ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλίδης: Επιλύθηκε το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με τις επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες του ότι μετά από παρεμβάσεις του δόθηκε λύση στο μείζον ζήτημα που είχε δημιουργηθεί, μετά από την έκδοση σχετικού ΦΕΚ, βάσει του οποίου ορίζεται ότι οι αρχαιολογικοί χώροι θα παραμένουν κλειστοί κάθε Τρίτη.

Ο Βουλευτής, αντιλαμβανόμενος αμέσως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε κυρίως στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, έσπευσε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες. Έτσι, μετά από επικοινωνία που είχε και με την Υπουργό Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη, δόθηκε μια ικανοποιητική λύση, έτσι ώστε να μη διαταραχθεί το πρόγραμμα των επισκεπτών, οι οποίοι θα συνεχίσουν απρόσκοπτα να επισκέπτονται τους αρχαιολογικούς χώρους και να θαυμάζουν τα φημισμένα ιστορικά μνημεία της περιοχής μας.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους αρμοδίους και ειδικά την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Λίνα Μενδώνη, όπως επίσης και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας-Θάσου κ.Σταυρούλα Δαδάκη, γιατί επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ζήτημα που προέκυψε και δόθηκε άμεσα μία ικανοποιητική λύση».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version