Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο και πιθανόν στην Κρήτη, μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου, προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, στα νησιά του Αιγαίου και στην Πελοπόννησο, με τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη, ενώ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 16 βαθμούς), 14 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 22 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,  θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις βραδινές ώρες ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Καρπάθιο Πέλαγος πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας

Η την περιοδεία του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου, στην Βόρεια Ελλάδα συνεχίστηκε και στην πόλη της Καβάλας όπου ο ίδιος συνάντησε του πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκο Δέμπα αλλά και με άλλους επαγγελματίες φορείς της περιοχής. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν τα επαγγελματικά, τα επιχειρηματικά θλεματα αλλα και η οικονομική ανάπτυξη της Καβάλας.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Δήμαρχο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νέστου επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Στέλιος Κυπουρόπουός, ο οποίος άκουσε και συζήτησε μαζί με τον κ. Σάββα Μιχαηλίδη το γεωπολιτικό ανάγλυφο της περιοχής ενώ ακουσέ και μερικά απο τα ζητήματα που απασχλούν τον Δήμο Νέστου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

«ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024» | Άσκηση σεισμού στις εγκαταστάσεις του Σανατορίου Καβάλας

Στην ετήσια περιοδική άσκηση σεισμού με την κωδική ονομασία “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024”, προχώρησε το πρωί  πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας, σε συνεργασία με λοιπούς συναρμόδιους φορείς. Η άσκηση πραγματοποιείται  στο παλαιό Νοσοκομείο Καβάλας – Σανατόριο για εκπαιδευτικούς και πρακτικούς λόγους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en