ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην Ελευθερούπολη περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμος Παγγαίου και πιο συγκεκριμένα η Ελευθερούπολη ήταν το επίκεντρο των επισκέψεων του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την διήμερη παραμονή του στο νομό Καβάλας στο πλαίσιο της περιοδείας του στους νομούς της ΑΜΘ. Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη ξεκινούσε νωρίς το πρωί με επίσκεψη στο Δημαρχείο Παγγαίου όπου εκεί τον περίμεναν υπομονετικά τα στελέχη του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη κ. Γάκης και Μποσμπότης. Λίγο πριν τις 9μιση το πρωί έφθασε ο κ. Μητσοτάκης στο δημαρχείο τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από στελέχη της τοπικής ΝΔ και κατευθυνόμενος στο γραφείο του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη.

Εκεί ωστόσο εκτός από τον δήμαρχο τον περίμενε και ο επικεφαλής της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ της περιοχής μας Χρήστος Γουντσίδης. Ο δήμαρχος και ο κ. Μητσοτάκης είχαν σύντομη συζήτηση μπροστά στις κάμερες σχετικά με τις επισκέψεις του δεύτερου σε πόλεις της ΑΜΘ, ενώ αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σύντομη κατ ιδίαν συνομιλία με τον κ. Μητσοτάκη είχε και ο κ. Χρήστος Γουντσίδης αποσπώντας μάλιστα εύσημα του υποψηφίου προέδρου για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών της αλυσίδας.

 

Λίγο πριν τις 10 το πρωί αναχώρησε ο κ. Μητσοτάκης από το δημαρχείο Παγγαίου όπου μαζί με στελέχη της τοπικής ΝΔ και τους επικεφαλής του Δήμου Παγγαίου κινήθηκαν με τα πόδια προς τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως όπου το ποίμνιον τιμά τη μνήμη του Αγίου Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως. Την ημέρα αυτή άγει εορτάζει ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος.

 

Στο τρίτο μέρος της επίσκεψης του ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να επισκεφθεί το παζάρι της Ελευθερούπολης που ως είθισται εδώ και χρόνια πραγματοποιείται την Παρασκευή στην πρωτεύουσα του Δήμου Παγγαίου. Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν μεταξύ άλλων από δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Παγγαίου, τον βουλευτή ΝΔ Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον δήμαρχο Παγγαίου Φ. Αναστασιάδη, τον πρώην βουλευτή Γ. Πασχαλίδη, τον Λάζαρο Τσαταλμπασίδη και τον περιφερειακό σύμβουλο Αλέξανδρο Ιωσηφίδη.

Εκεί ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς αλλά και καταναλωτές των γύρω περιοχών που κατακλύζουν το Παρασκευιάτικο παζάρι και να ακούσει τα παράπονα τους, τις συμβουλές τους αλλά και τις παραινέσεις τους.

Κατά την διάρκεια μάλιστα της βόλτας του στο παζάρι είχε την ευκαιρία σύντομης συνάντησης και συνομιλίας τόσο με τον πρόεδρο της λαικής αγοράς όσο και με τον πρόεδρο των παραγωγών της λαικής αγοράς.

Η βόλτα του κ. Μητσοτάκη στην αγορά της Καβάλας ολοκληρώθηκε με το πέρασμα του και τις επαφές που είχε με πολίτες στα καφέ της πόλης.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version