ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό πρόβλημα συνεχίζει να αντιμετωπίζει η Κεραμωτή από την διέλευση των βαρέων φορτηγών

Η Κεραμωτή συνεχίζει να αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της διέλευσης  των βαρέων φορτηγών οχημάτων που μετακινούνται από την Θάσο για την Κεραμωτή τα οποία προκαλούν φθορές στο οδικό δίκτυο -οικείες  και φυσικά  συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής  .

Ως τουριστικό θέρετρο του Δήμου Νέστου οι κάτοικοι έχουν ακόμη ένα λόγο να διαμαρτύρονται καθώς το πρόβλημα συνεχίζει και κατά την θερινή περίοδο του 2017.

Το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Κεραμωτής, όπου οι διαμαρτυρίες είναι συνεχείς  παραμένει ενεργό ακόμη και σήμερα που ζητούν να σταματήσει η διακίνηση φορτηγών μέσα από την Κεραμωτή και τα  δρομολόγια των φέρρυ μπόουτ από την Θάσο να γίνονται μέσω του Λιμανιού Φίλιππος Β` της Καρβάλης. 

Δήμος Νέστου -Ο.Λ.Κ (  διαχειρίζεται όλο το λιμάνι της Κεραμωτής ) και Υπουργείο Ναυτιλίας με τα έως τώρα δεδομένα δεν προμηνύουν να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα προκειμένου να βρεθεί  μια «χρυσή τομή» και τα φορτηγά να εξυπηρετούνται από τον εμπορικό λιμένα «Φίλιππος Β’».

Στο ίδιο έργο θεατές αναρωτιούνται και δικαιολογημένα οι κάτοικοι της Κεραμωτής…

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version