Connect with us

ΞΑΝΘΗ

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πάλι εργαζόμενοι και Διοίκηση στη ΣΕΚΑΠ!

Δημοσιεύτηκε

στις

Αναζητείται η χρυσή τομή για την αποκλιμάκωση των εντάσεων του παρελθόντος 

Στο τραπέζι του διαλόγου κάθισαν για ακόμη μια φορά εκπρόσωποι των εργαζομένων και της Διοίκησης στη ΣΕΚΑΠ τη Δευτέρα, ξεκινώντας έναν ακόμη γύρω διαπραγματεύσεων με στόχο φυσικά να επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία των δύο πλευρών.
Σε πρώτη φάση διαφάνηκε ξεκάθαρη πρόθεση για συζήτηση και ενδεχόμενη κατάληξη σε πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών, η οποία ωστόσο φαίνεται πως θα αποκρυσταλλωθεί τις επόμενες ημέρες μιας και το ερχόμενο Σάββατο οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, για να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις.
Σύμφωνα με το νέο μοντέλο συνεργασίας το οποίο έχει τεθεί στο τραπέζι προβλέπεται η μείωση των αποδοχών των εργαζομένων αλλά η υπογραφή επιχειρησιακής και όχι ατομικής σύμβασης, ενώ μέχρι στιγμής αυτό που διερευνάται – σε περίπτωση πάντα που επέλθει η συμφωνία των δυο πλευρών – είναι το καθεστώς το οποίο θα διέπει όσους ήδη έχουν συμφωνήσει και υπογράψει ατομικές συμβάσεις και εάν θα υπάρξει η οποιαδήποτε αλλαγή στο εργασιακό καθεστώς αυτών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Αμάξι με μετανάστες χτύπησε μηχανή με δύο Αστυνομικούς.

Δημοσιεύτηκε

στις

Ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη στα στενά της πόλης !

Πραγματικά φαίνεται ότι η κατάσταση με τους διακινητές έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι πολίτες είμαστε πραγματικά απροστάτευτοι. Χθες βράδυ Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 (προς Σάββατο) ένα ΙΧ αυτοκίνητο γεμάτο με 6 μετανάστες και θρασύτατο οδηγό διακινητή μπήκε στην πόλη της Ξάνθης και θέλησε να τους αποβιβάσει σε απόμερο σημείο.

Το όχημα εντόπισαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν και προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν. Ενώ μια άλλη ομάδα συνέλαβε τους 6 που είχαν ήδη αποβιβαστεί. Ακολούθησε τρελή καταδίωξη εντός της πόλης και στα στενά με αποτέλεσμα ο οδηγός διακινητής να πέσει πάνω σε ένα από τα δίτροχα της ομάδας ΔΙΑΣ στο οποίο επέβαιναν 2 Ξανθιώτες αστυνομικοί και να τους χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά. 

Η καταδίωξη συνεχίστηκε για ώρα και στον κόμβο στην έξοδο προς Κιμμέρια το όχημα εξετράπη της πορείας του και τράκαρε. Ο Οδηγός παράτησε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός στο σκοτάδι χωρίς να εντοπιστεί!

xanthinews.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη | Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Δημοσιεύτηκε

στις

Τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα έχασε μια γυναίκα οδηγός νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της δυτικής εξόδου στην Ξάνθη.

Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας με κατεύθυνση την Κομοτηνή προσέκρουσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η άτυχη οδηγός να βρει τραγικό θάνατο ενώ ο οδηγός του πρώτου οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη | Άλογο έπεσε σε φρεάτιο – Επιχείρηση διάσωσης

Δημοσιεύτηκε

στις

Μέσα σε ένα φρεάτιο κατέληξε ένα άλογο στην Ξάνθη, στην περιοχή του Πετεινού.

Το άλογο έπεσε μέσα στο φρεάτιο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική  η οποία και έσπευσε στο σημείο. Κλιμάκιο της 4ης ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε από την Κομοτηνή και έσπευσε επίσης στην περιοχή για την επιχείρηση διάσωσης του αλόγου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΣΕΠ | 220 προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου με νέα προκήρυξη

Δημοσιεύτηκε

στις

Προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων είκοσι (220) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου.

Οι προσλήψεις του ΑΣΕΠ αφορούν τις υπηρεσίες του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Αμυγδαλέζας, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Εξέτασης Αιτήσεων Διεθνούς Προστασίας Ποινικών Κρατουμένων, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κορίνθου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης – Αλεξανδρούπολης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης – Παρενέστι – Δράμας, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Φυλακίου – Ορεστιάδας – Έβρου, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Ξάνθης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέσβου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Σάμου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Χίου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Ηρακλείου-Κρήτης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέρου και του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κω, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της Διαδικασίας Ασύλου» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 (συγχρηματοδότηση 75% από ΕΕ και 25% από Εθνικούς Πόρους)».

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα και απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κας Ουρανίας Σουλτάνη, με την ένδειξη για την ΣΟΧ2/2019, (τηλ. επικοινωνίας: 210-6988582, 210-6988583).

Το εμπρόθεσμο της αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου στην Αθήνα, στα καταστήματα αυτής, όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Αθηναίων, Αχαρνών, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Θεσσαλονίκης, Μενεμένης-Αμπελοκήπων, Κορινθίων, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Παρανεστίου, Ξάνθης, Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Ανατολικής Σάμου, Δυτικής Σάμου, Χίου, Ηρακλείου Κρήτης, Λέρου και Κω, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα μας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στο Νομό που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από τις 25/11/2019 και ολοκληρώνεται στις 4/12/2019.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες, Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι, Ανεξάρτητες και άλλες αρχές , ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες ,Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη…

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

TAP

teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ