ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Roger Waters στέλνει ανοιχτή επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν: «Θα θέλατε να δοθεί ένα τέλος σε αυτόν τον πόλεμο;»

Ο Roger Waters παροτρύνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να διαβεβαιώσει δημοσίως οτι η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται να καταλάβει την Ευρώπη.

Ο Roger Waters δημοσίευσε μία ανοιχτή επιστολή προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με την οποία καλεί τον Ρώσο πρόεδρο να δεσμευτεί για κατάπαυση του πυρός και για την επίτευξη διπλωματικής συμφωνίας για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας.

Στην επιστολή που δημοσίευσε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Roger Waters τόνισε ότι πήρε την απόφαση να απευθυνθεί στον Πούτιν, αφού είδε τα σχόλια στην προηγούμενη επιστολή του προς την πρώτη κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα, που τον ρωτούσαν γιατί είχε απευθυνθεί μόνο στη μία πλευρά της σύγκρουσης.

Ο πρώην μπασίστας των Pink Floyd υποστήριξε ότι τους μήνες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο, «προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη μικρή επιρροή του για να ενθαρρύνει την κατάπαυση του πυρός και μία διπλωματική διευθέτηση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ασφαλείας τόσο της Ουκρανίας όσο και της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Απευθυνόμενος ευθέως στον Πούτιν, ο Roger Waters ρώτησε: «Θα θέλατε να δείτε ένα τέλος σε αυτόν τον πόλεμο;».

«Αν απαντούσατε και λέγατε “ναι, παρακαλώ”, αυτό θα έκανε αμέσως τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Αν βγαίνατε και λέγατε: “Επίσης, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν έχει κανένα περαιτέρω εδαφικό συμφέρον πέρα από την ασφάλεια των ρωσόφωνων πληθυσμών της Κριμαίας, του Ντονέτσκ και του Λουμπάνσκ”. Αυτό θα βοηθούσε επίσης», συνέχισε.

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version