Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Μουρούτης και μια φωτογραφία… 1.000 λέξεις

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης βρέθηκε χθες στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, μετά από τις αναφορές του Νίκου Μιχαλολιάκου στο πρόσωπό του.

Έχει λοιπόν ιδιαίτερη αξία και σημειολογία, πέρα από τη δήλωση διάψευσης που έκανε άμεσα, η φωτογραφία την οποία ανέβασε ο Γιώργος Μουρούτης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον Γιώργο Μουρούτη μαζί με τον Ανδρέα Λεντάκη, την εμβληματική μορφή της Αριστεράς, που το 1993 βρέθηκε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.

Το δε κείμενο με το οποίο συνόδευσε ο Γιώργος Μουρούτης την παραπάνω φωτογραφία, εύγλωττο:

“Για όσους δεν με ξέρουν, γνώρισα τον Αντώνη Σαμαρά μέσω του αείμνηστου Ανδρέα Λεντάκη.

Αυτά για την ιστορική μνήμη, την αποκατάσταση της αλήθειας και τις συκοφαντίες που ακούστηκαν…”.

Click to comment

Απάντηση

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης στη Θάσο: Εστίαση στην ανάπτυξη του τουρισμού του νησιού

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, επισκέφθηκε τη Θάσο σε μια σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του νησιού, με σκοπό την ενίσχυση της ανάπτυξης και της τοπικής οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τις υποδομές, τον τουρισμό και την βελτίωση των δημόσιων υπηρεσιών στο νησί.

Ένα από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν η βελτίωση των μεταφορικών υποδομών, ιδιαίτερα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, που αποτελούν ζωτικής σημασίας παράγοντα για την οικονομική ανάπτυξη και την ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή. Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε να προωθήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων και την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Στην Καβάλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Στην Καβάλα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε μια  ομιλία μπροστά προς τους πολίτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης, με την παρουσία ανθρώπων από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις, που ήρθαν να ακούσουν τις θέσεις και το όραμα του κόμματος για το μέλλον της χώρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε την ανάγκη για ανανέωση και προοδευτική πολιτική αλλαγή, επισημαίνοντας τις προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ ενόψει Ευρωεκλογών. Αναφέρθηκε σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, κοινωνικής δικαιοσύνης, εκπαίδευσης και υγείας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ισχυρές και βιώσιμες μεταρρυθμίσεις που θα ωφελήσουν όλους τους Έλληνες πολίτες.

Μετά την ομιλία, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της κοινότητας, προκειμένου να συζητήσει περαιτέρω τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Continue Reading

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο, ο Μακεδόνας Μακεδόνα» – Προκαλεί υποψήφια ευρωβουλευτής με το DEB

Ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές η υποψήφια του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας Ευγενία Νατσουλίδου.

Σε προεκλογικό βίντεο της αναφέρει ότι «ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκος και ο Μακεδόνας Μακεδόνα»! «Είμαι η Ευγενία Νατσουλίδου, υποψήφια στις Ευρωεκλογές 2024 με το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας της ‘τουρκικής’ μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Για να δυναμώσει η φωνή μας με τη δική τους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος, όταν ψηφίζουμε ‘Μακεδόνες’. Μόνο χαμένος χρόνος υπάρχει. Καιρός είναι οι μειονότητες να αλληλοϋποστηρίζονται, για τα προβλήματα είναι ίδια.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en