ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σέρρες | Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών της γέφυρας του ποταμού Αγγίτη

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών της γέφυρας του ποταμού Αγγίτη,. Η σχετική σύμβαση, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ, υπεγράφη στις 19 Αυγούστου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, στο Διοικητήριο Σερρών.

Ηδη ξεκίνησαν και εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης των βάθρων της γέφυρας του ποταμού Αγγίτη, με αποκατάσταση του σκυροδέματος και του σιδηρού οπλισμού με αμμοβολή και αναστολέων διάβρωσης οπλισμού και σκυροδέματος.

Συγκεκριμένα, η επιφάνεια σκυροδέματος των βάθρων της γέφυρας του ποταμού Αγγίτη, πλησίον της Τοπικής Κοινότητας Σ.Σ. Αγγίστας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών έχει υποστεί φθορές λόγω διάβρωσης του οπλισμού από την δράση χλωριόντων και την ενανθράκωση του σκυροδέματος

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης των επιφανειών του σκυροδέματος που έχουν υποστεί φθορές λόγω διάβρωσης οπλισμού από την δράση χλωριόντων και την ενανθράκωση του σκυροδέματος θα γίνει με εφαρμογή αναστολέων διάβρωσης και επισκευαστικών κονιαμάτων.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version