ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Nick Jonas για το νέο άλμπουμ των Jonas Brothers: «Είναι μακράν το καλύτερο που έχουμε κάνει»

Οι Jonas Brothers συνεχίζουν να εξελίσσονται.

Με τους Jonas Brothers να βρίσκονται στο κατώφλι της κυκλοφορίας του έκτου άλμπουμ τους, ο Nick Jonas περιγράφει την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους ως «εξέλιξη» του ήχου τους.

Μιλώντας στο People στην παρουσίαση της νέας του μάρκας τεκίλας Villa One, ο Nick Jonas αναφέρθηκε στη συνεργασία του συγκροτήματος με τον μουσικό και παραγωγό Jon Bellion, ο οποίος προσέγγισε τους Jonas Brothers και τους είπε: «Έχω ένα όραμα για το τι θα μπορούσε να είναι το επόμενο επίπεδο εξέλιξης του ήχου».

Σύμφωνα με τον Nick Jonas, αυτό το όραμα ήταν «ακριβώς» η κατεύθυνση που ο ίδιος και τα αδέρφια του ήθελαν να ακολουθήσουν.

«Ήταν ακριβώς το τέλειο είδος συνεργασίας. Ήταν μία από τις πιο, νομίζω, μοναδικές και διαφορετικές εμπειρίες για εμάς όσον αφορά τη διαδικασία δημιουργίας ενός άλμπουμ», δήλωσε.

«Αλλά και μία από τις καλύτερες, όλοι νιώθουμε ότι αυτός είναι μακράν ο καλύτερος δίσκος που έχουμε κάνει και ανυπομονούμε να τον ακούσει ο κόσμος», συνέχισε.

Ο Nick πρόσθεσε ότι οι Jonas Brothers μόλις ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση των φωνητικών και ότι το επόμενο άλμπουμ τους μετά το «Happiness Begins» του 2019 βρίσκεται τώρα στο «τελευταίο στάδιο της παραγωγής».

Αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, ο Nick Jonas σημείωσε ότι το συγκρότημα έχει «μεγάλα σχέδια» για τον τρόπο με τον οποίο θα το κυκλοφορήσει το άλμπουμ του.

«Στην τελική, όλα γίνονται για να δημιουργήσουμε σπουδαίες εμπειρίες για τους θαυμαστές μας», τόνισε.

Εν τω μεταξύ, ο Nick Jonas, ο οποίο έγινε τον προηγούμενο μήνα 30 ετών, περιέγραψε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη σύζυγό του Priyanka Chopra, επαναλαμβάνοντας τη σημασία που δίνει στη δημιουργία εμπειριών.

«Αυτό που μας αρέσει πάντα να κάνουμε όταν γιορτάζουμε, είτε είναι τα γενέθλιά μας είτε ακόμη και άλλα γεγονότα στη ζωή μας, είναι να δημιουργούμε μία υπέροχη εμπειρία για τους φίλους μας», εξήγησε.

«Είναι πάντα καλύτερο όταν οι φίλοι σου μπορούν να είναι ένα μεγάλο μέρος», συνέχισε.

«Αυτό κάναμε με τα γενέθλια. Ήταν επικεντρωμένα κατά κάποιο τρόπο στο γκολφ, αλλά με πολλές άλλες δραστηριότητες και κάποια πράγματα. Πέρασα υπέροχα και ένιωσα μεγάλη αγάπη», είπε ο Nick Jonas.

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version