ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες | «Κοινωνική Σύμπραξη» για υλοποίηση δράσεων για τους απόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στη συγκρότηση «Κοινωνικής Σύμπραξης» για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 στις 10.00 π..μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, η πρώτη συνάντηση εργασίας για την ενεργοποίηση και οργάνωση της διαβούλευσης από την οποία θα προκύψει η «Κοινωνική Σύμπραξη» .

Σ΄αυτήν έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς (δήμοι, μητροπόλεις, κοινωφελείς επιχειρήσεις, σύλλογοι κ.α.) ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκύψει η «Κοινωνική Σύμπραξη» που θα αναλάβει την ευθύνη συγκεκριμένων δράσεων που στοχεύουν στην υποστήριξη και στην παροχή βοήθειας προς απόρους συνανθρώπους μας.

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης όσο και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης  Χάρης Αηδονόπουλος επισημαίνουν τη βαρύτητα που δίνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ζητήματα έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους πολίτες της Π.Κ.Μ. που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Προς αυτή την κατεύθυνση,  απευθύνουν έκκληση προς όλους όσοι έχουν κληθεί, να συμμετάσχουν στη συνάντηση εργασίας ώστε να συγκροτηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η «Κοινωνική Σύμπραξη» και να δρομολογηθούν αμέσως οι υποστηρικτικές προς τους απόρους δράσεις.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version