ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Σέρρες ο Γερμανός Πρόξενος, συνάντηση με τον Δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη (video)

Ο Γενικός Πρόξενος του Γερμανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης κ. Βάλτερ και ο Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βόρειας Ελλάδας κ. Χόφμαν επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη το πρωί της Τρίτης.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα ενώ παράλληλα συζητήθηκαν διάφορα θέματα του Δήμου Σερρών που έχουν σχέση με την ενέργεια, τη διαχείριση απορριμμάτων, την ύδρευση, τον τουρισμό κλπ, θέματα τα οποία συζητούνται επίσης στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν αντιδήμαρχοι και άλλοι θεσμικοί και διοικητικοί παράγοντες του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Ο Γερμανός Πρόξενος και ο Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στο Ν.Σερρών επισκέφθηκαν και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Δήμαρχος Σερρών προσέφερε δώρα και παραδοσιακά προϊόντα των Σερρών στους επίσημους επισκέπτες, δηλώνοντας ταυτόχρονα την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον τους στο ενδεχόμενο μελλοντικών συνεργασιών.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version