ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Ελευθερούπολη

Στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης Καβάλας φιλοξενεί ο Αθλητικός Όμιλος «Ορμή» σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, τον δήμο Παγγαίου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Παγγαίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων-Παίδων-Παγκορασίδων-Κορασίδων το οποίο ολοκληρώνεται στις 22 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό πυγμαχικό γεγονός, ενώ είναι η 9η διοργάνωση που αναλαμβάνει ο Αθλητικός Όμιλος «Ορμή» τα τελευταία 7 χρόνια και στην οποία συμμετέχουν πάνω από 40 σύλλογοι από όλη την χώρα, με συνολική συμμετοχή από 153 αθλητές και αθλήτριες.

Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής παρουσία αθλητών και προπονητών, υπήρξε και και μια… χορευτική έκπληξη με έναν πολεμικό ποντιακό χορό. 

Σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 πέφτει η «αυλαία» του Πρωταθλήματος, με τους αθλητές της «Ορμής» και ευρύτερα του δήμου Παγγαίου και του Νομού Καβάλας να έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις.

kavalapost

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version