ΚΑΒΑΛΑ

ΣΑΟΣ | «Παλεύουμε να έρθει σήμερα το πλοίο στη Λήμνο»

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η άφιξη ή όχι του ΣΑΟΣ ΙΙ στο λιμάνι της Μύρινας, μετά τη σημερινή εμπλοκή που προέκυψε από το Υπουργείο Ναυτιλίας, με αποτέλεσμα το πλοίο να αναχωρήσει από Αλεξανδρούπολη, χωρίς τους ταξιδιώτες προς Λήμνο και Λαύριο.

Αυτή την ώρα το ΣΑΟΣ ΙΙ είναι δεμένο στο λιμάνι της Σαμοθράκης, με τους 9 επιβάτες που είχαν κόψει εισιτήριο για Λήμνο και Λαύριο να είναι σε αναμονή, για το αν τελικά θα ταξιδέψουν.

Ο FM 100 σε επικοινωνία που είχε με διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας ενημερώθηκε πως ακόμη γίνονται συζητήσεις προκειμένου το πλοίο να εκτελέσει το προγραμματισμένο του ταξίδι ακόμη και με καθυστέρηση. Το πλοίο ήταν να φύγει από Σαμοθράκη στις 12.10 για Λήμνο και στις 16:00 για Λαύριο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, η εμπλοκή φαίνεται να εντοπίζεται στον αριθμό του πληρώματος του πλοίου, καθώς η εταιρεία γνώριζε πως θα πρέπει να υπάρχει 18μελές πλήρωμα ενώ το Υπουργείο εχθές ενημέρωσε για 34 άτομα…

«Το δρομολόγιο μας ενδιαφέρει και έχουμε αγωνιστεί πολύ για την πραγματοποίηση του. Ελπίζουμε ότι ακόμη και το σημερινό δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και το αρμόδιο Υπουργείο. Το πολύ ως τις 15:00 θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την όποια απόφαση», ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της εταιρείας στο σταθμό μας.

Πηγή : www.limnosfm100.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version