ΚΑΒΑΛΑ

Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Καβάλα

Σε έκδοση δελτίου τύπου προχώρησε το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας αναφορικά με τις εκδηλώσεις Εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, στην Καβάλα. Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην πόλη της Καβάλας, ορίζονται οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2021.

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021.

08:00 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην Πλατεία Ελευθερίας10:00 Απόδοση τιμών με μέριμνα της ΧΧΤΘΜ.

10:30 ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος τουΣεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στεφάνου. Τον πανηγυρικό τηςημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Θεόδωρος Τζατζάρης, Ταξίαρχος ε.α., πρώην Πρόεδρος ΕΑΑΣ/Καβάλας.

11:00 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ στο μνημείο των Ηρώων.

11:15 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο μνημείο των Ηρώων της πόλης από τους Βουλευτές, τον Δήμαρχο Καβάλας, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον Στρατηγό Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τον Αντιπρόεδρο του ΔΙΠΑΕ, τον Δ/ντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Νήσων Βορείου Αιγαίου, τον Πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τους Προέδρους των Αντιστασιακών Οργανώσεων.

ΤΉΡΗΣΗ ΕΝΌΣ ΛΕΠΤΟΎ ΣΙΓΉΣ ΣΤΗ ΜΝΉΜΗ ΤΩΝ ΕΝΔΌΞΩΣ ΠΕΣΌΝΤΩΝ.

ΑΝΆΚΡΟΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΎ ΥΜΝΟΥ.

ΠΈΡΑΣ ΤΕΛΕΤΉΣ.

16:40 ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σε ό,τι αφορά τις Ιεροτελεστίες, παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Τελετάρχες ορίζουμε τις κ. Φιλιππία Κοχλιαρίδου, Σουλτάνα Φαρίνα, υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και την κ. Εύα Καραγιώργη υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Καβάλας. Διαγγελέας στην εκφώνηση ο κ. Αλέξανδρος Αρμάγος υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version