ΚΑΒΑΛΑ

Στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Στην Καβάλα αναμένεται την Κυριακή ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, που ως γνωστόν κατάγεται από την πόλη της Δράμας. Το πρόγραμμα που θ΄ ακολουθήσει, οι συναντήσεις που θα έχει, μέχρι και χθες το απόγευμα, δεν είχαν ανακοινωθεί επίσημα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σ. Ιωαννίδης έρχεται στην Καβάλα για προεκλογικούς λόγους. Εκτός από πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο υπεύθυνος της Ν.Δ. για όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σε θέματα που αφορούν τις προσεχείς εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες.

Ο κ. Ιωαννίδης είναι βέβαιο ότι θα συναντήσει και θα μιλήσει με τους 4 βουλευτές του νομού, οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται την Κυριακή θα είναι όλοι στην Καβάλα, με τη νομαρχιακή επιτροπή αλλά κι αυτούς που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, όσοι ζήτησαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, όσοι προέρχονται από το κόμμα αυτό.

Για το Δήμο Καβάλας η επίσκεψη του Σάκη Ιωαννίδη θεωρείται καθοριστική. Η κεντρική διοίκηση της Ν.Δ. πληροφορήθηκε τις προηγούμενες ημέρες το τι έχει συμβεί στην Καβάλα, έμαθε και για την πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ και για τη σύγκρουση και διαμάχη μεταξύ Ντίνου Κλειτσιώτη και της Δήμητρας Τσανάκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προερχόμενες από την Αθήνα, το κόμμα της Ν.Δ. δίνει προτεραιότητα στα τοπικοαυτοδιοικητικά στελέχη που όπου υπάρχουν τέτοια έχουνε προβάδισμα σε σχέση με κοινοβουλευτικούς παράγοντες. Ο Σ. Ιωαννίδης πέραν του ότι κατάγεται από τη Δράμα, διαμένει σ΄ αυτήν κι έτσι του είναι εύκολο να πεταχτεί μέχρι την Καβάλα, ή στη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου να περιοδεύσει στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σε μια στιγμή όπου κρίνονται οριστικά τα θέματα των υποψήφιων με τη Ν.Δ.

Πηγή: proininews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version