ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Shawn Mendes θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι για την ταινία «Lyle, Lyle, Crocodile!»

O Shawn Mendes συμμετέχει σε οκτώ τραγούδια στο soundtrack της ταινίας.

Ο Shawn Mendes θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι για το soundtrack της ταινίας «Lyle, Lyle, Crocodile!», στην οποία δανείζει επίσης τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, τον Lyle τον Κροκόδειλο.

Ο Καναδός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αυτήν την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορήσει ένα από τα πρωτότυπα τραγούδια που έγραψε για το soundtack της ταινίας, με τίτλο «Heartbeat».

Το όνομα του Shawn Mendes αναφέρεται σε 8 τραγούδια του soundtrack της ταινίας, στα οποία συμμετέχουν επίσης οι συμπρωταγωνιστές του Constance Wu και Javier Bardem, καθώς και ο Anthony Ramos.

Περιλαμβάνονται επίσης κλασικά τραγούδια όπως το «Crocodile Rock» του Elton John και το «Sir Duke» του Stevie Wonder.

Το soundtrack του «Lyle, Lyle, Crocodile!» θα είναι διαθέσιμο για streaming από τις 7 Οκτωβρίου, την ίδια ημέρα με την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Βασισμένη στο παιδικό βιβλίο «Lyle, Lyle, Crocodile» του Bernard Waber από το 1965, η ταινία των Will Speck και Josh Gordon ακολουθεί τον Lyle τον Κροκόδειλο στις περιπέτειές του στη Νέα Υόρκη.

Αφού η οικογένεια Primm μετακομίζει στο νέο σπίτι της, η κυρία Primm, την οποία υποδύεται η Constance Wu, σοκάρεται όταν βρίσκει τον κροκόδειλο που τραγουδάει στην μπανιέρα της. Τελικά, ο κροκόδειλος γίνεται φίλος με τον γιο της Josh (Winslow Fegley) και τον ιδιοκτήτη του Héctor P. Valenti, τον οποίο υποδύεται ο Javier Bardem.

Στο trailer του «Lyle, Lyle, Crocodile!», ο Shawn Mendes τραγουδά ένα πρωτότυπο τραγούδι των Benj Pasek και Justin Paul, των καταξιωμένων και βραβευμένων δημιουργών που βρίσκονται πίσω από τα μιούζικαλ «The Greatest Showman», «Dear Evan Hansen» και «La La Land».

Ο Shawn Mendes δήλωσε τον Ιούλιο ότι αισθάνθηκε «πολύ άνετα» δανείζοντας τη φωνή του στον Lyle, επειδή ο κροκόδειλος τραγουδάει αποκλειστικά σε όλη την ταινία.

«Ήμουν σε θέση να κάνω αυτό που κάνω καλύτερα, συν το γεγονός ότι ταυτίζομαι τόσο πολύ με την ιστορία του και τον χαρακτήρα του που έμοιαζε φυσικό», είπε στο People.

«Όταν με πλησίασαν για να συμβάλω στη δημιουργία της μουσικής για τη διασκευή ενός τόσο κλασικού βιβλίου, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και ήταν μια πολύ διασκεδαστική απόκλιση από αυτά που έχω συνηθίσει», πρόσθεσε.

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version