Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης

Δημοσιεύτηκε

στις

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Παγγαίου ενημερώνει τους δημότες ότι στο κτίριο του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης λειτουργεί ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας. Η ομάδα αποτελείται από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς και προσφέρει συμβουλευτική στήριξη σε όσους δημότες το επιθυμούν.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2592022673
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
Μαρία Τσίλογλου

Επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου του δήμου Παγγαίου

Με επίκεντρο την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου 2014 επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου του Δήμου Παγγαίου, παρουσία οφθαλμίατρου, παιδιάτρου και γυναικολόγου καθώς και νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε ανακούφιση για τους πολίτες του Δήμου που δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τις Μονάδες Υγείας της περιοχής, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό η οργάνωση, παράλληλα με τη συνεχή δράση της εδώ και 23 χρόνια, το ιδιαίτερα κοινωνικό της πρόσωπο.
Ο Δήμος Παγγαίου ευχαριστεί θερμά την ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» η οποία μέσα από κινητή μονάδα στελεχωμένη από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρείχε δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό σε δημότες του Δήμου Παγγαίου στο Κοινοτικό Κατάστημα – Αγροτικό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Πλατανοτόπου.
Κατά το παρελθόν η ΜΚΟ « Γιατροί του Κόσμου» είχε εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Δήμο Παγγαίου για την καθοριστική συνδρομή του σε οργάνωση της αποστολής του κλιμακίου των Γιατρών του Κόσμου με εθελοντές γιατρούς καθώς και νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στον οικισμό Καραβαγγέλη του Δήμου Παγγαίου.

Ο Αντιδήμαρχος
Κρυστάλλης Τζιτζιός

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Δ. Παγγαίου | 13α Τσαμκιράνεια στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών

Δημοσιεύτηκε

στις

Για ακόμα μια χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου διοργανώνει το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 έναν ιδιαίτερο αγώνα δρόμου από τη Νέα Πέραμο έως την Τοπική Κοινότητα Ελευθερών για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του ήρωα ανθυπολοχαγού Δημητρίου Τσαμκιράνη που έχασε τη ζωή του στις 22 Ιουλίου του 1974, στα τραγικά γεγονότα της εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο. 

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 17:30 από την κεντρική πλατεία της Νέας Περάμου ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην Τοπική Κοινότητα Ελευθερών, στο μνημείο του ήρωα. Οι διοργανωτές καλούν όλους τους συμμετέχοντες να προσέλθουν τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία του αγώνα για την εγγραφή τους.

 Μετά το πέρας του αγώνα και πριν την απονομή των μεταλλίων και των αναμνηστικών συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Στον Πλατανότοπο ο Γιάννης Πασχαλίδης

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα, τη περιοχή του Πλατανοτόπου, η οποία επλήγη από καταστροφική χαλαζόπτωση. Οι αμπελοκαλλιεργητές της περιοχής υπέστησαν σοβαρές ζημίες που μπορεί να φτάσουν σε απώλεια μεγάλου μέρους της παραγωγής τους.

Ο Βουλευτής συνομίλησε με τους πληγέντες παραγωγούς και κατέγραψε τις καταστροφές με οπτικοακουστικά μέσα, το προϊόν των οποίων απέστειλε ευθύς αμέσως στη κεντρική διοίκηση του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών και η αποκατάσταση τους. Επίσης, ο Βουλευτής δρομολόγησε ήδη επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών τόσο της περιοχής του Νέστου όσο και του Παγγαίου.

Η απόλυτη στήριξη των αγωνιστών του πρωτογενούς τομέα παραγωγής αποτελεί προτεραιότητα του επανεκλεγέντα Βουλευτή, ο οποίος βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Επικοινωνία Μ. Λαζαρίδη με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ενημέρωσε για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες τους κάμπους του Νέστου και του Παγγαίου.

Παράλληλα, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή καταγραφή των ζημιών και το κυριότερο την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ στους αγρότες.

Επιπλέον κ. Λαζαρίδης επισήμανε την ανάγκη η Π.Ε. Καβάλας να ενταχθεί στο πρόγραμμα της από αέρος αντιχαλαζικής προστασίας, καθώς οι καλλιέργειες είναι δυναμικές και απαιτούν τη μέγιστη δυνατή προστασία. 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Συμμετοχή του Δ. Παγγαίου στην εβδομάδα δράσης “Blue Flag Mediterranean Week”

Δημοσιεύτηκε

στις

Στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» και συγκεκριμένα της εβδομάδας δράσης  ΄΄Blue Flag Mediterranean Week΄΄ η οποία θα διαρκέσει από τη 1 έως τις 7 Ιουλίου 2019 στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων,11 χώρες της Λεκάνης της Μεσογείου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 δράση καθαρισμού της υποψήφιας για βράβευση ακτής Ορφανίου του Δήμου Παγγαίου, από παιδιά που φιλοξενούνται στην παιδική κατασκήνωση «Τσαφ Τσουφ».

Στόχος της δράσης, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για την προστασία του παράκτιου περιβάλλοντος και τη σημασία της ανακύκλωσης, παράμετροι που αποτελούν πρώτιστο μέλημα για τον Δήμο Παγγαίου.

Ο Δήμος Παγγαίου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν, ενώ μεταξύ άλλων εκφράστηκε η επιθυμία η συγκεκριμένη δράση να παγιωθεί και ταυτόχρονα παρόμοιες πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την προστασία τους περιβάλλοντος να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ