ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Παναγιωτόπουλος | Κάποιες ημέρες η ένταση με την Τουρκία είναι μεγάλη

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε στην τουρκική προκλητικότητα και επισήμανε ότι «κάποιες ημέρες η ένταση είναι μεγάλη».

Στην τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «κάποιες ημέρες η ένταση είναι μεγάλη».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ, ο αρμόδιος υπουργός έκανε λόγο για αυξημένη δραστηριότητα σε αέρα, θάλασσα και ξηρά, ενώ υποστήριξε ότι «η κατάσταση δεν έχει κοπάσει ούτε στον Έβρο.

«Περιμένουμε καλή τη πίστη μια καλύτερη συμπεριφορά, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν όροι καλής γειτονίας» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο.

Ταυτόχρονα, γνωστοποίησε ότι η τελευταία επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, ήταν πριν από 15–20 ημέρες.«Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας, να τους αποτρέπουμε, να τους αναχαιτίζουμε και να εξηγούμε, όπως, π.χ., στον Έβρο, ότι θα ενισχύσουμε τα σύνορά μας, ως άγρυπνοι φρουροί».

Εκτίμησε πάντως, ότι η Τουρκία δεν θέλει να επιδιώξει την κατακόρυφη κλιμάκωση της έντασης, παρότι τα δείγματα συμπεριφοράς της Άγκυρας μας αναγκάζουν να εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Υπουργού Άμυνας στην εκπομπή της ΕΡΤ1

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version