ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-1

Aποτέλεσμα που επί της ουσίας δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες ήταν το 1-1 ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες προέρχονταν από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (Πανιώνιο-Καλλονή) και από μία ήττα στο κύπελλο (ΑΕΚ).

Μετά την ισοπαλία στη Θράκη, συνεχίζουν να μένουν εκτός πεντάδας. Η ομάδα της Κομοτηνής, από την άλλη, παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτο σερί ματς στη Superleague και βαθμολογικά εξακολουθεί να είναι στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Ίγκορ. Ο στράικερ του Πανθρακικού πήρε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα, στο 29′ έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Γεωργίου και γενικά σε όλο το 90λεπτο βοήθησε και αμυντικά και επιθετικά.

Παρά τον πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ήταν φιλότιμες. Το πάλεψαν, έκαναν ευκαιρίες και κράτησαν σε αγωνία τον κόσμο που έβλεπε το ματς.

Ένα ακόμα ματς στο οποίο οι φίλοι του Πανθρακικού έμειναν… σπίτι τους. Ομάδα με ελάχιστο κόσμο οι Θρακιώτες. Σχεδόν άδεια το γήπεδο, μια εικόνα που προκαλεί απογοήτευση.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μ. Ρόκα): Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Μεχία, Χασομέρης (73′ Κάσες), Ρομέου (82′ Τζάνης), Ντιγκινί, Ίγκορ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης (61′ Μπρίτο), Κούρος, Μπάλλας (80′ Καραμάνος), Κατσουράνης, Γεωργίου (61′ Ναπολεόνι), Δημούτσος, Ουμπίντες, Παπάζογλου.

 

Γκολ: Ίγκορ (πεν. 41′) – Παπάζογλου (58′)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version