ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Προθεσμία έως την Τετάρτη για τους 2 αντιεξουσιαστές που ενεπλάκησαν σε επεισόδια με την ΠΚΠ Δράμας

Προθεσμία έλαβαν όπως αναμενόταν άλλωστε μέχρι την Τετάρτη οι δύο συλληφθέντες, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, που κατηγορούνται για τις συμπλοκές με τέσσερα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Δράμας το μεσημέρι της Κυριακής, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης μνήμης, που διοργάνωσε στον Δημοτικό Κήπο η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας για τους τρεις πιλότους, που έπεσαν νεκροί τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 1996.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες μεταξύ των τεσσάρων ατόμων που δέχθηκαν επίθεση, βρισκόταν και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Δράμας με την παράταξη του νυν δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ότι στη διάρκεια της συμπλοκής του άρπαξαν τσαντάκι, που περιείχε 12.000 ευρώ, δύο κινητά και προσωπικά έγγραφα.
Το μέλος της Πατριωτικής Κίνησης Δράμας ανέφερε ακόμη στους αστυνομικούς ότι κουβαλούσε επάνω του ένα τόσο μεγάλο ποσό, διότι τη Δευτέρα (σ.σ. χθες δηλαδή) θα έπρεπε να το αποδώσει στην Εφορία για τον Φ.Π.Α. Από την πλευρά τους όμως τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου μιλούν για μία κακοστημένη παγίδα, διερωτώμενοι πως είναι δυνατόν να κουβαλάει κάποιος επάνω του σε τσαντάκι 11.700 για την ακρίβεια και μάλιστα σε μία εκδήλωση όπου παραδοσιακά κάθε χρόνο σημειώνονται συμπλοκές και οι δύο πλευρές καταλήγουν στα δικαστήρια.
Στους δύο συλληφθέντες, που προσήχθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Καβάλας απεδόθησαν συνολικά 4 κατηγορίες για: σύσταση συμμορίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, πρόκληση σωματικής βλάβης και ληστεία.
Την προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν οι συνήγοροί τους, καθότι δεν συμπληρώθηκε ο φάκελος της δικογραφίας και θα δικαστούν την Τετάρτη, στις 12.30, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version