ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στη Γερμανία | Δύο κορίτσια 12 και 13 ετών σκότωσαν συμμαθήτριά τους -Τη μαχαίρωσαν πάνω από 30 φορές

Δύο κορίτσια ηλικίας 12 και13 ετών ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου μια 12χρονη συμμαθήτριά τους, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Γερμανία.

To πτώμα της 12χρονης Luise βρέθηκε σε μια δασώδη περιοχή όχι μακριά από το σπίτι της, μετά από έρευνα της αστυνομίας που σάρωσε την περιοχή με ελικόπτερο, σκύλους ανιχνευτές και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε αργότερα ότι το κορίτσι μαχαιρώθηκε περισσότερες από 30 φορές με ένα μικρό μαχαίρι. «Το παιδί πέθανε ως αποτέλεσμα των πολυάριθμων τραυμάτων από μαχαίρι και της επακόλουθης απώλειας αίματος», δήλωσε ο εισαγγελέας σε συνέντευξη Τύπου.

Οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη εντοπίσει το μαχαίρι ή τα μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν στο έγκλημα.

Τα δύο κορίτσια που φέρονταν να είναι πίσω από το φρικτό έγκλημα «έκαναν δηλώσεις σχετικά με το θέμα και στο τέλος παραδέχθηκαν το έγκλημα», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας. Τα κορίτσια και η Luise γνωρίζονταν μεταξύ τους, επισήμανε, αρνούμενος πάντως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς τα δύο κορίτσια είναι πάρα πολύ μικρά για να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνα για τις πράξεις τους.

Στη Γερμανία, η ηλικία της ποινικής ευθύνης αρχίζει από τα 14 έτη.

Οι γονείς της Luise δήλωσαν την εξαφάνισή της το Σάββατο, αφού δεν επέστρεψε από μια επίσκεψη που έκανε στην 13χρονη ύποπτη ως δολοφόνο, στο σπίτι της. Η άλλη ύποπτη, η 12χρονη, τους συνόδευσε και έτσι τα τρία κορίτσια  εντοπίστηκαν από γείτονες να περπατούν στο κοντινό δάσος, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Luise ήταν φίλη με τις δολοφόνους της, αλλά είχε έρθει τσακωθεί μαζί τους. Τα δύο κορίτσια φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο με τη Luise, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και το μεγαλύτερο κορίτσι λέγεται ότι ήταν στην ίδια τάξη με το θύμα.

Τα γερμανικά ΜΜΕ παρακολούθησαν στενά την συγκλονιστική υπόθεση ενώ φουντώνει ξανά μια συζήτηση για το ελάχιστο ηλικιακό όριο της ποινικής ευθύνης καθώς και την μεταχείριση ανήλικων εγκληματιών στη χώρα.

 

Πηγή: real.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version