Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Παγγαίου ενημερώνει τους δημότες ότι στο κτίριο του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης λειτουργεί ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας. Η ομάδα αποτελείται από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς και προσφέρει συμβουλευτική στήριξη σε όσους δημότες το επιθυμούν.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2592022673
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
Μαρία Τσίλογλου

Επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου του δήμου Παγγαίου

Με επίκεντρο την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου 2014 επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου του Δήμου Παγγαίου, παρουσία οφθαλμίατρου, παιδιάτρου και γυναικολόγου καθώς και νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε ανακούφιση για τους πολίτες του Δήμου που δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τις Μονάδες Υγείας της περιοχής, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό η οργάνωση, παράλληλα με τη συνεχή δράση της εδώ και 23 χρόνια, το ιδιαίτερα κοινωνικό της πρόσωπο.
Ο Δήμος Παγγαίου ευχαριστεί θερμά την ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» η οποία μέσα από κινητή μονάδα στελεχωμένη από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρείχε δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό σε δημότες του Δήμου Παγγαίου στο Κοινοτικό Κατάστημα – Αγροτικό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Πλατανοτόπου.
Κατά το παρελθόν η ΜΚΟ « Γιατροί του Κόσμου» είχε εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Δήμο Παγγαίου για την καθοριστική συνδρομή του σε οργάνωση της αποστολής του κλιμακίου των Γιατρών του Κόσμου με εθελοντές γιατρούς καθώς και νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στον οικισμό Καραβαγγέλη του Δήμου Παγγαίου.

Ο Αντιδήμαρχος
Κρυστάλλης Τζιτζιός

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Νέας Περάμου

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ν. Περάμου, όπου πραγματοποιήθηκε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Στην εν λόγω συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Christos Bosmpotis, ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Παγγαίου Tasos Mitrou και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Τάσος Μεταξάς.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που κατασκευάζονται και σε αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν στο εγγύς μέλλον, αποτυπώνοντας την υφιστάμενη κατάσταση, τις προτάσεις της Διοίκησης για περαιτέρω ανάπτυξη και ζητώντας τη γνώμη των παρευρισκόμενων.

Επιπλέον, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τη Δημοτική Αρχή, ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις αναφορικά με την περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, είναι εξαιρετικά ευχάριστο όταν οι δημότες σχηματίζουν συλλόγους/ομάδες και παίρνουν από κοινού αποφάσεις για την τοπική και ευρύτερη ανάπτυξη.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντοτε στο πλευρό όλων των δημοτών, διαβουλεύεται και συνεργάζεται, έχοντας ως γνώμονα το καλό του τόπου μας!

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κάηκε ολοσχερώς beach bar στους Αμμολόφους

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Απριλίου 2024 στους Αμμολόφους Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα ένα από τα beach bars της περιοχής “τυλίχτηκε” στις φλόγες με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Η Π.Υ Ελευθερούπολης και Καβάλας συνέδραμε στην κατάσβεση της φωτιάς περί τις 4:30 τα ξημερώματα ενώ οι λόγοι πρόκλησης της ακόμα παραμένουν άγνωστοι.

Δείτε φωτογραφίες και video :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ελευθερούπολη | Δείτε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en