ΚΑΒΑΛΑ

Πρώτη φορά Mobile Cinema στην Καβάλα

Δύο βράδια, το βράδυ της Κυριακής και της Παρασκευής, στην παραλία της Καβάλας, οι συμπολίτες γνώρισαν μια καινούρια μόδα, μια καινούρια τεχνολογία, τον κινηματογράφο που μεταφέρεται και λειτουργεί παντού. Πρόκειται για το mobile cinema, ιδέα που υλοποίησε σ΄ όλη την Ελλάδα, με μεγάλη επιτυχία η εταιρία Victoria Cinemas.

Στους φοίνικες ή αλλιώς πλατεία Κανάρη, στήθηκε μια μεγάλη οθόνη και την Παρασκευή οι θεατές είδαν το ιστορικό ντοκιμαντέρ για την πτήση του αεροπλάνου στη Θάσου. Χθες Κυριακή προβλήθηκε πρόγραμμα παιδικών ταινιών.

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, που συμπλήρωσε τις εκδηλώσεις του αεροπορικού σόου, σχολιάστηκε θετικά από τους συμπολίτες.

Οι κινητές υπηρεσίες προβολής από την προαναφερθείσα εταιρία αποτελούν ιδανική λύση για προβολή ταινιών ή άλλης εκδήλωσης, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ακόμη και αθλητικά γεγονότα, σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ο κινητός κινηματογράφος μπορεί να εγκατασταθεί μέσα σε λίγα λεπτά και είναι ευέλικτος. Η τοποθέτησή του μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το χώρο και σ΄ ελάχιστο χρόνο, χωρίς λειτουργικό θόρυβο, όλα είναι έτοιμα για μια όμορφη νύχτα προβολής γεγονότων ή ακόμη και ταινιών.

Πρόκειται για επίπεδες οθόνες, διαφόρων διαστάσεων, που συνοδεύονται από την πλέον σύγχρονη μηχανή προβολής, με δυνατότητα θρι ντι και τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιακού ήχου. Η εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει προβολές στη Θεσσαλία, στη Λάρισα, που είναι η έδρα της, επεκτείνεται στη Δυτική Μακεδονία, όπως στη Φλώρινα, αλλά και στην Πελοπόννησο. Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο για την Ελλάδα, που πάντως εδώ και λίγα χρόνια σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version