ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Ed Sheeran θα γυρίσει «δέκα επικά μουσικά βίντεο» για το νέο άλμπουμ του

Ο Ed Sheeran σκοπεύει να ενώσει τα τραγούδια του επόμενου άλμπουμ του με μια ενιαία κινηματογραφική ταινία.

Ο Ed Sheeran φέρεται να σχεδιάζει να γυρίσει έως και δέκα μουσικά βίντεο για το νέο άλμπουμ του.

Ο 31χρονος τραγουδιστής πρόκειται να κυκλοφορήσει το έκτο άλμπουμ του εντός του 2023 και σκοπεύει να γυρίσει μία σειρά από «επικά βίντεο» αργότερα αυτό το μήνα για να συνοδεύσουν το δίσκο.

Ο Ed Sheeran κάνει ηχογραφήσεις στο στούντιο του σπιτιού του στο Σάφολκ της Αγγλίας και έχει την πρόθεση να χρησιμοποιήσει τη βρετανική ύπαιθρο και τις τοπικές ακτές ως σκηνικό για τα music videos.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο αστέρας της pop θα γυρίσει «έως και δέκα βίντεο» στο πλαίσιο μίας ενιαίας ιστορίας και λέγεται ότι θα είναι από τις πιο δημιουργικές δουλειές του και θα περιλαμβάνουν σκηνές όπου θα πέφτει από έναν γκρεμό και θα εμφανίζεται ως τέρας.

Στα τραγούδια του νέου άλμπουμ του περιλαμβάνονται το «Salt Water», το «Boat» και το «Dusty», στο μουσικό βίντεο του οποίου θα τον δούμε να φτιάχνει πρωινό με την κόρη του Lyra.

θα κυκλοφορήσει νέα μουσική στις αρχές του επόμενου έτους, πριν την έναρξη του βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας του «Mathematics Tour» τον Μάιο του 2023 και πολλοί θαυμαστές του εικάζουν ότι είναι καθ’ οδόν το επόμενο άλμπουμ του μετά το «Equals» του 2021.

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version