ΚΑΒΑΛΑ

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για το 2019

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα «πόθεν έσχες» των εκλεγμένων σε Κοινοβούλιο και Αυτοδιοίκηση αλλά και των βουλευτών και δημάρχων. Οι δηλώσεις αφορούν στοιχεία που υπέβαλαν οι πολιτικοί το 2020 για την οικονομική χρήση του 2019.

 

                                                                                                                                 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει μεγαλύτερα έσοδα (70 χιλ)  ο Γιάννης Πασχαλίδης (52 χιλ)  ο Μακάριος Λαζαρίδης ( 42 χιλ) και η Τάνια Ελευθεριάδου (42 χιλ).  Τις περισσότερες μετοχές (30 χιλ) και τις υψηλότερες καταθέσεις (272 χιλ) έχει ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο βουλευτής με τα περισσότερα ακίνητα είναι ο Γιάννης Πασχαλίδης (29) ενώ τη μεγαλύτερη οφειλή σε δάνειο εμφανίζει ο Μακάριος Λαζαρίδης (86 χιλ.) και τη μικρότερη ο Γιάννης Πασχαλίδης (7,5 χιλ).

                               

                                                                                                                            ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μεταξύ των αυτοδιοικητικών, τα μεγαλύτερα έσοδα εμφανίζουν ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος (86 χιλ), και ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης (71 χιλ).  Τα μικρότερα έσοδα εμφανίζουν ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης (19 χιλ), ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης (29 χιλ.). Τις περισσότερες μετοχές διαθέτουν οι Χρήστος Μέτιος ενώ μηδενικές μετοχές εμφανίζουν οι Θόδωρος Μουριάδης, Σάββας Μιχαηλίδης, Λευτέρης Κυριακίδης. Τις μεγαλύτερες καταθέσεις εμφανίζουν ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης (σχεδόν 900 χιλ. €) και ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης (σχεδόν 180 χιλ. €).  Τα περισσότερα ακίνητα διαθέτει ο Φίλιππος Αναστασιάδης (48) και τα λιγότερα ο Θόδωρος Μουριάδης (1). Τα περισσότερα αυτοκίνητα διαθέτει ο Σάββας Μιχαηλίδης (5) και τα λιγότερα ο Θόδωρος Μουριάδης (1) και ο Λευτέρης Κυριακίδης (1).  Το μεγαλύτερο υπόλοιπο δανείου εμφανίζει ο Σάββας Μιχαηλίδης (180 χιλ. €).

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version