ΚΑΒΑΛΑ

Περιοδεία Μάκη Παπαδόπουλου στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Καβάλας

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος πραγματοποίησε επιτόπιες επισκέψεις σε τοπικές κοινότητες του Δ. Καβάλας και έκανε επαφές με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, με επαγγελματίες και κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε (Π.Καβάλα, Κορυφές, Πολύνερο, Λημνιά, Βουνοχώρι, Λυκόστομο, Κρυονέρι, Ζυγός, Αμυγδαλεώνας).

Σκοπός των επισκέψεων και των επαφών του Μάκη Παπαδόπουλου ήταν να ενημερωθεί για τα καθημερινά προβλήματα, τις ανάγκες σε υποδομές και τις προτεραιότητες σε μεγάλα θέματα που απασχολούν τις κοινότητες. Παράλληλα, έθεσε το θέμα της ανάπτυξης και της απασχόλησης μέσα από την αξιοποίηση πόρων που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έσοδα και νέες θέσεις εργασίας προς όφελος των κατοίκων. Οι τοπικές κοινότητες διαθέτουν σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, του τουρισμού, της μεταποίησης. Χρειαζόμαστε συνεπώς μία στρατηγική και έναν σχεδιασμό για το πώς θα μπορούσε ο Δήμος μας να υλοποιήσει έργα και δράσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την περιοδεία του την ερχόμενη εβδομάδα σε Δάτο, Πολύστυλο, Φιλίππους, Κρηνίδες, Λυδία και Χαλκερό, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Καβάλας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version