ΚΑΒΑΛΑ

Πιστοποιήθηκε ο νομαρχιακός σύλλογος ΑΜΕΑ Καβάλας για τις μη κερδοσκοπικές υπηρεσίες που προσφέρει

Ο Νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας για άλλη μια φορά πιστοποιήθηκε επιτυχώς ως φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα των ΝΠΙΔ (αρ.ΦΕΚ 3803/Β/17-8-21) .
Η πιστοποίηση αυτή είναι το ελάχιστο της αναγνώρισης της πολιτείας προς ένα σύλλογο που δραστηριοποιείται ανελλιπώς από το 2010 και παρέχει τις υπηρεσίες του στην ευάλωτη κοινωνική ομάδα των ΑμεΑ της ευρύτερης περιοχής σε σταθερό ωράριο δημοσίου. Η αναγνώριση του συλλόγου είναι απόρροια της αξιοπιστίας που προέρχεται από την γνώση των εξειδικευμένων θεμάτων που αφορούν τα άτομα με αναπηρία. Συνεχίζουμε λοιπόν την προσπάθεια μας για την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στον τομέα της ενημέρωσης και της υποστήριξης των συνθηκών διαβίωσης με γνώμονα πάντα την αξιοπρέπεια των ΑμεΑ, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους .

Μιλώντας στην κάμερα του Ena Channel ο πρόεδρος του νομαρχιακού συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας έκανε λόγο και για την τοποθέτηση που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμφωνα με την τοποθέτηση του τα « Seatrac» στις παραλίες της Π.Ε Καβάλας δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη συντήρησης για αυτά και η λειτουργία τους καθιστάτε ημιτελείς και μη ασφαλείς. Ο κ. Κρεμμύδας απαντά λέγοντας ότι τα μηχανήματα αυτά συντηρούνται και λειτουργούν κανονικά, κάνοντας την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία εύκολη και ασφαλή.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version