Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ «ΩΔΕΙΟΥ «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 20:30 το τμήμα φωνητικής του ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»θα παρουσιάσει την ετήσια συναυλία του στο καφέ μπαρ «ΟΜΟΛΙΣ» στο χώρο του Ν.Ο.Κ.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια Χριστίνα Λουκίδου έχει ετοιμάσει –όπως κάθε χρονιά-μία ξεχωριστή παράσταση με γνωστές μελωδίες όπως: «Εν λευκώ», «Αύγουστος», “againstallodds”  “becausethenight”, Incomplete” και άλλες πολλές γνωστές μελωδίες. Την παράσταση πλαισιώνει το τμήμα ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας του Ευριπίδη Ταρασίδη με τρόπο μοναδικό, καθώς οι δύο εκπαιδευτικοί και μουσικοί συμπράττουν εντός και εκτός του Ωδείου μας πάνω από πέντε χρόνια! Η χημεία και η σύμπνοια στις μουσικές απόψεις είναι δεδομένη και το ακουστικό αποτέλεσμα εγγυημένο!

Oι μαθητές , που συμμετέχουν στην παράσταση, είναι:

Φωνές & πιάνα: Παναγιώτης Αβδιμιώτης, Ζωή Βουδριά, Ηλίας Γεωργόπουλος, Νίκος Δημητριάδης, Υρώ Ζερβούδη, Κάλλη Ιωαννίδου, Ιωάννα Καντιφούδη, Μαρία Κενανίδου, Ηλίας Λεωνίδης, Παναγιώτης Μαργαρίτης, Μαργιάννα Ριζοπούλου, Φωτεινή Τσέτογλου, Ζοζεφίνα Φωτιάδου

Και οι μαθητές του Ευριπίδη Ταρασίδη στις κιθάρες: Παναγιώτης Αβδιμιώτης, Ελένη Γούναρη, Απόστολος Δότσιος, Μιχάλης Κάργας, Φωτεινή Τσέτογλου, Σταυρούλα Τσιατάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό , για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»2510 243366

Με εκτίμηση, Ελένη Πατσιά- Παυλίδη

Δ/ντρια Ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αρνητικά όλα τα τεστ σε προσωπικό/φιλοξενούμενους του Κωνστάντειου Γηροκομείου Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου ότι τα τεστ κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους & το προσωπικό του «Κωνστάντειου» γηροκομείου Καβάλας είναι όλα αρνητικά.

Άρα δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κρούσμα του ιού στο γηροκομείο εκτός από αυτό του 85χρονου, οποίος παραμένει σε δωμάτιο “καραντίνα” εντός του γηροκομείου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σπιρτζης | Οσες παραχωρήσεις έγιναν από το ΤΑΙΠΕΔ στο Λιμάνι της Καβάλας έγιναν με πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη συζητήθηκε και η ιδιωτικοποίηση του λιμένα Απόστολος Παύλος.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καβάλας μετέφερε ότι θα πρέπει αρμόδιος για τα θέματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού να είναι ο δήμος και όχι κάποιος ιδιώτης ενώ όσον αφορά τις παραχωρήσεις του ΤΑΙΠΕΔ ο πρώην Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι όποιες παραχωρησεις υπάρχουν από το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι στιγμής έγιναν μετά από πολλές πιέσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αιτημα Μουριάδη σε Νοτοπούλου-Σπίρτζη να μην περνούν τα προγράμματα ΕΣΠΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αφορμή την απόρριψη του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ανάπλαση της περιοχής της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας από την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Καβαλας αλλά και την έγκριση του συγκεκριμένου προγράμματος στο Δήμο Χαλανδρίου δ(σχετικά εδώ) ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης μετέφερε ως αίτημα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστο Σπίρτζη κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στην Καβάλα τα συγκεκριμένα προγράμματα ΕΣΠΑ που δεν εγκρίνονται να μην περνούν από το δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε να προχωρούν κανονικά χωρίς αντιδράσεις όταν είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σχετικά με την συγκεκριμένη πρόταση η πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου δεν φαίνεται να συμφώνησε με τον Δήμαρχο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μουριαδης σε Νοτοπούλου | Σφάλμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη γέφυρα το πληρώνουμε ακόμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου και Χρήστου Σπίρτζη με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη στο Δημαρχείο Καβάλας.

Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητούνται ειναι και αυτό της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας όπου ο Δήμαρχος μετέφερε στην πρώην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου πώς ένα σφάλμα της προηγούμενης διοίκησης του δήμου το πληρώνει ακόμα ο Δήμος Καβάλας αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και όχι στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να αποκατασταθεί η γέφυρα στο παλιό νοσοκομείο.

Μρταξύ άλλων ο πρώην υπουργός υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι σε συνολικότερο βαθμό η Περιφέρεια έχει πρόβλημα με τις γέφυρες δίνοντας το παράδειγμα της γέφυρας του Ιάσμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Monopolio Delivery

Δημοφιλή

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ