ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προπούλι Λήμνου | Η παραδοσιακή γαστρονομία σε ένα πιάτο

Το Προπούλι είναι πεδινός οικισμός της Λήμνου και ένα από τα μικρότερα χωριά του νησιού, με περίπου 100 μόνιμους κατοίκους.

Το χωριό έχει χτιστεί στο βορειοανατολικό τμήμα της δυτικής Λήμνου και απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την Μύρινα και 3 χλμ. από την Ατσική.  Εκεί ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την παραδοσιακή γαστρονομία της Λήμνου.

Ο Αντώνης και η Μαρία είναι δύο νέα παιδιά τα οποία αγαπούν το τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν σε ξένους αλλά και σε Έλληνες επισκέπτες την παραδοσιακή κουζίνα της Λήμνου αφήνοντας σε όλους την καλύτερη γεύση των διακοπών μέσα από γαστρονομικές λιχουδιές και εξαιρετικά τοπικά γεύματα.

Ο Αντώνης κάθε μέρα ψήνει και κάτι διαφορετικό αλλά πάντα υπέροχο, ενώ η Μαρία σαν μία ευγενική οικοδέσποινα σερβίρει στα τραπέζια καλομαγειρεμένα εδέσματα.

Γνήσια ελληνική κουζίνα φρέσκα και γευστικά μαγειρευτά, αλλά και παραδοσιακά φαγητά ψημένα στον ξυλόφουρνο αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για όσους θέλουν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την λημνιακή γη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version