνει γνωστό ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Για να ακολουθήσει μία έντονη συζήτηση σε τοπικό επίπεδο σχετικά με το ιστορικό του συγκεκριμένου στρατοπέδου Ασημακοπούλου.
Μάλιστα μεταξύ άλλων Το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει καμία σχέση με την εγκατάσταση των μεταναστών στο στρατόπεδο ασημακοπούλου επισήμανε σε δηλώσεις του ο πρωην βουλευτης καβαλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημητρης Εμμανουηλιδης
Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε ότι τώρα λόγω και της εντοπιότητας του Υπουργού Άμυνας θα πρέπει να τρέξουν γρηγορότερα κάποιες διαδικασίες ενώ πρόσθεσε ότι η δημοτική αρχή της Καβάλας δεν διαχειρίζεται σωστά τα θέματα της πόλης.
Μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος τόνισε ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν οι μετανάστες για να παραχωρηθεί το Ασημακοπούλου στον Δήμο Καβάλας αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί και έτσι όπως είναι.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version