Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Παγγαίου ενημερώνει τους δημότες ότι στο κτίριο του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης λειτουργεί ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας. Η ομάδα αποτελείται από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς και προσφέρει συμβουλευτική στήριξη σε όσους δημότες το επιθυμούν.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2592022673
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
Μαρία Τσίλογλου

Επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου του δήμου Παγγαίου

Με επίκεντρο την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου 2014 επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου του Δήμου Παγγαίου, παρουσία οφθαλμίατρου, παιδιάτρου και γυναικολόγου καθώς και νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε ανακούφιση για τους πολίτες του Δήμου που δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τις Μονάδες Υγείας της περιοχής, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό η οργάνωση, παράλληλα με τη συνεχή δράση της εδώ και 23 χρόνια, το ιδιαίτερα κοινωνικό της πρόσωπο.
Ο Δήμος Παγγαίου ευχαριστεί θερμά την ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» η οποία μέσα από κινητή μονάδα στελεχωμένη από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρείχε δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό σε δημότες του Δήμου Παγγαίου στο Κοινοτικό Κατάστημα – Αγροτικό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Πλατανοτόπου.
Κατά το παρελθόν η ΜΚΟ « Γιατροί του Κόσμου» είχε εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Δήμο Παγγαίου για την καθοριστική συνδρομή του σε οργάνωση της αποστολής του κλιμακίου των Γιατρών του Κόσμου με εθελοντές γιατρούς καθώς και νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στον οικισμό Καραβαγγέλη του Δήμου Παγγαίου.

Ο Αντιδήμαρχος
Κρυστάλλης Τζιτζιός

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

O Φίλιππος Αναστασιάδης παρουσιάζει τους υποψηφίους του

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου πρόκειται να παρουσιάσει τους υποψηφίους του ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης

Ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος Παγγαίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης «Ναι Μπορούμε».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Εγνατία Palace στα Κηπιά.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Βαρύτη: “Η επικοινωνία του εντυπωσιασμού πέρασε πια… ο κόσμος ζητάει έργο και το ζητάει τώρα!”

Ως άνθρωπος και ως υποψήφια Δήμαρχος έχω την αρχή να μη αναλώνομαι σε μικρότητες και πολιτικό λαϊκισμό. Δυστυχώς όμως έρχομαι διαρκώς αντιμέτωπη με μικροπολιτικές παραπληροφόρησης και δεν μπορώ παρά να τοποθετηθώ επ’ αυτών

Την ώρα που, στις καθημερινές επισκέψεις μας στα χωριά του Δήμου Παγγαίου, μαθαίνουμε ότι πολλά νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν την σχολική τους χρόνια, χωρίς να έχουν καν τα βασικά, όπως το τηλέφωνο και η σύνδεση σε διαδίκτυο, κυκλοφορεί ανάρτηση ότι ο δήμος μας ‘χαίρει επενδύσεων’ άνω των 16 εκ. ευρώ – κι αυτά μόνο για την Παιδεία.

Από αυτά (τα έργα των εκατομμυρίων), το 60% που χαρακτηρίζονται ως ‘ώριμα’, είναι απλά μελέτες… που δεν έχουν καν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όταν αναφερόμαστε σε έργα, τώρα και στο μέλλον, αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται με τις ημερομηνίες δημοπράτησης και σύμβασης με τον αντίστοιχο αριθμό Διαύγειας στην δημοσίευσή τους, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση όλων των πολιτών.

Η επικοινωνία του εντυπωσιασμού πέρασε πια… ο κόσμος ζητάει έργο και το ζητάει τώρα!

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Βαρύτη: “Δεν δίνουμε συνέχεια σε μικροκομμματικές πολιτικές που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης”

Την Κυριακή έγινε η επίσημη ανάρτηση από το Πρωτοδικείο Καβάλας των συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Μεταξύ αυτών και ο συνδυασμός μας «Ξεκινάμε..», συμμετέχει κανονικά για να διεκδικήσει τον Δήμο Παγγαίου.

Παράλληλα αναρτήσαμε τους βασικούς άξονες του προγράμματος μας για τον Δήμο στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Το Πρόγραμμά μας βασίζεται στους καθημερινούς διαλόγους με συνδημότες μας, οι οποίοι μας επισημαίνουν τα προβλήματα που τους απασχολούν και τις ανάγκες που έχουν στην καθημερινότητά τους.

Είναι πλήρως κοστολογημένο και έτοιμο να τεθεί σε εφαρμογή από την πρώτη κιόλας ημέρα μόλις οι δημότες μας επιλέξουν ως νέα δημοτική αρχή του Δήμου Παγγαίου.

Γνωρίζουμε τον τρόπο ώστε να δώσουμε στην περιοχή την ώθηση που χρειάζεται για να αναπτυχθεί.

Αυτή είναι η προτεραιότητά μας βασισμένη στις ανάγκες και με στόχο ανάπτυξη που θα φέρει οικονομικό αποτέλεσμα και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

Εμείς, ΔΕΝ δίνουμε συνέχεια σε μικροκομμματικές πολιτικές που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Εξάλλου οι απαντήσεις και τα στοιχεία για όλες τις αναφορές μας, είναι στη διάθεσή των Αρχών.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: